15

Анонимен

преди 5 години

Ким е пич не се съобразява с краварника, получава се точно обратното Тръмпича му ходи на крака за срещи. Де да имахме и ние такива държавници ама няма, всичките ниско наведени пред америка. Нали така бе изкривена Гледна точка.

14

Анонимен

преди 5 години

Те и в Либия и в Ирак гладуваха, но не се сетиха докато гладуват да си направят ядрено оръжие и САЩ ги демократизираха и сега не гладуват ами живеят добре при демокрацията. А Северна Корея си гладува и не дава на американците да я демократизират.

13

A бе

преди 5 години

Тия нали гладували според доклад на ООН.

12

Анонимен

преди 5 години

Тръмп - шефът на джуджетата.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Нали разбираш ,че същото важи и за теб с пълна сила. Използвай "ние".

10

нострадамус

преди 5 години

Тримп дай му огин за рикетата

9

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

айде роби, можем ли да докараме 444 поста до 21:00? да не се глобяваме!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Абе, не знам кой крив, кой прав, но по време на срещата между Тръмп и Ким във Виетнам Прасчо направо се присмиваше на американския президент.При думите на Тръмп, че Северна Корея има огромен икономически потенциал Ким Чен Ун така се захили, че даже на неутралните в тази среща им стана неудобно.Със САЩ вече си правят гавра не само Башар Асад, но и Ким Чен Ун, че даже и Мадуро.Никой не ги признава вече за световен хегемон. Факт !

7

факт

преди 5 години

До Анонимен 7Напротив света се нуждае от тях и ракетите им да спрат заразното зло САЩ.

6

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп и Ким разиграват цирк умело дирижиран от жужанка. Целта на този цирк е в един момент, Пyтлеp да се намеси и да язди бял кон. А Ким и Тръмп да получат Нобелова за мир. Те са от един и същ лагер!

5

скоро

преди 5 години

Санкции на този на онзи откъде на къде държавата терорист и агресор ще налага санкции на свободния свят и ще им казва как да живеят,някой ден на света ще му писне от този фашизъм и ще стане страшно.

4

Анонимен

преди 5 години

Странно, а останали още народ, който въобще да се вълнува от това дали има някакво си търпение тръмпчо или не???? И въобще мнението на това същество??? И въобще мнението на говеди, кравари и коняри???? И въобще от мнението на това животинско стадо, което освен мъка, нещастия и страх НИЩО ДРУГО НЕ СА ДОПРИНЕСЛИ НА НАШАТА ЗЕМЯ!!!! *** обор, пълен с из-праж....ния!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Може да праща космонавти на Марс, бе. Било то и американски.

2

Анонимен

преди 5 години

А Монката Паси иска да разположи ядрени оръжия на Балканския полуостров. С какво Ким е по-лош от Монката?!

1

Гледна точка

преди 5 години

Ким Чен Ун и Тръмп са палячовци! Говорят едно, а вършат друго. Сега пак ще има "човека - ракета". Всичко руска подлoга е на същия хал! Дребнави, гнycни, злобни, политически и духовно нечистоплътни!