Снимка: Pixabay

Съседите на 40-годишната Кремена Николова, пребита до смърт от съпруга си, били изненадани от случилото се в блока, съобщават от 24 часа.

Жената, заедно със съпруга си Борислав, живеела под наем на втория етаж в жилищна сграда на ул. "Никола Конев" 32 във Варна. Двамата били женени от няколко години, но бракът им не вървял и за това подали документи за развод. Кремена подавала няколко жалби за домашен тормоз срещу Борислав.

Още по темата

Апартаментът е собственост на домоуправителя Ангел Караиванов, но той отказва да коментира случилото се. Никой от съседите в околните апартаменти не е чул нищо.

На последния етаж живее възрастна жена - Желязка. "Аз не излизам никъде по принцип. Живея сама, не ги познавам тези хора. От новините научих какво е станало в блока ни", споделя възрастната жена.

Под апартамента на семейство Николови живее млад мъж, който работи от дома си. Той също  не е чул какво се е случило при съседите му.

Трупът на Кремена е намерен на 25 февруари след като 40-годишната жена не вдигнала телефона на майка си. Аутопсията показва, че тя е загинала в следствие на жесток побой от страна на съпруга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase