93

бай пешо

преди 5 години

Пак нищо не каза за натрия и хлора. Що не ги поемаш по отделно, а като съединение?А за живака и неговите съединения, а и не само на живака, поемаш и ти твоите деца в много по-големи дози от самия въдух който дишаме всички. От автомобили, тецове, печки и т.н. за съжаление не живеем на чист алпийски въздух, та всички си ги дишаме тези неща. И то в дози и концентрации много над тези за които става дума във ваксините.Но те са ви проблема ...

92

До бай пешо

преди 5 години

Благодаря за лекцията. Направо кажи, че кислорода е токсичен, да не го дишаме като част от въздуха. Сега *** и виж в "учебника за шести клас" какво е невротоксин и кои са безопасните му съединения. Ако намериш такива, ги напиши тук, да видя какво казва "науката". Търсиш ли вече?

91

СТАТИСТИК

преди 5 години

А защо някой не изследва / каже каква е причината за ЛАВИНООБРАЗНОТО нарастване на децата с АУТИЗЪМ:1995 - 1 на 50002000 - 1 на 20002010 - 1 на 110 деца2017 - 1 на 60Защо не изнесат всички цифри от изследването, за да може да се направи независим математически модел за интерпретация на данните? Това е Статистика и Анализ! Който го е учил знае, че резултатите подлежат на различни интерпретации!Кой в крайна сметка е финансирал изследването?

90

Бай Пешо

преди 5 години

До #58"Под живак разбирам и живачните му съединения. Като тимеросала например"Ако за теб няма разлика между химичен елемент и химично съединение, вземи си прочети учебника по химия за 6-ти клас!За теб викаш - Натрий и Натриев Хлорид си е едно също! Нищо че натриев хлорид ядеш ежедневно, а отделините елементи от които е съставен биха те убили.Не важно какво казва науката, а какво пише в БГ мама.Браво господине, а дано ти мине! Ама надали!

89

факт

преди 5 години

Институтът който е направил,,проучването,, произвежда ваксини.Това е все едно педофилите да представят,,проучване,, за ползите от секс с малолетни.Мерси

88

Край

преди 5 години

Хора които пият домашна ракия или бира от найлоново шише пред блока, които ядат кебапчета от пилешки клюнове и свински кожи, които карат 20годишни дизелови коли без катализатори и филтри НЕ могат да се уплашат от некакви кекави вируси.Не се ваксинирайте братя - вие сте безсмъртни.

87

До Анонимен

преди 5 години

"...Такива като вас които под "живак" разбират онова в термометрите не трябва да имат право на мнение..."За такива като теб ваксините трябва да са безплатни, задължителни и в тройна доза :)

86

Анонимен

преди 5 години

Не само токсичните компоненти във ваксините са опасни и вредни. Да помислим живите вируси на морбили или други живи вируси на друга ваксина, като преминат кръвната бариера и стигнат в мозъка какво ли правят там? Дали само антитела създават?!

85

До Анонимен

преди 5 години

Под живак разбирам и живачните му съединения. Като тимеросала например.Ти някакви други видове "живак" ли познаваш? Полезни за здравето в малки дози? Директно инжектирани в кръвопотока?"Ваксинирай" се с тях. Аз плащам.

84

Истината

преди 5 години

През 2006 година 1 на 10000 деца по света развиваше аутизъм, а 10 години по-късно, през 2016 година 1 на 68 от децата развива аутизъм. Нещата не опират само до по-точната диагностика.*Андрю Уейкфийлд, заедно с 12 съавтори имаше една много интересна теория за връзката между една конкретна ваксина и аутизма, но фармацевтичното лоби бързо го острани. Той предлагаше децата да се ваксинират поотделно с всяка една от тези три ваксини срещу морбили, заушка и рубеола и не децата да не се ваксинират.

83

Логика

преди 5 години

Да докосваш живак е страшно вредно, но да го инжектираш в тялото си е ОК!Слагайте си по десет ваксини, про-ваксъри недоправени...

82

Анонимен

преди 5 години

Половината човечество в момента не е ваксинирано против вариола (едра шарка) след като е забранена за прилагане през 1981 г. Има единични случаи в световен мащаб на заболели от вариола до ден днешен и то сред ваксинираните. Как не се стига до масова епидемия при условие, че има толкова много неваксинирани практически всички родени в и след 1978 г ?! Защото ваксината се е поставяла на 3 годишна възраст.

81

Анонимен

преди 5 години

До д-р ДулитълТакива като вас които под "живак" разбират онова в термометрите не трябва да имат право на мнение.

80

Анонимен

преди 5 години

Ама ако искате се ваксинирайте бе :) тъкмо броя на глупавото поколение ще спадне.

79

д-р Дулитъл

преди 5 години

Доказано - живачните съединения не причиняват аутизъм

78

Татко

преди 5 години

Хората отричат, че нацията е с влошено генетично здраве. Стресът при родителите, употребата на алкохол, цигари, наркотици,късното раждане след 30 години, нездравословното хранене (предимно шоколади, бонбони и вафли) водят до отключването на генетични заболявания. Ето това е истинският проблем, с който обществото трябва да се пребори. И предишните поколения сме били ваксинирани срещу морбили, заушка, рубеола и т.н., но не е имало подобен бум на генетични заболявания.

77

Анонимен

преди 5 години

Подла лъжа!

76

Истината

преди 5 години

Сутринта слушах някакъв по една телевизия, който каза, че при 10% от ваксинираните, на практика ваксината не действа, доколкото чух, защото имунната им система е слаба. Колкото до ваксините и аутизма, има форуми на майки с деца с аутизъм и на практика всички казват, че аутизма се е появил или влошил след някаква ваксинация. Моето мнение е, че аутизма е заложен, но може да не се прояви, а външни фактори като ваксините може да го отключат при едни деца, а при други не.

75

точно пък тия

преди 5 години

скандинавски, изкуствено поддържани богати *** да ме убеждават в безвредността на ваксините ми идва в повече. Естествено, че е добре детето да е защитено, но поливалентните ваксини са улеснение за лекарите и товар за имунната система на ваксинираните. След тривалентна ваксина 2-годишният ми син спря да се храни и да говори цяла година, беше ад за нас! Оправи се полека-лека, но с внуците си ще бъда много, много предпазлива един ден.

74

Кина

преди 5 години

Тия ги разправяйте на пра-баба ми. По нейно време ваксини е нямало, нито аутисти хахаха.