24

bau

преди 5 години

Всеки ден една жена в България загива, убита от мъж, с когото е в някакви отношения. Домашното насилие е достигнало толкова критично високи нива, че дори сигнали в полицията се приемат несериозно, защото е прието за нещо нормално. Но нормалния българин не го е грижа, той бди за ДЖЕНДЪРА! Истинският враг номер едно!

23

До 22

преди 5 години

На мен ми откраднаха техника. Полицаят ми каза, че трябва да подам жалба в районното. Чаках 1 час и си тръгнах. Правят всичко, за да те откажат да им създаваш работа. Няма жалба, няма кражба. Статистика на ГЕРБ става още по-розва, а положението още по-стабилно.

22

Анонимен

преди 5 години

До Ко? Не!Е ...не се чуди когато следващия път имаш нужда от помощ но всички са с гръб.И аз съм чакала и ако трябва пак ще го направя. Другото е гаден егоизъм

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Ти трябва да си много нещастен човек. Не си липолучавал помощ в този живот???И никой нищо не е длъжен, но ако можеш да помогнеш и не го направиш просто си ***.

20

Ко? Не!

преди 5 години

Да се обадя на полиция ли?! Аре вече НЕ! За една катастрофа пред очите ми се обадих на 112. После ме намериха да свидетелствам. Отивам в КАТ- Русе при уговорен час и три часа ме държаха на изчакване! Там, на втория етаж. Аре без мен вече! С гръб бях, не видях!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен, Жалко че все още има хора които разсъждават като теб и имат смелостта да го изразяват. Думата помощ от чисто човешка гледна точка означава оказване на съдействие. Всеки един от нас е длъжен да помага на хората в нужда, а не да ги критикува особено при ситуация довела до смъртта на млад човек.

18

Кратун

преди 5 години

Да се обърнеш към КАТ или полиция е като да стъпиш в рядко *** - винаги ще се върне отгоре ти и ще те омаже.

17

до 17 от катя

преди 5 години

От публикацията се разбира, че е живяла под наем. Като го напусне пак ще е под наем, но няма да има кой да я бие или убие. В края на краищата всеки си преценя колко му струва живота. Нима е по-малко от един месечен наем?!

16

анонимен

преди 5 години

османската империя се възобновява, а тук племето се самоизтребва и изселва..

15

до катя

преди 5 години

А ако няма къде да отиде? Ако няма родители и близки?!

14

Анонимен

преди 5 години

Насаждат се сами на пачи яйца, после някой бил длъжен да слухти и взима отношение.

13

катя

преди 5 години

Извода е: Жени бягайте от такива мъже-побойници! Няма кой да ви помогнел ако не си помогнете сами!

12

До Анонимен 8

преди 5 години

По онова време беше същото - всеки гледаше да не влиза в очите на милицията и да стои на страна от подобни отношения. Нищо че, се познавахме и някои си помагахме доста, а други пък ни клеветеха за всяка крачка която правехме и бяха толкова важни понеже държат "господа" (властта) за шлифера, че, не се чустваха длъжни да правят нищо за никого.

11

Варненка

преди 5 години

Ако си беше довела любовник-всички щяха да знаят, ама като я пребиват-не разбрали! За клюката и пикантерията всички имат уши! P.S. Абе тая свекървещица, като дошла да изнася багажа на сина си, не видя ли жената? Той че е гнида-гнида е, ама и тя ли? Не й ли трепна нещо? Или и тя Моят синковец златен... Сега в затвора ще стане и той нечия снаха.

10

Анонимен

преди 5 години

И какво като някой е чул нещо, ако е имало ежедневни скандали? Да ходи да ги ръзтървава ли, после полиция, съдилища и т.н.Като не и е харесвало да си е вдигнала чукалата навреме, защо друг трябва да мисли за нея.

9

F^@$&$

преди 5 години

Нещастни мижитурки които живуркат като страхливи животинки без никаква съвест - това са повечето хора в тази страна уви... Като чуя нещо такова се сещам защо всеки си заслужава съдбата !

8

Анонимен

преди 5 години

Ни чул ни видял. Някои може да си го спомнят този филм. Но в случаят не се касае за филм а за действителен случай. Няма как съседите да не чуят крясъците и виковете на жената когато мъжът и я е удрял. Да не е била глухоняма. По онова недоносено соц време нямаше как да я убие по този зверски начин защото всички съседи се познавахме и си помагахме. Бяхме като едно голямо семейство. А сега всеки се е свил в черупката си като *** и ни чул ни видял. Превърнаха ви в стадо кози с големи рога.

7

Анонимен

преди 5 години

Глухи и слепи тези хора горките бе, с картечници да се избият в съседния апартамент, те пак нищо няма да са разбрали!Страхливи, сиви мишки!

6

Анонимен

преди 5 години

Мне крещяща жена от болка не се чува хич. Балкански ***, гледате си вашата работа нали. "Нация"

5

Анонимен

преди 5 години

Може да е искала да се изкара жертва, защото е усетила че няма да вземе нищо след развода и сама да се е блъскала в главата, за да изглежда пребивана. Ама е попрекалила. Има ли следи по набедения за извършител човечец? Както практиката доказва жените са склонни да лъжат, симулират, инсценират и обвиняват.