17

АнонимеН

преди 5 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО !!ПОДРАСТВАЩИТЕ ОТ 14 ДО 18 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАПОЗНАТИ СЪС ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИЗВРАЩЕНИЯ ЗА ДА ВЗЕМАТ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ :D

16

Сър Елтън Джон

преди 5 години

Какво толкова е станало , бе ?!?! Страхотно е! Да вземе да млъкнете , че да не се оплачем на Български Хелзинкски комитет , които да Ви размахат пръстче и да Ви разяснят ..... Правата !!! :) ;) :)

15

...

преди 5 години

До антиджендарСака си суданец...

14

Анонимен

преди 5 години

Тотална гей пропаганда.Това просто не е нормално.

13

123

преди 5 години

В загадката се пита...ако листовката е за сексуална образователна култура,защо на челото и има "педи",и ако е без тези картинки в нея...кое точно защитава джендар активистката...нали идеята била само и единствено за образователна сексуална култура!!!Марш....от тук!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Жива гей пропаганда си е.Тия от министерството сега кършат ръце и си посипват главите с пепел,но те са главните виновници за случката.А останалите по веригата просто не смеят да им се противопоставят и затова са изпълнявали чинно указанията.Сега всеки да си понесе отговорността,защото ни писна от извращения,толерирани от най-високо ниво,а когато се размирише,следват оправдания.

11

Проктър Енд Гембъл

преди 5 години

Едното беше по-възрастен, другия по-стар беше май...Ама не ги знам!

10

...

преди 5 години

Журналистчета жалки, вие как раздухахте новината...Листовките пасти да ядат пред вас...

9

Любопитен

преди 5 години

До Много ясно"Поредната хибридка,разпространявана в червените общини."Що,гербаджийските общини да не би да са хомо?Проблемът с ***.дализацията касае всички!

8

Веско

преди 5 години

Езвенете, тва по Боково време ли стаа ?

7

Факт

преди 5 години

Хомосексуализмът си е едно отклонение,вид инвалидност,грешка на природата,ако щете.С известно усилие на волята спокойно може да бъде преодолян.Но и да не бъде-не е фатален проблем,СТИГА да не бъде ПРОПАГАНДИРАН и НАЛАГАН като нещо нормално!В тоя контекст,гей-пропагандата определено трябва да бъде забранена и наказвана,а събитията като гей-паради да бъдат контролирани за излизащи извън нормите неща.Както примерно се следи за нацистки изстъпления.

6

Много ясно

преди 5 години

Поредната хибридка, разпространявана в червените общини.

5

Анонимен

преди 5 години

Приятелка на дъщеря ми, която е на 13 твърди, че е лесбийка без да е имала до сега полови контакти нито с момче, нито с момиче. Сама казва, че сега това е голяма мода та за това...има ли смисъл да казвам нещо повече

4

Фандъкова

преди 5 години

Това е само началото, скоро като в Швеция ще искат да разрешат ицеста с образователна цел! Содом и Гомор скрити като евроатлантически ценности!

3

xxx

преди 5 години

Казано по друг начин: Ако искате подписвайте конвенцията. Ние ще ви............ децата така или иначе.

2

мери

преди 5 години

Гей Пропаганда дадоха им много права и са тръгнали с рога напред Почнаха да ги толерират даже са в правителства и парламенти Те са като кърлжи не пускат и разболяват с тежки последсвия Това е разгола и на църква и на богати болни ненормалници който не знаят какво да правят с парите си и ни налагат норми несъвместими да даже с приридата

1

Анонимен

преди 5 години

Не е само Ямбол