58

Гергана

преди 5 години

Все пак Маринов го чухме и го видяхме на Оскарите. И човека демострира българската си пренадлежност. При това достатъчно дискретно и ненатрапчиво. А този пишман-режисьор, Красимир Иванов(сега го чух за първи път), е съвсем неизвестен, да не кажа посредствен, дори за малка България. Да оплоюваш успял колега, който ни донесе един от малкото поводи за национална гордост, е проява на лош вкус. Разбираме безсилната му злоба към успелия, но господин Иванов, трябваше да покажете малко класа.

57

Анонимен

преди 5 години

Това грозничкото гномче с очилцата ли е Маринов ?Световнонеизвстната кинозвезда. Играе го трети ред, второ борче.

56

Анонимен

преди 5 години

Бай *** отново станаха за резил на целия Цивилазован свят.

55

До норвежкото емигра

преди 5 години

Щом толкова мразиш родината си , какво търсиш в български сайт? Защо четеш и коментираш български новини? Аз ще ти кажа защо- защото си никой , защото си дърво без корен и никой не те бръсне за нищо в страната в която си избягал.

54

Пффф

преди 5 години

Тази душевна полюция как я измисли тая амеба? Маринов нарочно взе оскара, защото на фестивала в Торонто не бяха позволили да се качи целия екип на сцената и беше само Виго Мортенсен. Съответно самия Мортенсен каза, че е тотално несъгласен че не са позволили екипа да се качи на сцената и че няма статуетки за останалите актьори в него. Ако имаш 1 мозъчна клетка и си прочел за 2 минути европейската/американската преса вместо вестник "Работническо Дело" ще ти стане абсолютно кристално ясно всичко...

53

Леле

преди 5 години

Откъде извират такива мизерни маймуни като 54-и анонимник. Ходи и се хвърли от моста бе смрад долна

52

Софиянец

преди 5 години

Отвратен съм от написаното по-горе!!!

51

До 54 и новежеца

преди 5 години

Ей гнусни българи сте вие, добре че единият се е махнал надалеч,а сега остава и другия овен да се разкара и може да се пооправи нашата държавица. Срам сте за нас

50

Изгледайте клипа

преди 5 години

Добре де, откъде извира тази завист и дребнавост българска...Просто гледайте клипа на връчването....на сцената излязоха поне 20-30 човека, една асистентка подаваше оскари на Джулия Робъртс, не 1, а поне 3 връчи....докато всички се радваха и прегръщаха, Джулия се въртеше и чудеше на кого да даде последния. Нашия човек стоеше зад нея и просто , за да я извади от ситуация и се усмихна и тя му го даде за да се оттегли...то бива селска завист ....

49

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Много сме завистливи

48

До 48

преди 5 години

Ами гледай си оная норвежка работа и ни остави да се радваме

47

Анонимен

преди 5 години

Събрали се "световно известните" Иванов и Тошев да коментират. На кой му пука какво мислите вие, пудели. Човекът участва във филм взел Оскар, има право да се радва, има право да разнася знаменца и да благодари на майка си. Вие какво спечелихте, че нещо не ми е ясно? Нито ме е подразнил, нито ме е впечатлил. Не ми пука за Оскарите, защото от години наградите са единствено за политкоректност. Но това не омаловажава постижението на Маринов. Той е сред печелившите. И няма какво да го коментираме.

46

Варненьец

преди 5 години

Красимире, ти кой беше? Или викаш, друго си е да излезеш в ефир по Bulgaria On Air...

45

Анонимен

преди 5 години

До 48Радвам се, значи си просто един утаен "глас" в мътилката далеч от тук. Никога не се връщай! Семката ти не липсва на никого!

44

Мегз в затвора

преди 5 години

Абе, да прави каквото ще човека. Изкефил се е, нямам против. Няма какво да обсъждаме, това си е лично негово решение. Иначе патриотизмът е пълна загуба на време.

43

До 46

преди 5 години

Не само съм го нарязал, а дори съм го изгорил за по-сигурно.Не ми е нужен вече. От 8 години съм гражданин на Кралство Норвегия.Да му мислите вие, останалите в Ко чината.

42

вж

преди 5 години

нека всеки се постави мислено на мястото на нашия актьор димитър маринов на сцената и тогава да коментира!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44На Ганчовците колко много им се иска българин да е спечелил Оскар.Толкова много им се иска, че чак започнаха да си измислят.Този полубългарин-полуевреин, просто е един от екипа на филма, наброяващ около 200 човека.Гнус ме е от индивиди като теб. Резни си БГ паспорта с ножица, ако си толкова принципен и се изнеси надалеч, ще направиш услуга на цяла България. Аман от течни мозъци с обем една супена лъжица.

40

1

преди 5 години

еееехх, не случайно се казва, че до казана на българите в Ада няма пазач, те сами се пазят някой да не излезе. Злобни, завистливи, алчни хорица сме си и това е. Човекът е успял, това е неоспорим факт.

39

Анонимен

преди 5 години

На Ганчовците колко много им се иска българин да е спечелил Оскар.Толкова много им се иска, че чак започнаха да си измислят.Този полубългарин-полуевреин, просто е един от екипа на филма, наброяващ около 200 човека.