37

Име

преди 5 години

Във всеки талон има номер на двигател. Номера на двигателя съдържа еко категорията. На Опел е първата буква от номера. Толкова ли е трудно, ако не е въведена категория да се определи от номера на двигателя?

36

Ще си заминем всички

преди 5 години

И канал ще се минава, А?! Нагли некадърници.

35

хуху

преди 5 години

сега погледнах и имах звезди на малкия талон респективно и на големия. Интересно как КАТ ще санкционира някой за това, че КАТ при регистрацията не са си свършили работата при положение, че в договора за покупко продажба от официален представител, който предоставяш в КАТ при регистрация има пълната информация за автомобила.

34

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми господа от МВР, като държавна институция, КАТ имат задължението да ЗНАЯТ директивите на ЕК, които касаят работата им. На документа на автомобила, ако е закупен от страна, член на ЕС е отбелязано на кой стандарт отговаря. Такава маркировка има и на съответната евротабела Ваше задължение е да спазвате директивите на ЕК, ако те противоречат с наредба или закон от националното законодателство. Отделете време и средства и им осигурете съответното обучение - толкова е просто, нал

33

Аз

преди 5 години

До АнонименКое не върви? Това, че се опитват заради своите грешки да прецакат обикновените хора? Или това, че няма никакъв по-лесен начин ТЕ да решат проблема, контактувайки ТЕ с вносители на автомобили и т.н.?

32

Фалшива новина

преди 5 години

Неясно защо в новината липсва, че хората ще трябва да платят сега тези допълнителни суми и да загубят 2-3 дни, за да поправят грешката на КАТ, който не е регистрирал екокатегорията, когато колата е била регистрирана за първи път в КАТ. Документите на колите с екокатегорията са в КАТ и е редно КАТ да поправят грешката си, а не всеки сам да се спасява.

31

Анонимен

преди 5 години

В България такива неща не вървят. Българина е решил, че демокрацията е анархия и всеки може да прави каквото си иска без да се съобразява с правила, закони и човешки норми.

30

Фалшива новина

преди 5 години

Поредната фалшива новина.Така наречения екологичен компонент си го има от доста години и не е нещо ново. Разликата е, че преди го наричаха отстъпка за екологичност, а сега го наричат екологичен компонент. Няма промяна на концепцията, както лъжливо е написано в края на новината. Единствената съществена промяна е, че мощните нови коли на мафиотите ще плащат значително по-малък данък, за сметка на значително по-високия данък за масовите стари коли.

29

Смирен депутатт

преди 5 години

Криза е некърдици трябва да ви доят яката,а изборите идват отде пари за купуване на гласове?

28

Анонимен

преди 5 години

До Коце кметаЗа кого трябваше да гласуваме групово и системно и как това ще спре промените?

27

Анонимен

преди 5 години

Гербери нагли, чашата взе да прелива, избори идват, нспускайте кораба че буря се задава...

26

Анонимен

преди 5 години

Българина не обича такива правила да спазва. Той е свикнал да яхен каруцата, коня и да прай кот си иска като едно време.

25

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа е за да ни бръкнат по-надълбоко в джобчетата. В ЗМДТ законодателят се е "олял" като е определил долна и горна граница на екологичния компонент и е предоставил на общинските съвети да определят сами коефициента в посочените граници. Та в тази връзка се чудя за евро 3 ако например в Царево са определили коефициент 1, а в Пловдив 1.1 къде моят автомобил ще цапа повече или по-малко. помогнете с отговора ...

24

Аз

преди 5 години

Това ли успя да измъдри очилатата мутра с малкото квадратно челце? Докога ще се гаврят с хората?

23

са

преди 5 години

Моята Примерка,97 набор,я няма вече в регистрите на Нисан.Да ме хванат за...!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Нема а се плашите.Таз година полупроводници,догодина цели.Достоен ученик на любимия вожд.Ако лакомията беше болест а простотията се развиваше като епидемия,нямаше да имаме ни един управник.

21

Vanio

преди 5 години

Ш.баните корумпета от КАТ да си гледат работата! Гадна държава!

20

Анонимен

преди 5 години

Какво е това безобразие ???????? До кога ще се прехвърля безотговорното изпълнение на държавните служби върху гражданите и то със заплащане от наша страна за Грешките на Управниците и Бат Бойковците, пълна гавра е това с нас ама може то ние си го търпим и няма да се промени докато ги има тия, а Европа си ни гледа сеира и само препоръки изпраща вместо да се намесят малко? Според държавата годината на производство е определящия фактор и общината трябва просто да сметне какъв стандарт е колата

19

Перко

преди 5 години

Когато регистрирах моят лек автомобил в КАТ ми направи впечатление, че в големия талон не е вписана еко нормата, въпреки че такава беше посочена в талона на предишния собственик и в съпроводителните документи. Изготвилия талона чинно е отбелязал тегло, максимална маса, натоварване на оси, кубатура и други технически данни-явно имат база, но незнайно защо е игнорирал еко нормата. КАТ да не се правят на "ощипани госпожици" ами да си вършат работата защото тяхната мърлявщина плащаме ние ...

18

Надъхан

преди 5 години

Колеги, дайде да заведем един колективен иск в съда- да си плащат сами за техните си глупости