7

Анонимен

преди 5 години

Те нали си присвоиха 7 милиарда,и злато от Венецуела.Сега ще санкционират всеки,който не мисли като тях,а като санкция ще блокират"присвоят"парите на инакомислещите.

6

Елемаг

преди 5 години

И като реши МАдъро всичките си долари да обърне в юани за 5 секунди и да взима от Китай стоки и пари срещу петрол,Великата Америка,какво ще прави?И всъщност това със санкциите някой ги е Упълномощил ли що ли? :) Искам да видя санкции на Китайската Централна банка :)

5

оня бай Ставри

преди 5 години

Тая политика на санкции не прави сащ господар на света, а ги отдалечава от останалия свят. Опастноста идва от това, че са крайно милитализирани и ще направят голяма война която ще унищожи и тах и нас.

4

Мда

преди 5 години

Май е време Жълтия камък да бъде събуден...Тия съвсем се самозабравиха!

3

Анонимен

преди 5 години

За младежта - да им стане ясно защо Куба е достойна страна и подигравките към бедността й, са признак на дълбоко неразбиране на политиката въобще.Сега сте свидетели на това, което прави разбеснелия се супер богат клан в сащ на целия свят и то от години. Ще бъдете свидетели на пълно озверяване и последици, които няма да са в полза на никого. На принципа, че когато се бориш със св..ня, не можеш да не се овъргаляш и ти.

2

мдааа

преди 5 години

с А щ вече са по слаба икономика от Китай ,нещо много си вярват че са господари на света ,явно движат по инерция!БВП Китай- 35 трилиона $БВП С А Щ- 19 трилиона $

1

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха.............че конярите ОСВЕН ДА СЕ ПРАВЯТ на "велики" друго могат ли???? Освен да унищожават страни, икономики, народи и богатства друго могат ли???? Освен да грабят чужди суровини и природни богатства друго могат ли? И то само и само да поддържат разпространението на "легални" на-р-ко-тици, джендърство и пълна тотална човешка деградация!!! ТАЗИ "нация" Е ЧОВЕШКИ ПОЗОР и след векове (ако оцелеем де!) НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ЗА ТЯХ!!! И няма да остане НИЩО СМИСЛЕНО И ВЕЛИКО ОТ ТЯХ!