87

Грешката вярна

преди 5 години

Ами випуск ,,Сливнишки"! Напомняй го, когато тук някои ти казват, че при бай Тошо тази годишнина е била забравена!

86

Анонимен

преди 5 години

Бойко и Цецун също са много отворени на тема Македония, поручици и воински патриотизъм! Един лифт към Каймакчалан да пуснем, а?!

85

Анонимен

преди 5 години

"Произведен е в чин лейтенант на 31 август 1885 г. Випуск "Сливнишки"."Да не би да е 1985 г.?Съоблезвания!

84

123

преди 5 години

Този е Г ЕЙ,, *** дерас демек.. Отървал ни е като е умрел ,, крадец беше лош човек.

83

Анонимен

преди 5 години

Нещо общо с РУМНО?

82

Make

преди 5 години

Ispocrkaa, edna po edna, poveketo antimakedonski svinji. Vi go posakuvam istoto na ostanatite. A site cesni bolgari gi kanam na po edna rakija da si podademe raka.

81

ст. подофицер

преди 5 години

Поручиците загинаха! Останаха джендерастите! България финиш!

80

odpo

преди 5 години

Поредния неудобен си отиде по необясним начин...

79

Анонимен

преди 5 години

Божеее! Много добро и умно дете беше!

78

Анонимен

преди 5 години

Комунизма предстои бе, 77! Първо в най развитите страни - Маркс! Технологичния прогрес, щем - не щем води натам!

77

випуск

преди 5 години

Защо политически профил? Просто е за разбиране, но не за прости хора! Момчето си е патриот по душа и възпитание! От малък иска да стане офицер, но навсякъде приемат с математика, особено ВВС, като президента! Само за Химически войски с химия и политиците - с история! А Краси най добре е с историята и с това кандидатства! Щом е приет, значи е бил стойностен, защото там кандидатите за едно място бяха повече от всякъде, особено в Шумен - полит. профил - 10-12 момчета на випуск!

76

Анонимен

преди 5 години

Пикал е срещу Русия и затова е бил изненадан за назидание на останалите.

75

Анонимен

преди 5 години

Обикновено се казва внезапно починал. Само че този другар не е починал внезапно а изненадващо, т.е. някой го е изненадал докато е спял. Кой ли е този? Сещам се за един ама не вярвам нашите вечно бдящи служби да са го допуснали отново.

74

Бог да го прости

преди 5 години

Бог да го прости. Беше много интелигентен, любознателен и деен човек. Остави диря след себе си - много статии и книги за балканската, междусъюзническата и първата световна война и най-вече свързани с Македония. Лека му пръст !

73

Каймакчалан

преди 5 години

Представяше книгата си придружаван от адмирал Пламен Манушев, който бе кандидат за вице на Цечка! А нали комунистите са при Корнелката?!?!

72

мдаа

преди 5 години

Изненадващо почиват обикновено изненадващо забогателите.

71

Постол

преди 5 години

Признахме Македония и духовете на Тодор Александров, Гоце, Даме, Чернопеев, Чекаларов и Кръстьо Асенов са гневни!

70

Дневникь

преди 5 години

Щом знаят, че е внезапно, точно в 04.00 ч., значи са били на маса! Всъщност, преди 79 години в армейската преса се появил кратък патриотичен текст: ,,При обиколка на южната граница, геройски загина генерал Георги Йорданов!" А истината е, че млад офицер искал да се прехвърли от полицията в армията и за тази цел пуснал държанката си на генерала и в схватката с нея генерала паднал геройски!

69

Анонимен

преди 5 години

По статиите му и по това,което пише в нета,се вижда,че този човек е бил патриот, военен историк и е обичал България,няма значение дали е бил син,червен,морав или някакъв друг цвят,цветовете се сменят,но патриотизма никога,престанете да плюете по този човек,Бог да го прости!

68

Анонимен

преди 5 години

До ТагматархисНе ми говори за умни комунисти. Даже и най-умните от тях по вашите критерии Маркс и Ленин се провалиха навсякъде в света. Сега чакаме поредния провал във Венецуела. Опитите със социализма станаха като турските опити да забременее мъж, винаги се провалят но винаги продължават.