474

Мнение

преди 5 години

Какво да се сърдят , че те и български език не знаят, какво да кажат за друг? На какъв език да говори -на руски ли? Това да знаеш английски език не е престъпление! Престъпление е да кажеш :-Всички сме Парле Ву франсе, когато говориш с френско говорящи. Защо тогава не казаха нещо за супер изказването на другият генерал,а сега мрънкат???Да извиняват, но за генерал от НАТО(какъвто е нашият г.Радев), е плюс да знае Аглийски език!!!

473

Анонимен

преди 5 години

Знам само, че сръбския премиер Ивица Дачич взе микрофона и пя турско маане на Ердоган. Така че сърбите и срещу тех да търчиме, не мое ги стигнеме. Тоя нашия че си изкълчил малко езика - дребна излагация.

472

IYI

преди 5 години

Ами по-принцип не говорим български от 10 века на сам,ползваме диалект на славянския.След приемането на християнството България приема и 600 хиляди славяни от Византия.В последващите години още толкова от целия район така славяните стават мнозинсто и постепенни се налага славянския.

471

Голяма излагация

преди 5 години

Голяма селяния този Радев! Дори не се усеща как става смешен с парадирането си как говорел английски ! Всеки знае да каже здравей, как си , благодаря добре и след това да твърди как разговаряли на английски! Какъв е смисъла от такова разговаряне без смисъл?

470

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО СЕ СПОРИ. ТОЗИ Е ШЕФ НА НАТО А НЕ ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА. АКО СТАНЕ ИНЦИДЕНТ С БЪЛГАРИЯ КАКВО РАДЕВ ТРЯБВА ДА МУ ОБЯСНЯВА НА БЪЛГАРСКИ И ДА ТЪРСИ ПРЕВОДАЧКА КОГАТО РАКЕТИТЕ ИДВАТ ЗА СЕКУНДИ ДО НАС. А ПАТРИОТИТЕ МЕКО КАЗАНО СА ХИТРЕЦИ СЕЛСКИ

469

Слаб президент

преди 5 години

Стига с тази опорка как Радев умеел английски а останалите не ! Не е вярно не умее !Срича нещо , което шефа на НАТО не разбира и безпомощно гледа встрани за помощ :))

468

Не умее

преди 5 години

Радев поне да умееше английски, това неговото е патагонски с размахване на ръце :))

467

Браво Радев

преди 5 години

Говори защото може. Не е като ББ и ЦЦ. Най-добрият президент, когото сме имали. Президентска република начело с Румен Радев е началото на Възраждането на България в 21 век.

466

Анонимен

преди 5 години

Дали Ер Доган ще говори на английски на официалните си срещи? Слугинаж сте и такива ще останете!

465

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е принципен...На какъв език говорят "първите" на официална среща в България? Според някои е срамно да се говори на български?? Алоууу, тук да не е английска колония?

464

Анонимен

преди 5 години

К. Нинова свива редиците и всички в надпевара се вдигнаха да защитават Радев! Едно време изпращаха децата си в руски училища, сега не ги чакат да проговорят и в английската детска градина!

463

Анонимен

преди 5 години

Ами какво да кажем за м. председателя ни, а?! На срещите в Брюксел с господарите си бъкел не може да обели. Само гледа и се хили! Че и среща на две очи! Как става?

462

До 507

преди 5 години

До ИСТИНАТАДо ИстинатаТакива като теб искаха да направят България 16-та република на СССР, а руският език - официален! Сега блеете противоположна песен! Хора без капка достойнство и чест, без чувство за род и родина!

461

ИСТИНАТА

преди 5 години

*** народ с още по-прости и улави политици! Президента говорел на английски?! Ами говори, понеже знае, защо да не говори?! Не е ли по-добре да може да говори на международния език отколкото да фъфли и ъ-ка на всяка сричка на развален български и да ръкомаха като ЖП диспечер и да се почесва по врата щото думите трудно излизат?! Не е ли срамота че повечето ни политици и премиери не могат две изречения да кажат на английски или някакъв друг език?! Вие, такива ли лунгури искате?!

460

Българин

преди 5 години

Патриоти, разходете се из Разградско да чуете българска реч.

459

Иван

преди 5 години

Е тези ПАРИ-ОТИ- как завиждат на президента-Ами от село да влезеш в парламента, да си на държавна ясла, да те дават по телевизора-кога ще им се падне-Селски тарикати които се напълниха с пачки, дебели, нахранени, фъфлещи, ами поне да минат курс по ДИКЦИЯ, че да разбират хората какво говорят

458

Фют

преди 5 години

Те злобата,зависта и простотията нямат почивен ден.

457

Я па я..!

преди 5 години

Президента говори на английски , да не разберат Корнелия и Решетников кокво кроят на руснаците. Така де..

456

Немое да бъде

преди 5 години

можете ли да си представите, че докато двамата на снимката разговарят на английски с ритник през вратата облечени по шорти и потници с надпис "няма безсилни ако не сме раздеклени" нахлуетроицата на нашата дихмокрация: Цача-Бочо-Цечо.Цачя прикрила с тениска някои от интимните си окосмявания е силно възбудена, зачервена и стиска подпечатано копие от РАБФАКа.Бочо стиснал тенис калашник пита на руски кой тука мое флопа, бе? и Цочо обут в маратонки вършее по вършейски, че тъща му го пратила за хляб

455

Айде де!

преди 5 години

Станишев и по-образованите комунисти на какъв език разговаряха с Москва?