6

Шопо

преди 5 години

Балевски е комунистически изтърсак...

5

Анонимен

преди 5 години

Когато НЯКОЙ ми е НЕПРИЯТЕН аз го награждавам с НЕПРИСЪСТВИЕ . Патриотите или Патриотарите . Обещавай , но НЕ Давай - като *** .

4

ай сиктир

преди 5 години

Тоя напоследък забрави проверките за чистотата на WC-тата и взе да се прави на дупетат проблема не е само дали ходят на работа, а и какво вършат там. Практиката е показала, че в огромната си част присъстващите са там по две причини . Първо само за да осигуряват кворум и мнозинство за да минават тъ.пите им закони които после прегласуват и второ най-вече за лична далавера.

3

Анонимен

преди 5 години

То и ти не си гениален, но грешката от изборът ти ще бъде поправена скоро! Цирковите номера с ГЕРБ и ДПС се изчерпаха! Остава да видим как и колко от ГЕРБ ще гласуват за популистките ви предложения, след като не мина дори замразяването на заплатите ви!

2

Анонимен

преди 5 години

Хем не ви харесва опозицията,хем искате да я вкарате зорлан в парламента...ами нали парадирахте,че си правите кворум...кво ви засяга,че я нямало БСП...

1

А представя ли си?

преди 5 години

Как ще бъде изритан от политиката? Прогониха българите, тези на политика си играят!? Затова се натиска за евродепутат, още малко да полапа, после шапка на тояга!?