19

Втрещен

преди 5 години

От къде ги напирате такива покемони бе?! Конкурси ли правите?

18

До 21

преди 5 години

Да бе най-добрите,Ама само във мечтите.

17

Анонимен

преди 5 години

Да, айтита, камериерки, телефонисти, шофьори, продавачки, компаньонки, чалга певици, мутри и политици. А медици, учители, хора на изкуството и всички необвързани с ДС, ГЕРБ, БКП, БСП и пр. къде?

16

Анонимен

преди 5 години

Смешници къв опит ще предаде този предател шпионин , тука са най-добрите софтуерни инженери и програмисти , по-скоро е дошъл да слухти и краде в полза на евреите..

15

Kali Linux

преди 5 години

Значи стига с тази пропаганда. Осъзнайте се, че хората не са толкова глупави. Осъзнайте се, че не е като едно време. Брус Ли от Италианския лицей се завърнал... Стига сте замазвали истината, а тя е, че в България става все по-трудно и ужасно да се живее (не само икономически). Все пак - успех с дезинформацията. Със сигурност все още има достатъчно хора, които да се връзват.

14

Reptile

преди 5 години

Опа, хакерски атаки на големи корпорации и уроци по защита от атака с нож... и двете са еднакво безсмислени и служат едиствено за изкарване на пари от балъци... ама щом има кой да плаща - ОК!

13

Brei

преди 5 години

В Лондон съм срещал българчета, които плащаха 20 000 паунда учебна такса на година....и се върнаха.

12

Анонимен

преди 5 години

3бахто гадната заеистлива сгaн сте, до последния yбитак.

11

Е то аз

преди 5 години

като платях наем,сметки,гориво за таралясника, храна ...иии накрая ми оставаха едни смешни пари дето....0.о.На тоя мама и тате имали в зелено и го изучили в чужбина....айде стига приказаки от хиляда и една бощ.

10

Brei

преди 5 години

Това е новият Добри Чинтулов...евалара...веднага да му се даде награда и орден от Фъндъкова и министъра на спорта.

9

Анонимен

преди 5 години

И аз познавам един дето се върна в България, просто в САЩ му беше тъпо, имаше там всичко, беше направил успешен бизнес и му оставаше само да живее...Всеки си знае себе си, българите не са дорасли още до това да оставят всеки да си живее живота и да не си пъхат носа в чуждият живот. Някак си в България я няма тази граница на личното пространство, която да си възпитан да не прекрачваш. Комунизма направи хората невъзпитани.

8

Анонимен

преди 5 години

успяло е момчето,няма лошо,трябва всеки да успява

7

Анонимен

преди 5 години

Аман от ченгета! Защо не покажете успешната история на някой истински стойностен човек? Някой млад български учен, изобретател, и някой предприемач който е създал работни места...Докога че издигаме в култ ченгетат, шпионите и агентите?

6

Анонимен

преди 5 години

Талантлив и приветлив човек. Бях на Крав Мага курсовете, обяснява достъпно, и като за ***, и като за напреднали, показва смислени и полезни неща. Чудесно отшнение към всички. Само хубави неща мога да кажа.

5

Никой

преди 5 години

Разплаках се от умиление. Работя от 15 години в САЩ като консултант по ИТ Сигурност за "големите корпорации". Такива като тоя тип умират от глад защото етичните хакери обират трохите. Парите са в банките които са гонени от регулаторите и наистина трябва да плащат. За справка, проекта на който съм в момента е за 37 милиона долара и е основно генериране на екселски таблици. Наистина техническите проекти са за по няколко стотин хилияди. Или се прибира заради жена или защото няма работа.

4

sante_dog

преди 5 години

"Асен е учил в Италианския лицей, а след" - нека се възхитим на момчето родено със сребърна лъжичка. В италианския лицей влизат основно деца на политици, родни 'бизнесмени', слугачески журналисти, чалга диви, агенти на ДС или комбинация от тези. Та не ми го хвалете много много

3

Аха ясно...

преди 5 години

Поредното българско кандидат ченге специализирало в чужбина вероятно го порготвят за агент да снася информация на израеските тайни служби или на който там плаща най добре.

2

Анонимен

преди 5 години

Един се върна, новина... хиляди заминават, ежедневие...

1

Анонимен

преди 5 години

Направо ще се разплача.... от смях