26

бг

преди 5 години

Една ваксина струва 25 лева,колко данъци са събрани от кучета,колко пари са усвоени от приюти и т.н. и т.н.Най малкото дете оперирано от ехинокок е на 8 месеца.След обезпаразитяване кучето се извежда и се облекчава в градинката пред блока.Препарата не убива ехинокока, кучето го изхвърля - заразното начало е пред блока...Как да обичам кучкарите...

25

PETA

преди 5 години

Всичките да ги изтривят, Бог да ги поживи!

24

бг

преди 5 години

За кучкарите..да отглеждаш куче е отговорност която не всеки разбира.Голяма част от любителите вземат куче,виждат че не се справят и го пускат на улицата и смятат че като го хранят пред блока всичко е наред.За кучкарите - моля направете си справка има достъп до тази информация:колко са регистрираните кучета в страната-от общата бройка са едва 10%.Колко души са оперирани за 5г. от ехинококоза, за същия период колко са заразоносителите.Колко ухапани има и колко ваксина е приложена,колко ни струва

23

Прост народец

преди 5 години

Големите амбиции на един *** народ. Кучетата са по-умни и по-добри от 50% от населението тук, за съжаление.

22

Оня с магнолиите

преди 5 години

Някое се изходили на магнолиите ми.

21

Анонимен

преди 5 години

Кучетата в Банкя нарушават съня на министър председателя, а това се отразява на качеството на управлението на държавата. Това беше причината за някои 180 и 360 градусови политически врътки на Борисов през последните дни.

20

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям тровенето на кучета, когато собствениците им са нагли ***, които не зачитат съседите си.

19

Русомраз

преди 5 години

Това са руски агенти с новичок!! Незабавно да се екстрадират в сащ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Aз така избавих нашето село от набезите на два ротвайлера..едно момиче го оставиха без ръка и ги евтанизирах набързо с една пържола с антифриз

17

Анонимен

преди 5 години

Да ти подхвърлят отрова в двора си е терористичен акт. Но е терористичен акт и да си пуснеш домашното куче да се разхожда извън двора ти навън.

16

Анонимен

преди 5 години

Има ли политическа основа, или си е гаражен Новичок. Ще се викат ли британци ако са тровени български породи кучета с предполагаемо руско участие.Явно много собственици са се Yсирали в миналото и сега е дошъл ден за разплата. По-добре кучета, отколкото метилживак на децата. Не е казано, че трябва да е същия човек. Просто някой се е самозабравил навремето и сега се отмъщава на ред.

15

гошката

преди 5 години

До Kyчемpaз8. Да е на каишка.9. Да има намордник.10. Собственикът му да е до него, носещ ОТГОВОРНОСТ за всичките му действия.11. С торбичка в ръка да му събира ***.12. Да се намира или в собственият си двор или на РЕГЛАМЕНТОРАНО за разхождане на кучета място.Всичко, което не отговаря на тези условия се трови!

14

Анонимен

преди 5 години

До 14Искам хайде ела ми избий зъбите бе тарикат. Големи сте битки всичките, ***.

13

Анонимен

преди 5 години

Гледам дежурните балкански *** пак бързат да се правят на много отворен и на големи кучемрази. Вие сте душевно болни това на всички е ясно. Само не разбирам защот толкова държите да го показвате на всички.

12

Анонимен

преди 5 години

До ПлъхозащитникТи ако си способен да отровиш куче щот така ти харесва значи не си човек, а просто излишен ***.

11

Плъхозащитник

преди 5 години

С КОЛКО ЗЛОБА са изпълнени коментарите на разни кучкари тук. Те твърдят, че са готови да убият човек заради кучето си. Разбирате ли?Готови са да убият човек.После ми повтарят клишето, че който не обичал кучета, не обича хора. Същият *** изъм, като Живковия - "Който не обича Съветския съюз, той не обича България".

10

Мач

преди 5 години

Все друг да им е виновен .Дал си му няква помия и си го натровил, защо друг да ти е виновен.

9

Антон

преди 5 години

Ще разбиват къщи явно.Кучето се обучава да НЕ приема храна от никой друг, а от стопанина.

8

Анонимен

преди 5 години

Тиквата им ли пръст???

7

Анонимен

преди 5 години

До KyчемpaзТи може да си чист пред закона ама защо си мислиш, че някой ще се заниамва със закона? Такъв бой ще ядеш, че и на Рамбо 1 до 5 толкова бой няма. Балкански ***.