28

Анонимен

преди 5 години

Най-очаквам да чуя от Президента.........."остава ви още една седмица"!!!!!!! Амин, дай Боже!! И то по-бързо!

27

Гражданин

преди 5 години

Много хубаво е станало! Тоя за друго не го бива!

26

Кико

преди 5 години

За какво ни е нужен този ***? Само да разхожда джемпефчетата на жена си. Трябва ни президентска република. Колко хора с особено закръглени *** ще трябва да си търсят работа. 8656

25

Цветанееееее

преди 5 години

Защо ревеш, че не бил обединител и не идвал в парламента. Защо да идва-да ви гледа глупавите нахилени физиономии как му отхвърляте всяко вето и се правите на велики. Е, велики, велики докато Бойко не ви скръцне със зъби и почвате да променяте това което сте хвалили вчера. И все президента ти на устата, а от вчера вече с Деса Атанасова и за Бсп се загрижихте, че Нинова си подтискала депутатите. Винаги изненадваш с налудничавите си заключения.Точно Бойко не брои вас за хора. Плазмодий.

24

Анонимен

преди 5 години

Тиквата+Шиши съсипаха България!

23

Парламент......

преди 5 години

...на територията няма. Това е от '89г насам. Оттогава е един РАЗГРАДЕН и разграбен двор!

22

extremist

преди 5 години

ЩЕ ИМА ЛИ СПЕЦИАЛНОСТ "ЖУРНАЛИСТИКА" В ТУКАШНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ....ДА Я ЗАКРИЕМ ТИКВА, ТАКА НЯМА ДА ТИ ПРЕЧАТ

21

анонимен

преди 5 години

КОЛКОТО И ПЪТИ ДА СЕ НАЛАГА ВЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА ТО ЩЕ БЪДЕ ОТХВЪРЛЕНО ДОКАТО НА ВЛАСТ СА ГЕРБ. ТЕ СА НАД ЗАКОНА. УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ КАТО СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА А НАРОДА СА ИМ РОБИ. ТЕ НЕ ЗАЧИТАТ КАКВО ЖЕЛАЕ НАРОДА. ТЕ СА НАЙ УМНИТЕ И КРЕАТИВНИ КОГАТО ВСИЧКО Е В ТЯХНА ПОЛЗА ОСОБЕНО КРАСАВЕЦА НА ПГ ГЕРБ. ВСЯКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ. НЯМА БЕЗКРАЙНИ НЕЩА. ТОВА ТРЯБВА ДА СИ ГО ПРИПОМНЯТ ПО ЧЕСТО.

20

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че Позитано изпълнява поръчка на Кремъл !

19

Анонимен

преди 5 години

НЕ ЗНАМ дали дейността на НС е законна ако президента има по-висок от рейтинг от този на НС.Не знаеш, защото си тъn и кyx като суха чамова дъска!

18

Анонимен

преди 5 години

Всъщност с отсъствието си БСП само доказват, че не се интересуват от народното благо, а само от тяхното собствено. Ясно е защо БСП отсъстват, защото този закон е в полза на депутатите !

17

Анонимен

преди 5 години

На БСП-то трябва да им се спрат заплатите! Те са изпратени там, от народа, в служба на народа, като народа е техният работодател!Който не работи, а като айляк си клати краката не трябва да получава възнаграждение!

16

Анонимен

преди 5 години

Аз пък предпочитам да са ми защотени личните данни пред това да си публикуват щяло и нещяло безнаказано.

15

Анонимен

преди 5 години

Медиите могат да се сравнят само с медиите на Румъния през ерата на Чаушеску. Работническо дело и Българска телевизия не досаждаха толкова много с политика и хвалби.

14

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали дейността на НС е законна ако президента има по-висок от рейтинг от този на НС.Ако законността на дадена инстуция или човек се определя от неговият рейтинг, то Николета Лозанова трябваше да е президент!

13

extremist

преди 5 години

ЗАКОН ЗА ОБИДА НА ВЕЛИЧЕСТВОТО ЩЕ ИМА ЛИ.....ВАШЕ ТИКВО-ВЕЛИЧЕСТВО (НЕ СТЕ СИ УТОЧНИЛИ ТИТЛАТА)

12

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп управлява по-дълго от Зеленият пъпеш, но ще наложи първото си вето едва сега, по повод изграждането на пограничната стена. За Зеленият пъпеш налагането на вето е като коремно - просто упражнение!

11

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали дейността на НС е законна ако президента има по-висок от рейтинг от този на НС. ГРОБ усилено работят против волята на народа и техни президент и скоро тези самозабравили се тиквоплазмодии ще го разберат И другото което е личните данни на хората трбва да са защитени от хора които не могат да направт една винетна система или им изгарят сървърите заони за лични данни не искам.

10

Радев-балалайка

преди 5 години

Балайка - руски музикален инструмент.

9

1

преди 5 години

някой гербер-комунист,да е очаквал друго.