12

tsvetan lazarov spas

преди 5 години

AS MU PREDLAGAM NA DUNKIN DONALC DA VZEME PROBNO NEKOLKO BOICI DAGI NASTANI DA SAGHITELSTVAT SAS SHTERKITE MI I DVAMATA PO GOLEMI SINOVE I POSLE KATO STANE NAPECHENO BRAIAN SHTE MU DOGHALEE ZA RODATA I SHTE ZVUNNE NA VUICHOSI I VUICHOMU SHTE DOIDE DASE POZABAVLIAVA PURVO SHTEGI ISPA V VANATA I KRAI POSLE SHTE VZEMA DOBNI OT MAIKAMU SHTE ODADASI VZEMA NEKOIA PROSTITUTKA KOIATO NEMA DA PUSKAGHALBA CHE SAM I IZNASILIL I SHTE SE POOTPUSNEM SAS 98 PROCENTOVO PITIE V PRAHOOBRAZEN

11

Анонимен

преди 5 години

Ако ги искате,гласувайте за БСП,тези са техни хора.

10

somebody

преди 5 години

Всяка държава да си прибира *** на ,който е дала гражданство и паспорт. По около 20% са Великобритания и Франция. По 10-на % имат Белгия, Холандия. Има германски косовски, албански босненски граждани също. Да си ги вземат и да продължат с интеграцията.Най трудно ще е спазването на този принцип от Москва. Известно е ,че близо 1/3 от бойците на ИДИЛ са от федерацията и "автономните" сателити.

9

Анонимен

преди 5 години

Свобода за братята мюсюлмани

8

Анонимен

преди 5 години

Хора,не виждате ли,че непрекъснато удрят по Европа от няколко години насам,дори англичаните не искат да излизат от ЕС,а ги принуждават насила.Удариха много зле по западноевропейските фирми,спряха потоците с газ,набълбукаха Европа с бежанци умишлено,правиха атентати,протестират,чупят и палят най-вече във Франция и не спират да тероризират Европа!Искат да разкъсат ЕС,за да са по-слаби.

7

Анонимен

преди 5 години

Европа не е длъжна да ги приема,ще ги приеме ако иска.Но най-добре да са за дълго в затвора,така хем няма да ги убият,хем на хората ще им е мирна главата.

6

KOKO

преди 5 години

POREDNATA GLUPOST NA EVROPA SHTE BADE!

5

Анонимен

преди 5 години

Си ги вземат американците!

4

Iliev

преди 5 години

Goldma greshka e tova!!!

3

i'm

преди 5 години

Не! Да си стоят там в хубавия халифат!

2

ЕС

преди 5 години

Да си ги вземе Тръмп в САЩ. Тарикати такива. Кой въоръжи и продължава да въоръжава главорезите на ИД само и само да свалят Асад? Кой печели от продажбата на оръжия? Ами, САЩ. Та нека са добри и да си приберат вересиите.

1

Анонимен

преди 5 години

Европа приема джихадисти от години тези са капка в морето.