46

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

А, защо не по пътя на... - руското чудо...

45

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо само на червените ламарини в България демокрацията им е виновна за всичко, а във всички други бивши комунистически страни нещата вървят в положителна посока?Дали защото там си нямат комунистическа партия отброяващи конгреси? Дали защото си нямат дърти червени *** да драскат лъжи в нета? Дало защото имаха реална лустрация? Дали защото си отвориха досиетата? Дали защото си убиха диктаторите? дали защото там ако някой хвали комунизма ще го обесят на първото дърво?

44

Анонимен

преди 5 години

Ами защо българите не работят на сините милионери да им дават по 2500 евро както на запад, ами работят на червените милионери за 250 евро.

43

Анонимен

преди 5 години

Ами българите могат и тук да мият чинии, но червените милионери дават по 250 евро заплата на месец, а на Запад капиталистите дават 2500 евро на месец.

42

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо при демокрацията САЩ не пускат атлантическите си партньори от България да пътуват в САЩ, а американците си влизат в България като че ли им е бащиния.

41

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо като е толкова хубаво при демокрацията 3 милиона българи мият улиците на богатите в чужбина.

40

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме със СССР пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

39

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо като е толкова хубаво в комунистическите диктатури не дават на хората свободно да ги напускат?Защото никой няма да остане.

38

Анонимен

преди 5 години

В Танзания във всяка колиба има има сателитна чиния и телевизор с плосък екран.

37

Анонимен

преди 5 години

Тоя прасчо май все още няма дете. На кого ще остави властта?

36

Анонимен

преди 5 години

До до 18Заври си статистиките някъде и кажи какво предлагаш, колко струват частите за един телевизор и на колко ще го произведеш ти да не си сам на планетата ? СССР умре и никога няма да се върне, сега има ЕС ССР произвеждай телевизори и продавай разполагаш с най-големия пазар в света. Проблема не e комунизъм-демокрация проблема е неграмотността ти! Вадиш статистики ама не предлагаш решение. И ? За де се въpне комунизъма трsбва да се промени мисленето на целия свят .

35

Анонимен

преди 5 години

Бездомник е починал в Кризисния център в София. Мъжът е отишъл там в тежко състояние, бил е болен

34

Анонимен

преди 5 години

На снимката двамата са символи на системите си, единият добре облечен и добре изглеждащ въпреки, че е вече на възраст, другият зле облечен и зле изглеждащ, въпреки, че е все още млад.

33

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея години наред беше държана като заложник от международния глобналистки "елит". Ползваха ги като плашило за лични цели из за подхранване на конфликти.Тръмп на практика освовободи Северна Корея и сега им се дава възможност да се развият по модела на Китай. Ако всичко върви по План след 20г Северна Корея ще е една от най равитите страни в света наравно със Япония и Южна Корея. Тия източни народи са много работни и дисциплинирани и използват всяка възможност.

32

Анонимен

преди 5 години

Навремето си купихме телевизор "София 81" за 1500 лв., но за да не чакаме ред платихме още 100 лв. на продавачката за да ни даде под тезгяха. Иначе трябваше да чакаме поне месец, а и можеше през това време да свършат бройките. Заплатите бяха 200-250 лв. на месец.

31

Анонимен

преди 5 години

Гладни винаги е имало, но в КНДР всички гладуват, освен висшите партийци и новата буржоазия, която се появява и е от хора търгуващи незаконно.

30

Анонимен

преди 5 години

Работещ линк към коментар 30https://screenshotscdn.firefoxusercontent/images/c94a198e-64b0-4209-8581-787c2374c62d.png

29

Анонимен

преди 5 години

В конституцията на СССР беше записано, че е забранена частната инициативност.Последиците от тази забрана са трагични.

28

Burzum

преди 5 години

КНДР иска САЩ да тръгнат по пътя на чучхе и Сургун,под мъдрото ръководство на маршал Ким....

27

Анонимен

преди 5 години

Китай и Виетнам са отстъпили от комунистическото учени. Според комунизмът, частната собственост е зло. Всичко трябва да принадлежи на комунистическата партия.Частната собственост дава лична свобода на човека, а за комунистите това е недопустимо. Същото важи, даже в по-голяма степен, за християнството, християните са вътрешно свободни, затова в комунистическите държави християните са гонени и убивани, а църквите са рушени.Идеята на комунистите е партията да има тотален контрол над личността.