17

Анонимен

преди 5 години

Същественият въпрос е за коя вяра става дума ?

16

Анонимен

преди 5 години

Абе Странджа.На децата да обясняваш Че ЕС и НАТО.Са 2 съвсем несъвместими неща Еди ела Ама на теб да се обяснява!????-:)Държиш ли да поясня разликата?

15

Анонимен

преди 5 години

Кво се ли гавите тука ? Вальцман ,Вальцман ,после идва ,,Порошенко .,, Ще правят ,струват ама ев. рейн ще е на чело . Та ако ще да се казва Капительман ,пардон ,Тимошенко .

14

V

преди 5 години

До 9 Аз имам много приятели украинци ;)За политика сме говорили много .Те самите осъзнават това което съм казал .И не обичат поляци .А поляците са психопати . Въобще не може да се работи с тия .Един поляк като разбра че съм българин ми скочи на бой .БЕЗ ДОРИ ДА МЕ ПОЗНАВА . С поляците не става да се работи . Познавам украинци от почти цяла Украйна и съм живял с украинци .Ади не ми разправяй ти . Тва което им харесвам на укрите че много бързо се оправят с наще ромове ;) Ела да видиш кво става

13

Анонимен

преди 5 години

Значи.При " демократичните" " общества" в Европата .Управляват и са на власт Л умпени хора в цяла Европа! Бе тия избиратели Май в тях е вината!

12

Гледна точка

преди 5 години

Порошенко си свърши работата- отдели УПЦ от РПЦ. Сега може да излезе в заслужен отпуск!

11

Г-н Порошенко...

преди 5 години

.. е евреин. За коя църква говори, следователно?

10

Баси пасквила

преди 5 години

Порошенко отделил месеци да се бори за новата църква. В държава която се нарича демократична, президентът няма никакви правомощия да се меси в делата на Църквата. Неговите задачи бяха да спре гражданската война и да не позволи рязкото понижаване на доходите и Порошенко се провали. За своето президентство, Порошенко увеличи собствените си доходи 81 пъти, а Украйна обедня и днес благодарение на Порошенко, ние вече не сме най-бедната страна в Европа.

9

Анонимен

преди 5 години

До VАко не беше СССР Украйна никога нямаше да е толкова голяма странаКакво искаш да кажеш?Че СССР е Просия, а Украйна е била нещо отделно, на което са подарили територии? Украинците са воювали наравно в руснаците, даже са дали повече жертви като процент от населението. И всичките имперски войни на Московия са изнесени на плещите на украинското население. Бойните действия са се видили винаги главно на украинска територия. Така че - занемей, простофил!

8

Анонимен

преди 5 години

Порошенко направи твърде малко от това, което украинците очакваха от него. Вероятно ще има наказателен вот и ще се натресат на Коломойски. От всичко постсъветско, вкл. и титовско, само поляците успяха до някъде да изплуват от л..та.

7

Анонимен

преди 5 години

С Порошенко или без него младите хора няма да се върнат в ДНР и ЛНР .Там сега е както 1937 -1940 г , всеки може да наклевети другия и т.н. Дето са стъпили *** "трева не никне" .

6

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Хайде НАТО и ЕС за Украйна... - и Крим...

5

Слава Україні

преди 5 години

Армия!Език!Вяра!Президентът е един.

4

Анонимен

преди 5 години

До VТя самата Варшава е била някога част от Русия или си мислиш,че поляците са нещо по-различно?Просто са славянски диалекти.На украинците им е по-трудно да говорят на "украински", отколкото на руски.

3

7

преди 5 години

Тимошенко прасенко мафия

2

Анонимен

преди 5 години

Тая Тимошеннко дори не знаеше измисления украински език и го учеше в движение,като понякога заместваше с някоя измислена дума,представете си колко са "украинци" тея,а с руския език нямат никакъв проблем и го говорят свободно.

1

V

преди 5 години

Лвов СССР го отвоюва от Полша и го подари на Украйна ;) Ако не беше СССР Украйна никога нямаше да е толкова голяма страна ;) А тия надписи в източна Украйна никой не може да ги прочете ;) Във Лвов наистина говорят на украински ;) Трудно им се разбира ,а по младите не знаят руски ;)