29

Анонимен

преди 5 години

Китай е номер едно. САШ са бита джендар карта

28

Waffen SS

преди 5 години

""ПОВЕЧЕТО ДЖЕНДЪРЧЕТА СТИСКАТ В ЛАПИЧКИТЕ СИ ТЕЛЕФОНЧЕТА ПО 200 ЛЕВА""Нещо не харесвам парвенютата.Първо джендърчетата няма как да имат лапи,второ познавам милионер,седнал на 45-50 милиона ,по официални данни ,който има самсунг,от който все второкласник ще се отврати ,някъде от преди повече от 10 години.Познавам и друг състоятален човек,който за нищо на света не желае смарт- или ай -фон.Закупил някакви телефончета с екранчета 2х3 и твърди бутони

27

ERICH

преди 5 години

Ама какво стана с неолибералната и демократична мантра за свободното движение на стоки.Вярно,че Хуавей е фирма на китайското военно разузнаване,но това беше в началото,сега как стоят нещата нямам информация.По принцип тя направи качествен скок в сравнение с БС внасяни е нас през 2005-2006 година.

26

Анонимен

преди 5 години

ЧРЕЗ ТЕЛЕФОНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИЦИО КАТО ГЛЕДАМ, ПОВЕЧЕТО ДЖЕНДЪРЧЕТА СТИСКАТ В ЛАПИЧКИТЕ СИ ТЕЛЕФОНЧЕТА ПО 200 ЛЕВА, ЩОТО РОДИТЕЛ 1 и родител 2 са с ниски заплатки.

25

Анонимен

преди 5 години

А защо ще са ни нужни тези мрежи? А да, сетих се - защото хората спряха да си сменят телефоните през половин година и трябва, да измислим новата глупсот, да обеим всички, че 2500 лева за ТЕЛЕФОН, не е много, особено, когато телефона прави същото, като предните ви 7 телефона.

24

Анонимен

преди 5 години

А обвинявахме социализма за недемократичен, за цензура и политическо влияние върху икономиката.. Какво стана сега?

23

Анонимен

преди 5 години

САЩ правят отчаяни опити да закърпят положението, но времето им изтече.. За щастие

22

Анонимен

преди 5 години

До спироТакива понятие, като "достатъчно пари" в капитализма няма.

21

Анонимен

преди 5 години

До 19 Какво му е загубеното? Intel, AMD, nVidea, Qualcomm... Все американски компании. iPhone, харесваш го или ни, ползват основно компоненти, разработен и от американски компании.

20

V

преди 5 години

Нямат шанс . Цените в тези услуги в ЕС са като във Виетнам .А само Виетнам е колкото Германия ;) Държавите от брикс имат най голям пазар и най голям шанс . Истината е че при този вид технологии големите пазари са в Азия . Освен това хората се опариха от американски софтуер и там скоро ще има раздвижване .Фейса и Туитър се използват само за тормоз от властта .Ако китайците надушат тази ниша и това ще вземат

19

спиро

преди 5 години

До 15Huawei са заплаха по-скоро за Samsung и другите андроиди. Apple си кюта със сегашния си пазарен дял от доста време и прави достатъчно пари. Разправиите около Huawei са политически, а не икономически.

18

Анонимен

преди 5 години

В софтуера САЩ са все още конкурентни, но в хардуера всичко е безвъзвратно загубено!

17

Анонимен

преди 5 години

Това явно е таен опит на ЕК, за възраждането на Nokia.

16

Анонимен

преди 5 години

До скептикДо 30 години, не се знае каква глупост ще изкочи на пазара. Според мен, правителствата няма да допуснат без пилот и ревозни средства, не и скоро, защото това ще остави за няколко месеца стотици милиони безработни.

15

Анонимен

преди 5 години

Ти ги питай що намесват Русия.

14

Анонимен

преди 5 години

До 14Защотк удрят срещу Huawei, поради факта, че из естват ябълката от пазара на телефони, компютри, а в Китай и на услуги. Мрежовият бизнес на китайската марка е най-доходонос ия и сигурен източник н пари. Ако "другите" секмат, ще им повлияят отрицателно.

13

спиро

преди 5 години

За какво намесвате Apple в коментарите? Тук става въпрос за основно мрежово оборудване, а не за телефони.

12

Анонимен

преди 5 години

Йеее, ще може гледаме 16 ка видео на 6 инчовите си телефони!

11

Анонимен

преди 5 години

Имам Macbook Pro 15, 2015-a.Не е лоша машината, д а е си е супер. Втора ръка вървят за 2500лева.... За 2500, Huawei имат. Такива лаптопи, нови, че направо се чудя, кой ще даде 6-7000 лева з макбук, извън корпоративен ите среди, просто защото ги описват, като разходи...

10

Анонимен

преди 5 години

Унгария? Че те и тернет имат ли, там?