23

Анонимен

преди 5 години

От 1989та година всичко в БГ. е източване.Няма спиране.Източването продължава.Днес са едни ,утре други.

22

Емил

преди 5 години

Наблюдаваме добре смазан апарат за репресия

21

Анонимен

преди 5 години

Сякаш по-рано не се знаеше за това. Предизборна имитация на дейност, после по традиция всичко ще затихне и кражбите ще си продължат с пълна пара.

20

Анонимен

преди 5 години

Перат пари чрез "творчество". Така беше и "творчеството" на Ванко и Шамара.

19

Анонимен

преди 5 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ само схемаджии. До като родителите ми се борят за живота си с какви ли не лекарства, някой взимат пенсии които не им отиват.

18

Анонимен

преди 5 години

Тита мита целия Хайлайф трябва да се разследва, в София гъмжи от хора, които незнайно как си изкарват парите, тия попфолк певици и всякакви знайни и незнайни хайлайф герои трябва да се разследват! Тия реалита, шоута, всичко!

17

дедо Ташунко

преди 5 години

Заслужават докторска титла за това гигантско откритие! Всичко е шменти-капели в Родината. Познавам хореограф на танцов състав към мина за въглища, който взима най-висока миньорска пенсия, без да е стъпил и една минута под земята. Кой как я нареди, хора. Висшата справедливост чака всекиго на 2 метра под земята.

16

Боби

преди 5 години

Работя в НОИ и тези ентусиасти си мислят че няма да ги хванат?При всяко преизчисление на пенсиите е по-лесно пенсията да се сметне отново от самото начало на трудовия стаж от колкото да се търсят стари записки и сметки. При всяко преизчисление съответния пенсионер попада при ПРОИЗВОЛЕН служител и веднага лъсва цялата схема.

15

Boto

преди 5 години

Абе голяма работа, че касата е източвана. Важното е, че имаме неофициална информация, че това е бащата на Тита.Утре очаквам да е по всички телевизии и да обяснява как всичко е измислено и е удър по нейното творчество. Да помоля също ако може да се измисли някакво гръмко име на операцията. Аз не мога да разбера как една държава с такава администрация може да допусне това. Та нали трябва да има някаква информация все някъде и едни 50+ лелички я обработвак тъде си работил и т.н.

14

Рус-ка

преди 5 години

Колеги, Лаура още не е встъпила в длъжност, не днес, утре ще я избират, даа,,,, ееее :)Другата хипотеза е, че новия директор на СДВР си върши работата,

13

Кратун

преди 5 години

Добре, че идат избори, че ГЕРБ да се размърда малко. След изборите ще ги пуснат. Я заради липса на доказателсва, я заради неправилни процесуални действия. Арестуваните ще осъдят България в Страсбург и ще получат заплатата си заради участието в театрото. Платено от народа. И така до следващите избори. За този филм си плащаме билетчето и го гледаме всеки път.

12

Анонимен

преди 5 години

Само измамници и схемаджии в мутроландия.....Стойте си в *** *** и пак гласувайте за б. тиквата !!!

11

доростол

преди 5 години

а преди да стане директор на НОИ дълго време беше заместник кмет по финанси, тоест финансиста на Община Силистра, както и Управител на ФК Доростол който беше общински клуб. Сещайте се нали за какво става дума....

10

Max

преди 5 години

Тези схеми са от зората на демоктацията 90-те години."Държавата" сега се е сетила.

9

До Анонимен 7

преди 5 години

Ужас, ужас, ужас. Къде е държавата във всичко това - това което правт сега, не е ли държавата. За 2 седмици имаше 3 акции, има много арестувани, Арабаджиеви, Очите, Баневи... Мисля, че вървим в правилна посока, естествено, всичко в моменат е в ръцвтв на прокуратурата, тя ако си свърши работата, значи държава има.

8

ай сиктир

преди 5 години

Пак показни акции и арести преди изборите като че ли досега не знаеха за това, а присъди няма.

7

Алов

преди 5 години

Еваллата на тийн идолите

6

Анонимен

преди 5 години

Ужас, ужас, ужас. Къде е държавата във всичко това, къде са гражданите на тази държава. Здраво място не остана. Защо сме такива мерзавци. Колкото по - нагоре отиват нещата, толкова по страшно става. Няма закони, няма морал, а за чест и достойнство и дума не може да става.

5

Анонимен

преди 5 години

А така таткото на малката газела заработвал "съвестно"

4

пецата

преди 5 години

Тази схема и схемата с телк-овете ги има повече от 20 години и всички знаят за тях и все участват кубинците в тях , това са такива предизборни предупреждения към посредниците на тези схеми за да започват да агитират да се гласува за герб , който не агитира ще му изгори схемата