10

Анонимен

преди 5 години

България се е разминала сравнително леко с чyмaтa през Средновековието. Западна Европа е била почти напълно опустошена. За сметка на това сега гербавата чyмa ще довърши всичко на тази територия!

9

Анонимен

преди 5 години

Социални и медицински работници, мързеливи доктори са истинската причина за тази трагедия. Защо е трябвало да се чака толкова време??

8

АНТИ

преди 5 години

Тежка туберкулоза = болест на мизерията.Геноцид над българите !!

7

Анонимен

преди 5 години

Герев, кво да инициират родителите? Три пъти е бил на преглед при психиатър и не му е поставена диагноза. Семейството ли да му напише дигнозата? Нали в близките дни е трябвало да постъпи в психиатрия и точно затова ги е избил, защото не е искал. По-бърз от вас се е оказал кой е виновния в случая? Така ли приемате спешните случаи: след една седмица?! И то по настояване на майка му?!

6

Анонимен

преди 5 години

Затова партиите имат държавни помощи, за да не крадат и спокойно да говорят всеки ден за "хибридни войни", влизащи и излизащи "руски шпиони", венецуелски уж "мръсни пари".

5

Анонимен

преди 5 години

Логика, ама лу.дият не действа според логиката. Действа импулсивно. Че това няма да реши проблемите му по никой начин, в момента не го интересува. За да извършиш такова убийство и да си унищожиш собствения живот, трябва или да не си наред (за което говори криенето на трупове в леглата), или да си решил да умреш и ти и последствиятя да са ти безразлични.

4

дебел депутат

преди 5 години

този Шивиков лъже , в България се живее прекрасно :)

3

Анонимен

преди 5 години

Според турската пачица Боце никога не сме билипо-добре.

2

Анонимен

преди 5 години

Акад. Петър Иванов: Грандиозен успех: 15 000 самоубийства за периода на управлението на ГЕРБ. 90% от самоубийците у нас в ерата на ГЕРБ се самоубиват от зверска бедност, от чудовищна мизерия, от отчаяние, от безизходица. Имаме и около 60 самозапалвания (за този период в целия останал свят има само едно самозапалване, в Япония).

1

Анонимен

преди 5 години

Шивиков пак ръси простотии.По неговата логика - нямам джобни, значи ще заколя баба си ...