46

Анонимен

преди 5 години

Който не е с мен е против мен! Който не е с мен е терорист! Който не е с мен не обича родината си! Еми, какво да коментираш.... На 50% от турците не им харесва какво става и това не ги прави неродолюбци, даже напротив. Гласовете се движат на около 51%:49%. Реално битката е загубена дългосрочно, защото младите разкрепостени хора стават все повече от старите бетонирани кратуни.... Светът вече е отворен и колкото да да няма достъп до информация, все пак не сме 1600година. Дългосрочно няма да стане.

45

Osman

преди 5 години

Едно и също 15 години повтаря. Другите затваряли джамиите, той ги отворил, забранили забрадките, той ги разрешил. 15 години спорове за един *** на главата. Писна ни, бе. Достатъчно. Да ги фалира САЩ и да идва някой по-нормален.

44

Разцеп Гъзсъдран

преди 5 години

Кадафито го чака тоя. И напълно заслужено.Престъпник, агресор, ислямист.Превърна Турция от просперираща светска държава в ислямско блато.

43

Анонимен

преди 5 години

И да е патриот Ердоган,не може да направи много,защото други сили движат политиката в държавите и в световната политика!Ще направи толкова,доколкото може.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакъв лидер на арабския свят,ти изобщо мислиш ли?Нямам нищо против арабите,но и те самите непрекъснато са вкарвани в разни филми,сценарии и са избивани,искаш ли Турция да е част от това и хората да се избиват и самоубиват?Или да стават крайни религиозни фанатици,чрез намеса отвън?Или да разделят хорат в дадена страна на такива и онакива и да ги подбуждат да се самоизбиват помежду си?

41

Иде лято

преди 5 години

Момчето и тази година ще почивам в Анталия/Турция.Какво става в Турция и България въобще не ме интересува.Радвам се на живота и това е.

40

баба мара

преди 5 години

нито един глас за този уби-ец

39

Анонимен

преди 5 години

Kili4taroglu lidera na opozicionnata partiya CHP e kyurd alevit,zatova partiyata na PKK-HDP e v sayuz s CHP ,mnogo si e prav ERDOGAN

38

Анонимен

преди 5 години

Цяло чудо е,че Ердоган и Бойко се разбират,защото те са от съвсем различни партии,дори ГЕРБ е ционистка партия.

37

Анонимен

преди 5 години

Турците сами ще разберат че този който сега ги управлява е псипат жаден за власт , така че спокойно - те трябва да преминат през това за да изберат демократичен и справедлив човек а власт за да се изпълни правинлият път на Ататюрк , а именно - крайно време е Турция да се превърне в лидер в арабският свят и да бъде светска държава ! Основният източник на благополучие е силна икономика базирана на търговия и справедливост а такава сега - няма

36

Анонимен

преди 5 години

Герберите трудно са приети в страната,защото са антисоциалисти и върли русофоби,но по-добре да си изкарат мандата.Всички десни са антисоциални партии.А след това да идва БСП.

35

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаПрав си,но консерваторите също не са цвете за мирисане,те са партия подобна на тази на Тачър и Пиночет,не пожалиха дори собствените си хора,изхвърляйки от работа и оставяйки ги масово на улицата.Хора,наистина няма партии,които да не са подчинени на някого и да не са,ги вкарват в такава рамка.Сега разбирам,че колкото и да е с косури Бойко,изглежда е по-добре да остане на власт и да си изкара мандата,защото идва по-лошо,а не по-добро.Герберите трудно са приети в България,защото са на

34

Анонимен

преди 5 години

Не свързвайте обикновените турци с мръсната политика."Гладио и МИТ на Анкара хранят протурски партии у нас",статия от Фрогнюз"СКАНДАЛ! Доган гостува на наемен убиец от Сивите вълци,статия от Фрогнюз

33

Дойче веле

преди 5 години

Не ни вярвайте много лъжем

32

Анонимен

преди 5 години

ZA6TO VSI4KI EVROGEYOVE SA SRE6TU ERDOGAN A NE SRE6TU BOYKO !???ZA6TOTO EDINIQ PRAVI KAKVOTO MOJE ZA DARJAVATA A DRUGIQ IZPALNQVA BUKVALNO VSEKI ZAPOVED

31

Анонимен

преди 5 години

DOY4ETO E GERMANSKI SAYT S EVREYSKI SOBSTVENNICI I NA TEMA TURCIQ TAM MOJE DA NAMERITE SAMO I SAMO ANTIRURSKI STATII.A DNESA SA6TO S EVREYSKI SOBSTVENNICI NEUMORNO KOPIRA OT TAM. ZA6TO LI !!!???

30

Анонимен

преди 5 години

И в Турция други сили се месят и управляват,както и в останалите държави,да не забравяме и терористичната организация "сивите вълци" които работят против Турция и за Гладио,а се водят уж патриоти и крайни националисти.И тяхната не е лесна.Сега погледнах пък,че на Ердоган партията е и консервативна,това не е никак добре за обикновените турциКолкото повече чета,толкова повече се уверям,че политиката е мръсно нещо.По-добре никога не се занимавайте с нея,защото хората свързани с нея заплащат с живо

29

LastOttoman

преди 5 години

Айде писах Одрин, а не Едирне. Лайкове н1ма ли да има?

28

LastOttoman

преди 5 години

Нека нека, идва лято трябва да се ходи на пазар в Одрин. Между другото има ли нови неща на пазара, сезон Пролет и/или Лято?

27

Мефистофел

преди 5 години

Му-ха-ха.!. Отърва козите, пак!