71

Анонимен

преди 5 години

Ако осъдителните присъди се сумират, Бойко Методиев Борисов ще бъде затворник 2 000 000 000г

70

Анонимен

преди 5 години

Няма сделка , но има голяма мъжка любов между ГЕРБ и ДПС.

69

реалист

преди 5 години

Правилно ли е пред Алла.х да не си плащаш данъците и някой да ти ги опрощава като знаеш, че някой, че някой друг има нужда от тези пари и ще бъде в лишения?

68

Анонимен

преди 5 години

Сделките се правят от дружества, а не от политици или партии. Разсипахте държавата с простотиите си, а сега очаквате хората да гласуват. На последните избори гласуващите бяха около 50 %. Сегашните присъстващи в залата депутати са малко над 120. Какво още ви трябва за да разберете, че политиците са излишни в България. Написано по друг начин, опитват се да правят помен с чужда пита. Като пояснение, в случая пита е като погача, а не питане.

67

Анонимен

преди 5 години

На кого ли не опростиха дълговете, само за българските граждани прошка няма. Носят си дълговете барабар със смазващите лихви, докато свят светва, а че ДПС са майстори по извиване на ръце и децата го знаят.

66

Анонимен

преди 5 години

Няма сделка нито за ветото,нито за вероизповеданията.....Има сделка ГЕРБ-ДПС за всичко!!!

65

реалист

преди 5 години

На Гелосания спестиха 50 ми., на Главното мюфтийство - 12 мил, а в същото време нямало пари за здраве, пенсии, заплати, детски и какво ли не. ГРОБ и ДПС застрашават националната ни сигурност. Оставка И съд за злоупотреба с власт !!!

64

софиянец

преди 5 години

на тоя що му викат Данчо Ментата?да не би да е лъжец?

63

Иван

преди 5 години

ГЕРБ+ДПС=предателско-мафиотска ***.

62

хахах..,цинизъм!

преди 5 години

Е, как да няма, като ясно се видя че всички сериозни гласувания минават през подкрепата на ДПС.Когато Патриотите се позапънат или скарат, кой е "патерицатааа"?!??Не знам, вече мисля че аз съм *** щом само на мен / или съвсем малко хора /ми правят впечатление изказванията на ББ или пък на старите играчи от ДПС!Вече се чудя да се опъваме ли на тези или авариен изход към някоя нова планета да се тръси.

61

Анонимен

преди 5 години

После като заговорят за честни демократични избори и стават още по - противни.....Ромите и турците се хвалят по колко им плащат на глас и как ги инструктират преди вота, а политиците се правят на честни.....

60

реалист

преди 5 години

Когато се спазва закона и не трябва да се опростяват задължения на Главното мюсфтийство се застрашавало нац. сигурност? Що за мутренско - ДПС-ка логика. Лицемери, защо не се помага на на болните деца,които имат нужда от лечение в чужбина? Това не е ли въпрос на на. сигурност? Оставка!!!

59

Да бе, да

преди 5 години

Няма сделка, само коалиция ГЕРБ -ДПС

58

Анонимен

преди 5 години

От такива опрощавания няма пари за заплати. Затова сме на дъното и последни по доходи в Европа.

57

Анонимен

преди 5 години

Сделката си я наричат помежду си - "Аз на тебе, ти на мене!" и така са доволни от партнирането си....

56

тая маймуна

преди 5 години

с пръстчето нагоре да не се пеняви защото по няколко члена от Конституцията е в затвора за дълго.Барабар с Маамуд Доган -Сава и оня Дюлгеров-Местан-Павел.Има закон,има Конституция.Не се спазва защото всички горе са комунисти.Ако има закон-първи са в пандиза.

55

Анонимен

преди 5 години

Народът се стопи. Броят на депутатите също трябва да се намали.

54

червен каскет ДС

преди 5 години

Ми герб са си наши-Боко комунист с тапияТия от етническата пак наши-всчикото е наш кадър.Барабар тоя с ремсистките цайси .Данчо ментата.Наша разработка.

53

toddg

преди 5 години

До АнонименИмаме право и задължение да си плащаме данъците прилежно,защото за тях не е задължително,а държавата се нуждае от пари,за да опрощава.

52

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от сделка, защото те живеят в симбиоза. Как ще съществуват вестниците на Пейовски, ако не са държавните и европейските субсидии?