27

Анонимен

преди 5 години

Като и гледам снимката не изглежда с нормално умствено развитие, ама те май повечето от тия са такива.

26

Анонимен

преди 5 години

Ами като и е толкова акъла, сега ще си плати за глупостите! Хем може да ходи да се предлага на джихадистите, хем като стана напечено се сетил, че е англичанка и иска да се погрижат за нея и за бебето и. И от къде накъде? Направила си е избора, да си понесе последиците!

25

уверен

преди 5 години

До не ставаВ същност си повече германец, отколкото мъжа и холандец.

24

Анонимен

преди 5 години

Мамуни, мръсни араби и азиатска и3мет. Това е Англия. Лондон е най-голямото гето. Омешани със собствен *** дават колорита на империята - глобалния селянин от средновековието, еволюирал до консуматор.

23

Анонимен

преди 5 години

до скоро в пустинята около кувейт имаше много бедуини, които бяха без гражданство. ловили са ги насила, само и само да им дадат някъв документ. Та да ходи в тази посока и да се надява да я намерят кувейтяните, а не иракчаните.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14може и без да се връщашгражданството се получава и само по документи

21

Брадвата

преди 5 години

*** търсила, *** намерила, да не се жалва. Като я сърби толкоз чочката смрадлива, да си сърба попарата. Убава работа, ама бангладешка, имаме такива в изобилие по махалите

20

до 19

преди 5 години

То в Канада вепе се взривиха едни при ооит да направят бомба и загинаха седем от децата им .

19

не става

преди 5 години

А мъжа и е холандец колкото аз съм германец :)

18

Анонимен

преди 5 години

Абе хора за чий ви трябваше да се разправяте с тия? Пустия нефт! По-добре да карам колело.

17

Анонимен

преди 5 години

Да е мислила по-рано преди доброволно да се откаже от британското си гражданство. Това го казвам по повод на една особена група български граждани предали родината си по подобен начин и станали русофили т.е. доброволно отказали се от България.

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ лагер е, че е и регистрирана. Никой няма да я иска, колкото и да кудкудяка Тръмп.А в момента цял ЕС се е натопорчил и общественото мнение срещу такива е много високо.

15

Анонимен

преди 5 години

Браво една хубава новина. Обаче дали няма да се дотътри в континентална Европа като бежанка?

14

Анонимен

преди 5 години

До някойВидях го.Ама има имигранти и имигранти. А поне Давид е (да кажем) западно име.А адвокатът според мен е по-скоро от някоя от спонсорираните фондации.По-добре да държат забрадката далече от Европа, да се оправя сама на място. Все пак единствените й мотиви да се върне бяха, че първите й две деца умрели от недохранване и лоши медицински грижи, и искала да си отгледа третото в нормална държава.Вярно е, че англичаните се махат от ЕС, ама никой не иска да храни откровени пар.азити.

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРеално и паспорт няма - избягала е на 15 години с паспорта на сестра си.Има(ше) само английското гражданство по семейна линия (а семейството са имигранти от Бангладеш). Ама това го профука много бързо.... А явно семейството й не я е регистрирало там (ако не знаеш за българско гражданство до 2 годишна възраст родителите трябва да се върнат в България и да подадат документи в ГРАО, може и в Бангладеш да е така), а бракът с холандеца само имамите от ИДИЛ са го признали.

12

Къде е бхк

преди 5 години

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната от сга нта со кроце со благо и ще останат само тези които имат някакви човешки гени

11

Анонимен

преди 5 години

Танганайците Рохингя нямат гражданство нито в Мианмар, нито в Бангладеш, тя откъде ще има паспорт?С холандеца нямат законен брак, как да я натресат на холандското правителство?Трябва да е благодарна, че британците изобщо са й дали паспорт - е, като не цени това и като 15-годишна разгонена пуберитетка е хукнала да се бори за "свобода" и да гони Михаля, да си стои там и да си гледа чаавето на "свобода" и да си го програмира "правилно" в исляма!

10

Анонимен

преди 5 години

До ндаНе знам как е по нашето законодателство, но в UK се оказа, че официално имат право да отнемат гражданствот на пълнолетно лице, което е опасно за държавата.Досега са отнели гражданството на над 100 бок.лука, свързани с ИДИЛ, така че не е прецедент.С бебето е по-сложно - ако й бяха отнели гражданството преди една седмица, преди да роди - всичко щеше да е ок.Обаче автоматично дете, родено от англичанин, е с английско гражданство. Това умуват в момента.

9

някой

преди 5 години

до 6: Ти виж името на външния министър на UK - Саджид Джавид.

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма кво да се пениш - в момента е на сирийска територия. Ако си я вземат в UK максмум ще получи 5-6 години, щото реално нищо не е направила.За сметка на това с възгледи като "голяма работа, отрязана глава на враг в кофата", "да, гадно е да се трепят жени е деца, ама ние трепем невинни щото Запада ни бомбардира и трепе невинни" и "искам медицина за детето, ама няма да се променям" е суперопасна.По-добе да си стои без гражданство или да ходи в Йемен/СА. Сама си направи избора.