53

Всички

преди 5 години

Тоя *** къртун на 18 щом не се зарази досега, защо си мисли че ваксините ще го спасят и защо се дава гласност навсякаде, за да всяват страх в родителите.

52

ТHE Патриот

преди 5 години

Не ви ли се струва малко съмнетелна тази разярила се акция да ни убеждават с тия ваксини!?

51

ряве

преди 5 години

По данни на СЗО от развитите държави в САЩ се бият най-много ваксини,в Япония най-малко.Отново по данни на СЗО, от развитите държави в САЩ има най-голяма детска смъртност,в Япония има най-малка.Причинно-следствените връзки,ако можете ги направете сами,ако не можете,ще се моля за вас да не ви заразя с някоя смъртоносна болест,че не се реимунизирам и не знам...

50

Бау

преди 5 години

Хората, които вярват в конспирации не искат да се ваксинират. Децата им се разболяват и заразяват всички. Наглото е че въпреки, че не са много искат всички останали да се съобразят с тях. Според мен трябва ваксинацията да се прави тайно и скришно без знанието на дeбилния родител.

49

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще се събират 2 пъти годишно, защото вируса мутира. Ако ти имаше достатъчно интелекти и дупе да завършиш медицина и ти щеше да решаваш здравни въпроси.

48

Анонимен

преди 5 години

Той не е бунтар. Той е пропагандатор на добре установена лъжа и лобист на фармацефтичните компании.

47

Анонимен

преди 5 години

Само за сведение , хората които решават кои ваксини против грип да се призведат се събират 2 пъти годишни и избират 1-2 от изолираните преди това. До момента в които са на пазара вирусът е най вероятно мутирал. Самите те признават че са ефективни най много до 20-30% при предпазване от грип.

46

Анонимен

преди 5 години

До Промит МозъкИ трябва ли аз да не се ваксинирам, защото някой друг не се бил ваксинирал? Ако Бил Гейтс ти каже да скочил от 15 етаж, защото и той бил скачал ти ще скочиш ли?

45

Анонимен

преди 5 години

До Авраам АврамовНе но го пише в Тората.

44

Авраам Аврамов

преди 5 години

До 46Това за нас евреите във фейсбук ли го прочете?!

43

Промит Мозък

преди 5 години

До Анонименевреите НЕ ВАКСИНИРАТ децата сиопитай се да познаеш защо евреите не ваксинират децата си но искат да ваксинират децата на гоимите Евреина Бил Гейтс НЕ Е ВАКСИНИРАЛ нито едно от децата си и нито един от внуците си !!!

42

Dedo

преди 5 години

хахахаха по нескопосана измишльотина не бпх чел..... Значи майка му преди 18 години целодневно се е "образовала" във фейсбук за вредата от ваксинитe ииии тук спрях да чета!

41

Анонимен

преди 5 години

Направо се плаша ,когато видя каква младеж расте. Този просто прави пъвите стъпки в политическата кариера. Сигурен съм че след години ще е в конгреса. И е без значение за какво ще говори. Тук няма благоредни цели само интереси "лични" ( не е ясно на кого) .

40

Анонимен

преди 5 години

До Питаите ЕвреинаЗащото е е с толкова акъл колкото теб по отношение на ваксините!

39

Махмурлук

преди 5 години

До Питаите ЕвреинаМунчо, Бил Гейтс не е евреин (а и да беше - какво от това). И откъде знаеш, че децата му не са ваксинирани? Видял си им имунизационните досиета?Но си прав за внуците - не са ваксинирани, защото той още няма внуци. Ето това е нивото на противниците на ваксините...

38

Анонимен

преди 5 години

До Когато Бил ГейтсДа, искам. Това е на принципа една жена каза.

37

Анонимен

преди 5 години

А бих искал да не плащам за подобни индивиди. пример сега са разходите, които прави държавата след поредната епидемия с морбили в страната. Една ваксина струва 2-3 лв, една ревакскинация стотици лв.

36

Когато Бил Гейтс

преди 5 години

ваксинира децата и внуците си - тогава и аз ще ваксинирам моите деца !това което юдо-масоните наричат "ваксина" е всъщност средство за унищожаване на популациятаБил Геитс, който е в основата на тази кампания за ваксиниране многократно е заявявал че броят на хората трябва да се намали под 2 милиардаоще ли искате да ваксинирате децата си !?

35

man

преди 5 години

"зетски паралич"? Аз съм зет, та се притесних, я разкажете, моля!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Опитай да не плащаш. Не можеш повярвай ми . Там е ключа от палатката.