16

Даваш ли даваш...

преди 5 години

Възродителният процес беше проведен от бившите съюзници на ДПС - БСП/бкп, официално приелите наследството и преименували се. Значи ДПС са им простили вече и е време да престанат да експлоатират тази тема! Най-малкото, кой определя колко назад в миналото трябва да се връщаме в търсене на последици? Ако ще се ровиме в миналото: убиването, помосюлманчването и кръвният данък нямат ли последици? Те как могат да бъдат поправени?

15

Анонимен

преди 5 години

Неофашистите са последствията от политиките и дейностите на глобалистите в Брюксел.

14

Крайно време е!

преди 5 години

Все още докато западните *** не са ни завладели напълно, крайно време е да покажем има ли истински българи в България! Срамота е, в собствената си държава да се чувстваш като чужденец. Ци.ани вирят нос, турците и те, прибират и талибани, задушават ни с простотия. Дойде време разделно, или да спасим България, или да я подарим на звандаците!

13

Анонимен

преди 5 години

Те тез артисти със знамена и шоу програми ако са фашисти,аз съм тогава космонавт!Фашистите сте вие от ГЕРБ и ДПС дето мразите българите а расистките ви орди от маалите имат специална задача да тероризират и избиват българския народ!

12

Анонимен

преди 5 години

Фашистите не са истински българи. Истинските българи сме антиимпериалисти и мразим Германия и евросъюза.

11

преди 5 години

Българина го мързи да гледа, фашистки прояви набирали сила.

10

Фашист

преди 5 години

При фашизма България беше Швейцария на Балканите, прозвеждаше самолети и автомобили, бяхме най-богатата страна в Европа след Швейцария и Германия. Но после дойдоха комунистите и унищожиха свичко за 45 години социализъм. Добре че сега САЩ и ЕС наливат милиарди в Българяи и отново се съвзехме от опустошенията на социализма и икономиката се развива, заплатите растат, левът е силем и българите се замогват и живеем богато.

9

Ха-ха

преди 5 години

Фашизмът в България е малко майтап работа.То и с комунизма и демокрацията е същото-надделява не толкова идеологията,колкото личния и кланов интерес.Затова сме свидетели как лесно се преминава от един лагер в друг.Затова и резултатът от трите вида управление е подобен.

8

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Вярно е ! Неофашистите-комунисти - БСП-БКП според социолозите са със завиден рейтинг.

7

Анонимен

преди 5 години

Всяко действие има равно по сила противодейсвие. В случай неофашистите са противодействието на супер,маге,ултра,хипер либералните джндъри управляващи ЕС.

6

Анонимен

преди 5 години

Никой не се дразни, кой се дразни. При монархо-фашизма българия беше една от най-бедните стани я Европа.

5

Защо някои сеДразнят

преди 5 години

от всичко, което им се струва израз на носталгия по времето, когато България е била на шесто място по темпове на развитие и на девето място по степен на развитие сред останалите европейски държави?Та нали точно в онзи период българската държава спаси своите граждани от еврейски и ромски произход? Нали точно споменът за цар Борис Трети накара българските граждани от турски произход да посрещнат така радушно идеята за връщането на сина на този цар в България?Къде е тук фашизмът и ксенофобията?!

4

varg

преди 5 години

По-големи фашисти от герб няма.

3

ай сиктир

преди 5 години

Задайте си въпроса кой докара нещата до тук и не са ли точно евролиберастите от Брюксел барабар с Меркел ханъм които поканиха брадатите лекари и инДженери. В отговор на всичко това хората започнаха да виждат спасение в други партии и движения сред които са посочените в статията.

2

Нерде Ямбол, нерде

преди 5 години

Стамбул ...Защо някои ги втриса от всяка проява на здрав национализъм?Какво лошо има в това младежите да бъдат патриоти, да разсъждават критично и да не се съгласяват с идеи, които са в ущърб на националните интереси? Откъде накъде това се окачествява като фашизъм?Защо неколкостотин млади хора да нямат право да почетат паметта наедин български воин?

1

Анонимен

преди 5 години

Че те ДПС са най-големите фашисти. Не че е лошо де, просто факт.