143

гост

преди 5 години

меркел ,обама ,тръмп ,пред съда в ХАГА ,както милошевич НЕ МОЖЕ ЗАКОНИТЕ ДА ВАЖЪТ ЗА ЕДНИ ,А ЗА ДРУГИ НЕ щото били ПОЛИТИЦИ.с м ъ р т за в сички полтици избили невиини хора .аглия ,франция , италия ,испания ,германия ,холандия, НЯМА ЕВРОПА НЯМА ЕС има чиновници които КРАДАТ

142

гост

преди 5 години

само и ,единствено ИЗУЧАВАНЕ НА БГ история А НЕ ЕВРОПЕ ДЕ РА СКА ИСТОРИЯ европа е само на хартия няма такова животно,ПРЕЗ 681 ГОДИНА не е имало животно европа .сега само *** ра си и лезбиики иии бабо ебци.европа да си прибира ислямската държавва и да МЪЛЧИ

141

Почтен

преди 5 години

Изпитвам почит и уважение към хората дали живота си за свободата ни. От 3 март преди 141 години отново имаме държава. Не разбирам някои, които не уважават това.

140

Ром"с

преди 5 години

Добре чЕ,паметника на Шипка не бе построен след 9 септември ,че пишман либералите- нео),като Соломон Паси,Росен Плевнелиев ..... и други знайни и незнайни войни на Фашингтон и получаващи инструкции на ул Козяк в столицата ни София всеки ден, щяха да сринат паметника на Шипка !А построяването на Шипка не е от друг екип,а от един родолюбец-българин който със свой средства и със средства и помощата на други селяни от окрайноста е построен паметника.В София не са и знаели за този човек .... !

139

За 142

преди 5 години

На русогъзолизците плащат ли ви, или просто вкусът ви харесва?

138

3ти март е измислица

преди 5 години

Истинският ни празник е СъединениетоНа Алкашите и мераците им да окупират Босфора нищо не дължим

137

до 138

преди 5 години

Робе, кой ще те освободи?

136

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияПрав ти път!

135

привет от Германия

преди 5 години

До до 132В интерес на истината ЕС е роб на България ,Румъния и Гърция ! Сециално България ежегодно получава над 5 милиарда евро помощи под формата на субсидии ,фондове и др. , а плаща членски внос едва 500 милиона лева ,тоест 250 милиона евро , 20 пъти по-малко плаща отколкото скуби от ЕС ! Човече ,аз тук в Германия плащам данъци и не искам моите данъци да ги взимат търтеите от България , накрая ще си взема шапката и ще отида в Канада поне ще знам ,че данъците ми не отиват при търтеите !

134

Анонимен

преди 5 години

Поклон и пред Васил Иванов Кунчев ( Васил Левски ) и пред смелите българи - опълченци!!!Това, което е направил Васил Левски за България - НЯМА да бъде забравено!!!

133

до 135

преди 5 години

Подкрепям всяка дума.

132

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред всички Български опълченци, пред хилядите невинно убити и пострадали и загинали наши предци, деди, бащи и майки и деца, които са дали живота си за Майка България!Поклон пред руските войници и военоначалници, които са са били заедно с нашите български опълченци за освобождението на нашето мило и изстрадало Отечество!Поклон пред Руския Император Александър Втори Николаевич и вечна да бъде паметта му и делото му, който е направил за България и българите!Да живее България и Русия!

131

до 132

преди 5 години

Не ми се слушат глупости от Германия. Колкото пъти сме ги слушали толкова пъти сме грешали.

130

до 132

преди 5 години

България днес е свободна на хартия. Изпълнява каквото и кажат, нищо, че не е в неин интерес. Това се нарича зависимост!

129

привет от Германия

преди 5 години

До до 128България днес е свободна държава и има право на глас за разлика от времено след така нареченото освобождение когато и дума не можеше да се каже срещу братушките ! Днес България критикува както Русия ,така и ЕС , НАТО и прочие , без съгласието на България ЕС не може да приеме никакви промени в законите ,без съгласието на Българие ЕС не може да налага санкции на руската коччине , без съгласието на България НАТО не може да открива бази в страната ! А така ли беше преди демокрацията ?!

128

до 128

преди 5 години

Под чие влияние е България днес?

127

до 128

преди 5 години

Според мен паметниците са знак за признателност. Това за робството е само мисъл родена в болна глава.

126

привет от Германия

преди 5 години

Тези паметници трябва да напомнят за преминаване от едно робство в друго ,а не за освобождение ! Освобождение означава когато една държава се освобождава от влиянието на друга държава ,но без да попада под влияние на втора или трета държава !

125

до 124

преди 5 години

ГЛУПОСТИ! Глупостите идват от глупаците.

124

до 124

преди 5 години

До до 118руската армия 1878г е съставена от момчета взети чрез кръвен данък от поробените от руската империя народи(като османски еничерски корпус-никаква разлика) . В руската империя има 134 народа и етноса под руско иго. Та за каква руска армия говориш. Колко са руснаците в руската армия? и де се е чуло крепостни селяни-роби да освобождават други роби.Алчността на руския император е водеш в тази война.