23

софиянец

преди 5 години

До анонимен,Колега исках да пиша Fluke, ама редактора на телефона ме перефразирал...Жалко, на живо от бяха Out of space буквално!не съм и заклет фен, слушам малко по- различна музика, но Invaders must die, Omen, Breathe, ох, много са и са жестоки+много яки моменти...

22

Анонимен

преди 5 години

До софиянецOrbital ?Жалко, че не може да сложа ония meme е Оби-Уан, където казва "Това е име, което не съм чувал от много време"Лаййййк!

21

Анонимен

преди 5 години

"Велики години, истински, тогава се създаваше всичко, годините на прехода и ние сме били млади и диви."Не знам какво си създал, защото освен инфлация, разпадащи се складове, върла корупция, аз друго не виждам ... И аз бях млад тогава. На около 2-3 години.

20

софиянец

преди 5 години

*** скъпа, Prodigy започнаха да пишат история с Out of space, Firestarter беше след милион прекрасни години, на практика измислиха наново електро-пънка, създадоха дръм енд бейса и т.н. Дори Future sound of London и Orbital, Fluid не успяха никога да ги стигнат - Легенди!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Мисля, че това се отнася за повечето хора, поне след като навършат 15 години. Музиката си е музика. Да, познавам хора, които са крайно ритуалистични във всичко, коеот правят. Музиката трябва да е таква, дрехите акива, начина на държане такъв и още много неписани правила. Някак си естествено се получава ... Гледайки младите хора, разирам, как различни идеологии завладяват така силно хората. Всеки иска да е част от нещо, но едни хора злоупотребяват с това.

18

Анонимен

преди 5 години

че той от 20 години си е все изчерпан, явно друго се е изчерпало. японката му е пресушила топките

17

лкх

преди 5 години

тцтцтц! такъв изпълнител ако реши да прави такова нещо да подпита феновете си!!!надали щеше да го направи!жалко!

16

Готино

преди 5 години

Най-великата група в моите очи,имах щастието да отида три пъти на техен концерт и болката,че повече няма как да ми се случи е огромна..Благодаря за прекрасната статия,Благодаря на Кийт Флинт,благодаря на Prodigy за музиката,която ни дадоха..

15

Горан

преди 5 години

Никога не съм изпитвал потребност да слушам нещо друго освен, добрият стар рок! Не, че и там липсват откачалки, но... Винаги ми е бил безкрайно приятен за слушане, винаги ме е зареждал, а на Prodigy на майтап им викахме: "Продължи!" Шумни, еднообразни, набиващи се до болка в главата ритми, създадени разбира се, като под въздействието на наркотици! Както и да е! Явно, че човека никога не е бил с всичкия си, така или иначе!

14

стефчо

преди 5 години

Така е,велики години бяха тогава. От някъде ми бяха изпаднали 20 кинта и си купих оригиналния диск "the fat of the land" и после няколко седмици разцепих вкъщи басовете на тонколоните вкъщи. Горките съседи...ей луди младежки години бяха

13

milicionera

преди 5 години

Велики години, истински, тогава се създаваше всичко, годините на прехода и ние сме били млади и диви. Велика група, от тези които са веднъж. Поклон!

12

varg

преди 5 години

1998 година парти преди Нова година в даскало бях занесъл касетката с албума Fat of the land и всички откачиха.Когато отивах да си я купя ме срещна един познат,които ми каза по-добре да си взема Backstreet boys,добре че не го послушах тогава.Това бяха години в които всеки слушаше почти еднаква музика.

11

Анонимен

преди 5 години

До ДедоДруго си е тангото, нали дедо?

10

V

преди 5 години

Електронната музика беше една неразорана нива. При другите стилове всичко бяха едни и същи симпли с други текстове . Продидж просто разораха нивата . Това си беше висшият пилотаж при музиката . ПИОНЕРИ е това което им подхожда . Обаче топлата вода може да се открие само веднъж ;) Все пак не мисля че са изчерпани . Може би няма друга група столова много ,,кавари,, от всякакви тиджеи по света .А това говори само по себе си . Да не говорим озвучаването на ТВ , други продукти .

9

стефчо

преди 5 години

Голям пичага и свободен човек! А тези дето го плюят да се замислят за собственото си безсмислие, и как живеят за да се навеждат и робуват на някой господар!

8

100%

преди 5 години

Благодаря за изживяните емоции и ПОКЛОН!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6ем чи убуу убуу...

6

Анонимен

преди 5 години

Любезно ще помоля чалгарите да не коментират Флинт и групата. В сектора с кючеци от съботния бис ви е мястото.

5

Дедо

преди 5 години

Музиката която определям като голям шум.

4

Пурку

преди 5 години

ИзчерпаМ? Нивото на медиите се е сринало щом статии пишат хора без основно образование.