58

Анонимен

преди 5 години

Prieha edna 6epa balgari i izpi6tqha horata.

57

Last Rebel Gun

преди 5 години

Ако ги приемат тия, все едно приемат ислямска държава... турски терористи и джихадисти...

56

Анонимен

преди 5 години

Трабва да си платите на тракийските изселници ,земи, къщи,бизнеси взети и пропуснати ползи Трябва да излезеш от зоната си на комфорт и може да си помислим

55

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Турция в ЕС? Може.Ама без ердоган.Ама само западна/егейска турция.Ако е светска.И без ислям (оная джамия в истамбул да стане музей или библиотека)И без анадола.И след освобождаване на кюрдистан.И след обединение на кипър.Държава с ислямско управление няма как да бъде част от ЕСЗащото ислямът е обратното на принципите върху които европа е изградена.

54

Нихат до Никола

преди 5 години

А нещо за зверствата на русите и българите над мюсюлманското население по време на Руско-турската война нещо да кажеш? А, за заграбените имоти на мюсюлманите?А, за кланетата и гоненията по време на Балканската война над турците в Тракия?А, за варварския акт наречен Възродителен процес нещо, коментар??? Българските ръце са не по-малко кървави от османските!

53

АнонимеН

преди 5 години

Е КАК ДА ВИ ПРИЕМЕ КАТО 90% ОТ ДЪРЖАВАТА ВИ Е ИЗВЪН ЕВРОПА!ЕВРОПА Е ДО ИСТАНБУЛ СЛЕД ТОВА Е КОНТИНЕНТА АЗИЯ!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА РУСИЯ САМО 15% ОТ ТЕРИТОРИЯТА И Е В ЕВРОПА ОСТАНАЛОТО ПИШЕ, ЧЕ Е В АЗИЯ!

52

Аллахогъзници OUT

преди 5 години

То и НАТО не трябваше да ви приема...

51

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Естествено че европейския съюз няма да приеме страна в която бива налагано античовешко политическо учение за обществена система. Преди ислямиста ердоган да започне да превръща светска турция в ислямска кoчина можеше да се мисли за асоцииране на турция в европейския съюз.Ислямско управление е несъвместимо с развито човешко общество.Ако ЕС приеме турция с ислям може да приеме и северна корея с идеологията чучхе

50

Циник

преди 5 години

Всъщност Ерсдухания - трябва само малко да почака! Алахогъзниците от 4те страни на света се стичат с милиони - в сърцето на Европа - Германия, Франция, Швеция, Дания, Италия, Норвегия.... те се множат в геометрична прогресия , и само въпрос на време е - докато "асоциират Европа" под фeca на исляма .

49

апрол

преди 5 години

Еродоган не се отказва от руските комплекси под натиска на САЩ и да вземе техните "Петриот" и затова и турците си го уважават и гласуват за него.

48

Колумб

преди 5 години

Турция не е Европа!

47

Shark

преди 5 години

До 29. Да не забравяме все пак кога са живели викингите. Да, имали са и много жестоки нрави, не отричам. А нима турците са проявявали по-малки жестокости в една много по-късна епоха, например в 18-19 век, когато в Европа вече се говори за свобода и демокрация и по онези земи вече викингите са били напреднало общество, т.е. те са имали развитие, докато муслитата нямат почти никакво.

46

Хасанчо

преди 5 години

Нямаме нужда от ЕС, българките сами идват при нас.

45

Анонимен

преди 5 години

"В нашата история геноцид не е имало"Няма наша или ваша история бе чоджум. Има една история, истинската, и в нея пише, че сте клали както безброй арменци, така и българи и гърци. Правилно решение, в ЕС няма място за ориенталци и диваци.

44

ХайванчоТатлату

преди 5 години

Яваш яваш бай Ердоане ! Скоро ЕС няма да има какво да приема от Вашата Туркия !

43

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност ако бяхте христяни щеше да е плюс но не е в това проблема

42

Анонимен

преди 5 години

Не е верно

41

Анонимен

преди 5 години

.. бих допълнил: и това е чудесно

40

Анонимен

преди 5 години

До 367 милиона госте Ина, които мият чинии. От вас 5% имат акъл, но никога няма да се върнат.

39

Анонимен

преди 5 години

До османПровери си варварска история, виж си сбъркани те вярвания и новия диктатор и си отговори на въпроса.