8

Анонимен

преди 5 години

Аха значи да знам че сега политиците ще осъдят цялото население на страната за това че коментира в мрежите как крадат.А после ние ще осъдим тях.Ех че простотия.

7

Анонимен

преди 5 години

Мен дали ще ме уволнят, задето съм убеден че страхуващият се от земетресения папуняк е много корумпиран? Почти колкото пияният убиец на деца московски.

6

Анонимен

преди 5 години

Евала на човека !

5

Анонимен

преди 5 години

Социалните мрежи са огромни тумори.

4

аз-ът

преди 5 години

т. Че и написали в заповедта. Смятайте колко са умни.-------------не са умни, НАГЛИ СА !!! Те НЕ са очаквали, че тоя ще посмее да съди. Наистина не са го очаквали, те са с идеята, че са най-големия работодател в района, те колят те бесят. И никой не смее се опълчи. И забележи излезли са прави- съда в Панагюрище е потвърдил заповедта, едва в окръжния град където не зависят по никой начин от фирмата са я свалили. Гарантирам, че и в СФ ще падне.

3

аз-ът

преди 5 години

скоро съвсем без работници ще останете... тогава оня директорчето с хилядите левове премии ще трябва си седне на мекото д**** на машината и да бачка... Щото като вземаш ниска заплата - ти е все тая за кого ще бачкаш, повече от една заплата не може да изгубиш, ама от високо трудно и болезнено се пада на ниското. СЪД ДО ДУПКА !!!!

2

FiredBook

преди 5 години

Те повечето по-големи фирми са такива.

1

Анонимен

преди 5 години

Всички директори и шефове на бесилото - Народен Съд 2 за тези *** кадри!