50

Лъжи

преди 5 години

Абе пак ли сълзливата история на на *** бре.... Тая пропаганда никой не и вярва. В окупирана от САЩ и Германия България за няколко месеца се самозапалиха 10 човека. В Венецуела колко са се самозапалили а ?От окупирна България избяха 2 милиона от 8 . В Венецуела от 30 са били избягали 2 . Само дето не казват че там има 5 милион избягали колумбийци от войната .САПСЕТЕ БЪЛГАРИЯ . ВЕНЕЦУЕЛА ще се оправи сама .САМА да не допусне америкаските убйици на терирторията си акто направихем ние .

49

ДртПрч

преди 5 години

Пиночет прочисти Чили от червената чyмa и вече 40 г страната е спокойна, без гладуващи чилийци. На Венецуела й трябва един Пиночет, да им отреже Мадурите на ***.

48

Антикомунистов

преди 5 години

До РусенецИ това въжеше до септемри, октомври. После казваха-"валутата свърши-не може" Абе.....!

47

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До Анонимен 64Ти да не искаш някой да дойде и да те моли? Хубавото е трудно дастижимо!

46

за демократите

преди 5 години

Демократите сте най-жалкото и долното племе не само на Земята, ами в цялата Вселена................толкова сте елементарни, нямате мозък за една кокошка!Само знаете да обиждате и да лепите етикети................който не е съгласен с вас е каскет, ***, путинист, русофил и т.н.След фашистите демократите сте причинили най-много вреди в историята и със сигурност сте убили повече хора от тях!

45

Анонимен

преди 5 години

До наблюдаващотдалечЯ кажи къде дават рубли, че на мен още никой не ми е предлагал нито рубли, нито евро, нито долари!Аз си пиша по убеждение............може да бъдеш сигурен!!!

44

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

До поукаСамо в рубли! Най сигурно! Всеки ден ставаш все по-богат!

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Каскет................хаха....................много смешно!!!Знаем ви демократите, който не е съгласен с вас е или каскет, или комунист, или путинист!Освен да лепите етикети, за друго не ставате............толкова сте жалки!!

42

Русенец

преди 5 години

До Анонимен 57Абе см0тль0 чакаши се през цялата нощ пред МВРто, за да ти дадат "приложение", да отидеш до Ромъния! Имаш право един път в годината и ти даваха да обмениш, 28 лева!

41

поука

преди 5 години

Никога не си влагайте пари и злато в западни банки, особено в английски банки............освен ако не искате парите и златото да ви бъдат откраднати!

40

za Venecuela

преди 5 години

Венецуела ще бъде една от многото провалени държави след Либия, Сирия, Украйна и т.н.Списъкът е много дълъг!Така са решили масоните , мафиотите и банкерите в Англия, Франция и САЩ!!!

39

za Venecuela

преди 5 години

Банкерите от САЩ и Англия са блокирали над 10 милиарда долара активи на народа на Венецуела(вкл. и злато) и на законното правителство, а сега пращат уж "хуманитарни помощи" с тия откраднати пари!!Висш пилотаж на западното лицемерие е това!!!

38

za Venecuela

преди 5 години

Поредната пропагандна статия на западната пропаганда..............колко лоши са хората на Чавес и на Мадуро!!По-добре кажете защо английските банкерчета от Bank of England откраднаха злато на венецуелския народ и на законното правителство на Венецуела на стойност около 2 милиарда долара!!

37

Анонимен

преди 5 години

Това да не участва в конкурс за малък разказ?

36

Фашистки-внук....

преди 5 години

Фашистки, и, фашисти,...Вие- сте, жертви,...След, Октомври,.... 1917...Телефонът- звъни, само- прй- тях,...Това, което- четете, няма- да- е,...По- истина, и- от- червено- списание.....

35

ПРИ ТАТОВО ВРЕМЕ

преди 5 години

който не е поискал, той не е отишъл в чужбина да бачка. Имаше стотици хиляди и в арабския свят, много музиканти обикаляха от КИПЪР до НОВЕГИЯ. Истината е , че и тогава и сега трудно си намираха добре платена работа, а импресариото им вземаше половината. Само абсолютните некадърници и лакеи на властите се ползваха от благословията на БКП, пък после станаха първи "демократи"

34

МЕХМЕД И МОШЕ

преди 5 години

като синоними на 2 големи групи с привилегии и при социализма и капитализма да се жалват от това, че имаше отделни по-големи квоти за прием във ВУЗовете си е чиста наглост. Там те влизаха и с 3 ки, докато останалите се бориха за бал 30 от 30

33

Моше

преди 5 години

Те жителство в София не даваха камоли изходна виза.Даваха и на комунисти такива естествено като Томовци и други ходеха по Англия и тн но на практика дори и до соц блока ако не си бил с връзки трудна работа па тва да учиш в Чехословакия или Полща абсурд да не говорим за запада е да имаше комунистически синчета дето заминаваха.То дори в Масква да учиш ако не си бил партизанин не ставаше.

32

Анонимен

преди 5 години

До НакраткоИма ги в интернет, потърси с гугъл.

31

Анонимен

преди 5 години

Границите на България никога не са били затворени, всеки можеше да пътува и много хора пътуваха, като за излизане на Запад се изкаше избодна виза, и ако не си престъпнник на всеки даваха изходна виза. Днес САЩ отказват визи на много повече българи. А проблемът преди 95 година беше Западът който не даваш входни визи и не пускаше българи, едва 1995 годиа разрашиха на българите свободно да влизат на Запад, но не и в САЩ, в САЩ за българи и сега е забранено да излизат.