15

Бай Мангау

преди 5 години

Що , бре ?!?! КъФ е проблема , уе ?!?! Елате да видите в парк "ЗАПАДЕН ПАРК" какво сечене пада ! За чудо и приказ! Направо с каруци и магарета ги изнасяме дървата и никой нищо НЕ може да ни каже , щото имаме .......... брадви ........... И също така имаме ....... "ПРАВА" !!!!! Ние НЕ крадеме , уе ..... НИЕ просто си сечеме .......... и си .......... взимаме , уе !!!!!!! ........

14

Solar Power

преди 5 години

Аз лично видях как падна едно дърво на 1 метър до жена с детска количка.Дърветата трябва да се поддържат и да когато станат много големи да се премахнат и на тяхно място да се засадят нови. Най-тъпите парчета са БГ зелените. Същите като онези против ваксините и всякакви други парчета които вярвят ,че Земята е плоска и континента Австралия не съществува.

13

акуд

преди 5 години

кво ми пука за 100 г. дървета. къде е оня с жабата. че според министъра е голем престъпник

12

House M.D.

преди 5 години

Ако ще сечем дървета,нека започнем от Жълтите павета!

11

Анонимен

преди 5 години

ще има ли глоби или когато изядат някой жабок

10

аа

преди 5 години

борисовата градина половината дървета са мъртви в горната чст, скоро ще са мъртви и другата полвина. всичко е наклонено и изгнило. Витоша умря половината от някакъв бръмбар и не се пръска с нищо. Абе кога ще има разследване на тези екозащитници. На тях им се плаща за да съсипват не да градят

9

Държавен хрантутник

преди 5 години

Важното е че ще глобим онези от дискавари, дето изядоха жабата.

8

Анонимен

преди 5 години

ПРИ КОМУНИЗМА ВСИЧКО БАНДИТСКО Е ЗАКОННО

7

Шопо

преди 5 години

Зетят на Цвъко почва нов строеж...

6

сф

преди 5 години

Софийските паркове са пълни с болни и мъртви дървета. Крайно време е да се извърши санитарна сеч и те да придобият вид на потдържани градски елементи, а не на декор от филм на ужасите.

5

the Ghost

преди 5 години

Стига сте задавали въпроса "законно ли е" Естествено че е законно. Проблема тук ( като и при строежите по дюните на плажа, в защитените зони и пр.) е САМИЯ ЗАКОН !

4

Анонимен

преди 5 години

Държавата на ъпсурдите!Държавата на мафията!Държавата със свобода на медийте по-малка от тази в С. Кореа!Държавата с най-ниски доходи в ЕС!И много дурги, какво да се очаква друго - анархия и това е!!!

3

berat

преди 5 години

Берат дърва Столична община там...........Намаркирали са 2/3 от дърветата..........Друг е въпросът ,че секат здрави хубави дървета,а сухите и изгнилите оставят,.т.е нищо не вършат....Сигурно имат фирма за пелети,или нещо подобно,а Борисовата градина изсече ли се ,по-добре е софиянци да се изселват!!!!!!!!!!!!

2

Хмм

преди 5 години

Беър Грилс, това ти ли си?

1

Анонимен

преди 5 години

Кой ги сече?