22

Анонимен

преди 5 години

Това прилича на конгресен център в стил Бузлуджа, нищо общо с уютен дом.

21

Mile Kitich

преди 5 години

Пухахаххахахв софия е кло***ка,пълна мезерея ,далеко от Европа на светлинни години,пълно с клошари ,бездомни кучета,каруци и повсемесна простащина

20

Анонимен

преди 5 години

Смехотворно, за 600 000 евро можеш да намериш идеален имот в Италианските алпи до Швейцария, невероятни гледки, изключително чист въздух, хубави хора, тихо...а вместо това ще купуваш за 4 милиона безвкусица в най-мърлявия и пренаселен град в Европа, пълен с пр0ст***ци и на 1500 километра от Европа.

19

Алчен Брокер

преди 5 години

Търсиме балъци купувачи, които да се хванат на въдицата от тези измислени и фалшиви статии които поръчваме.

18

бай х

преди 5 години

а има ли канализация в село / вече квартал / Бояна ????????

17

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

А бе какъв е тоя коптор който хвалите за 4 милиона евро.Я не се излагайте .По 40 милиона не може да се намери къща в Бояна .България е най доброто място за живеене и в Бояна всяка седмица идват холивудски звезди ,арабски шейхове и зап.европейски милиардери да почиват.Оня ден беше Тръмп на гости на комшията ня "Секвоя" ,пя им Майкъл Джексън

16

Anonimen

преди 5 години

Хората не са в София, щото много им харесва, а защото има някаква сигурност, инфраструктура и работа. София расте не защото е хубаво, а защото в провинцията е много лошо. Кажете ми какво бъдеще имате в едно село, без аптека, магазин, училище и работа? И като плюс - тълпи ***, пребивани за по пет лева

15

Демократ

преди 5 години

При демокрациятя умните и кадърните успяват в живота, печелят и правят пари и живеят в красиви еднофамилни къщи за 3 милиона, са само необразованите и некадърните стават в 6 часа да блъскат за 1000 лева заплата и живеят в апартаменти и завиждат на богатите.

14

Анонимен

преди 5 години

Безумно много пари, за огромен кич!

13

.................

преди 5 години

А защо не споменават, че няма каналицация в този квартал????

12

вестник Стършел

преди 5 години

Тия брокери големи майтапчии ,бе:"Цените на жилищата в България растат стабилно през последните години в резултат на развиващата се икономика и ниските лихви ..."Смях в залата ... развиваща се икономика ... ха -ха .Ниски лихви на кое - на заемите или на влоговете ?!Яко зомбиране пада и то съвсем навреме - днес тъкмо изядохме и последното кило домати заедно с колците ...

11

Анонимен

преди 5 години

Столица без излаз на море или без голяма река, която да минава през нея не е никаква столица. Шопското гето няма нито едно от двете.

10

Анонимен

преди 5 години

Пак поръчкова статия от брокерите на имоти. Тръгни да търсиш жилище и ще видиш истината. Тия бомбастични милиони за къща и фикс идея. Тези , които разполагат с такива пари отдавна си имат къщи.

9

Баш селянин

преди 5 години

Не мерси! Да ходя да се гъчкам в оная панелна джунгла, тия подивели провинциалисти с надпис "софиянци" дето са се набълбукали с кредити за някакви кутийки в "престижния" Бъкстон с разкопаните тротоари и бездомните кучета. Ай няма нужда. На село с кокошките ми е добре.

8

SOFIA CITY

преди 5 години

До анонименДобре - ти си мишкувай на село! :)

7

анонимен

преди 5 години

София се е превърнала в к-л-о-а-к-а и каквото и жилище да направят там, няма да има такава стойност! Давайте си парите, тъпчете се в това гето, наречено столица!

6

ха ха Хо

преди 5 години

И кой "другар" продава луксозната двуетажна къща от 90-те години на миналия век?

5

Анонимен

преди 5 години

Все едно да живея в ндк - липсва уют...

4

:D

преди 5 години

На гол гъ* чифте пищови.

3

Анонимен

преди 5 години

Точно това жилище за "скромните" $4.1 милиона (3,6 млн. евро)няма усет за дом а по-скоро на хотел.Доста кичозните стени и тавани захлупват чувството че си в полите на Витоша,т.е природата.Само крадлив българин с подарени куфарчета може да живее в такова първенюшко нещо.