455

Анонимен

преди 5 години

С този екземпляр ГЕРЕБ твърдо вървят към загуба на изборите.

454

хахо

преди 5 години

Тъй,тъй Цецко.Дигаш заплатите лично.2019-та ли сме в България или 1919-та в Русия?

453

Ромримува

преди 5 години

Гладувам се римува с гласувам.

452

Анонимен

преди 5 години

Всеки лъже в тази държава. Когато ги вдигнат с 30% тогава да се тупат в гърдите. До тогава няма да гласувам за нукого.

451

11

преди 5 години

Прогнозите за догодина са, още минимум 100000 българи ще напуснат страната, е техните доходи ще се вдигнат. Ще останат гербаджийските семейства цоцащи от еврофондовете.

450

АЗ

преди 5 години

Обещава, ако са на власт. Ако не са, може и с 20% да порастнат. Да тия н.... тая стабилност.

449

Кьовеши

преди 5 години

Цецо шестапартаментов, а ние обещаваме до края на годината да те пратим на политическото бунище, или по-вероятно - в затвора! Впрочем, я да ни обадиш КОЙ нареди на вашия лакей и ГЕРБаджийско нищожество в Европарламента да гласува против Лаура Кьовеши? НаПИКали сте се от страх, нали, защото спечели ли румънката, жална ви майка Цецкина на тримата дебелаци и на цялата ви престъпна ***!

448

баба мара

преди 5 години

като е стабилна защо хората са непрекъснато на улицата не мислят като гласуватпък после искат детска градина спиране на строеж между блоковете и какво лиоще не мислете с главите си защото сега е късно

447

НЯКОЙ

преди 5 години

ТАКА ОБЕЩАВАШЕ И ЧАУШЕСКУ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ДА ГО ПОДГОНЯТ. ПОМНИТЕ ЛИ, КАКВО СТАНА ПОСЛЕ?

446

Анонимен

преди 5 години

НСИ- ИНФЛАЦИЯ ЗА 2018Г- 2%

445

Анонимен

преди 5 години

478, КАЖИ ОТ КЪДЕ ЧЕРПИШ ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО НСИ, ЕВРОСТАТ И ЕВРОПЕЙСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ /ПОЛЗВАЙ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ И КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ В НСИ/КАЗВАТ ДРУГО.

444

Анонимен

преди 5 години

Страната е стабилна като пръч на лед, според Цвъчко

443

Ужас

преди 5 години

То НСИ отчитат всяка година 10%ръст на доходите. Борисов ги вдигна тази година, Цветанов обеща за следващата?????Скоро ще сме с най-високи доходи в Европа и ще се решат проблемите на работодателите.Тук ще дойдат немци, французи и швейцарци ще подобрят ефективността и ще стане рай.Кажете на КНСБ да не харчи 200 000 000 за внос на работници.

442

РА

преди 5 години

Всички стоки поскъпват още първото тримесечие на тази година с повече от 10%,до края на годината ще са скочили с поне 50%,и тоя гном ми обяснява как държавата била стабилна и доходите догодина щели да скочат с 10%.Айде сега някой да ми каже къде е положителното в тези цифри.

441

Oт село

преди 5 години

Много коментари много нещо.Я коментирайте за 30 години гадните *** какво са построили и направили за държавата и народа.

440

В САЩ се търси

преди 5 години

вече калчища, Цвъки ще сее коноп и ще ни направи богати, ще заместим Колумбия!

439

Hermann

преди 5 години

Догодина ГЕРБ няма да са на власт,бе!А ти си *** изглеждащ предател,Цветанов! Уран ще добиваш и ще се радваш на милостиня,***!

438

Waffen SS

преди 5 години

"""Догодина доходите с 10% нагоре, страната е стабилна""",а цените с 20% нагоре,а държавата непрекъснато се клати или я клатят,което не е трудно.Нека бъдем реалисти

437

Анонимен

преди 5 години

Поредната лъжа........

436

Анонимен

преди 5 години

Ал Божков трябва да си даде прякора на Цецо -господин десет процента ! С такова свежо ,светло личице как да не му се довериш на този хубавец . Сега като ни дадат 10 процента от горе и след това данъците ше вдигнат и парите пак ще се върнат при тях. Герб за 12 години съществуване да е произвело нови лица за лидери? Лидерите едни и същи ,няма приемственост ,все така стара добра кому/нисти/ческа партийна линия. Вождове до гроб !