40

Анонимен

преди 5 години

банкянското *** е второ поколени екомунистот вчера каня всички антикомунисти да изгоним от министерски съвет ком.ун.гите ама нещатзащитават ги и не е само тойами плевенската партийна секретарка дето е правосъден министъреее и колко има още за гонене

39

Анонимен

преди 5 години

това да не е тоя лошия дето днес тръмп го нарече идеалния ръководител-и сега нашите заднико лизци на краварски *** какво ще пеят за лошия кимчакаме - е от злоба ще плюяти съскат ама само по форумите нито дума официално - стиска ли имще останат без хранилка а и повечето са за затвора

38

Анонимен

преди 5 години

Лъжииииии .... Измамииииии ....Великият генерал, вликолепни, супримикус, мастър оф дъ юнивърс, дефендър ъф да галакси е супер пичага!

37

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

колко повече се приближава обединението на двете кореи без участие на "великите сили", толко повече "разкрития" ще има. утре-другиден ще четем за секретния бункер на др. Ун, в който са тествали психокинетичен боеприпас, базиран върху студения ядрен синтез, върху децата от шеста московска детска. по разкази на очевидки.

36

Анонимен

преди 5 години

АНе мзнам дали на тиквун дедо му е бил убит от комунистите, но самия той беше комунист, при това перспективен ;))А ако дядо ти е бил утрепан от комунистите трудно ще станеш комунист ;))Поне така помня аз. Други може и друго да помнят...

35

Анонимен

преди 5 години

Що бе, "демократите" как премахват неудобните? С нежни ласки ли? Аз лично знам за няколко милиона жертви на *** и обеднения уран. Цивилни жертви. Знам и за няколко милиона пострадали от остатъчна радиация, освен стотината хиляди цивилни, загинали по време на взрива. Напоследък дочух, че в Италия им пробивали лодките и се изнасяли от района, а после намирали детски трупчета на бреговете си...

34

Анонимен

преди 5 години

Зверствата не ни учудват, защото българските комунисти ги използваха същите, след окупацията на родината ни от ушaНКИ те!

33

Анонимен

преди 5 години

Хаха, а един мармот...

32

Анонимен

преди 5 години

До МИСЛИТЕЛА давате ли си сметка, ако всичката тази ***, която изредихте си получи заслуженото, колко ще останат като бройка?Байо, на тази територия една шепа свестни не останаха ... Куче влачи рейс - това сме ние.

31

хм....

преди 5 години

...."Много лъжат комунистите. Едно време България е имала елит. Сегашните не са елит, а комунисти и производни"... И ся кво... На тиквун дедо му, дет го убили комунистете къф е бил? А?

30

Ангел

преди 5 години

Тръмп е с вързани ръце от конгреса относно СК .Ако властта на Тръмп в САЩ е дори на 50% от властта която Ким Чен УН има в Северна Корея .Бъдете сигурни ,че СК щеше да е история !!!

29

цирк

преди 5 години

До Анонимен 30А кой решава дали един лидер е диктатор?САЩ ли който подкрепят най жестоките диктатори в света защото им се подчиняват?!

28

Анонимен

преди 5 години

Абе..,не вие виновен Ким,а дядовците и бащите ви,които се сражаваха на страната на комунистите,а не под флага на янките.Въпросите ви са към тях.В Южна Корея това го няма.

27

Анонимен

преди 5 години

Тръмп успя да изкара чудовището от бърлогата му без да гръмне пушка, а това не е малко !Какво следва предстои да разбереме, но в края на крайщата съдбата на Ким ще е като на всеки диктатор...когато му дойде времето !

26

защо

преди 5 години

Две държави притежаващи атомно оръжие в момента са в повишена бойна готовност и пред военен конфликт Индия и Пакистан,а тук ни занимават с фейк нюз от държавата фейк.

25

Анонимен

преди 5 години

Много лъжат комунистите. Едно време България е имала елит. Сегашните не са елит, а комунисти и производни.

24

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност "бежанецът" е измислено лице, а историята му са съчинения на автора. Как така някакъв скъсан *** е присъствал на всички екзекуции на висши държавни служители не се посочва в съчинението.

23

ужас

преди 5 години

"Голямата демокрация и защитник на правата на хората"САЩ се среща и ласкае "големия диктатор и убиец" Ким света е полудял вече няма ценности и чест и двойните стандарти ни убиват бавно.

22

Анонимен

преди 5 години

Тръмп постъпва много правилно, защото знае, че рано или късно и Ким ще завърши като Хитлер, Сталин, Садам, Кадафи, Асад...пардон, с Асад се отложи за по-късно !

21

МИСЛИТЕЛ

преди 5 години

.......Ами...Представете си сега.... Нещо става у нас, и..... Започва да действа НАРОДЕН СЪД... ИСТИНСКИ и БЕЗЖАЛОСТЕН.... И всички тези мутри, политици, журналисти, съдии, прокурори, висши и низши полицаи, всякакви корумпирани ръководители на всякакви нива, крадци, насилници и убийци, всички герои на "нашето вече 30 годишно време" си получат заслуженото....- И дали след 70 - 80 години няма да се намерят като днешните *** да ни убеждават, че е бил избит цвета на българската интелигенция? А?