88

bistra7

преди 16 години

....Е , остана сега да се обяви търг за държавна поръчка за изграждане на гета и газови камери ! Ей,хора съвземете се , в кой век живеете , липсват ви човешки писъци и смърт ли !

87

преди 16 години

България винаги е била фашистка държава. После дойдоха комунистите

86

преди 16 години

ami to mai samo s hitlerovi metodi moje da se spravi ob6testvoto s tazi *** sgan istinata e bavno i metodi4no izbivane na ***

85

anonimen

преди 16 години

много ми приличат на хитлеровата младеж! абе хора, стига сте се правили на интересни! каква ти национална гвардия, в кой век живеете - земете прочетете малко история и ще видите каквиса сетнините на подобни инициативи. ама че член на ЕС, ама че натовска държава- ние сме си същите балканци, с дивашки и отживели методи

84

РибаМеч

преди 16 години

За *** трябва да се направят специално пригодени гета, където да бъде вдигната висока ограда, бдителна охрана да варди да не излизат от там. Да не бъдат допускани по градове и села и да живеят в мизерните си гета, където да се раждат и умират.

83

преди 16 години

za6to ne izlqzat nakraq bulgarite i ne trugnat s koi kakvoto nameri i lozungi ot tipa "da izbiem vsi4ki ***" da gi vidim togava *** ama krotuvai si narode dokato taq sgan stane mnozinstvo ina4e az otdavna sum zamislil ideqta za "purva 4astna gazova kamera" za prerabotka na mangalita na balkanskiq poluostrov no dokato sme stado tova nqma da se osa6testvi za jalost

82

Кирил

преди 16 години

С тези изтъркани и останали зловещов изторията методи от преди 60 години, само осъждат една иначе справедлива кауза. В България редовната армия е за да създава социално равновесия в някои райони без поминък и да изпълнява поръчките на съюзниците. И това е така с цел да няма алтернатива на опорочената светска власт. Но има една, вече по-многобройна, въоръжена и знаеща терена армия. В редиците на Ловно-рибарския съюз не отдавна не членуват само алкохолизирани пенсионери.

81

Blah

преди 16 години

ZOMFG, внукът на Албрехт Шпеер е станал моделиер!Ако не можете да си намерите мацка...Ако сте грозноват и *** и имате прилика с Мистър Бийн...Ако нямате независими мисли...И сте готови на лоша прическа и всеки ден да допускате огромен faux pas в обличането...Присъединете се към националната гвардия!

80

анонимен

преди 16 години

Нека всеки който желае да се запише да отива .. да не чака .. аз го направих това преди 2 дена ^^

79

pesho

преди 16 години

Ha gvardiq , kato gi vidqh tez momci po televiziqta 6tqh da padna pod masata ot smqh , stoqt mi tam edni takiva uniformeni sigurno mama mu e kazala 4e mu stoi dobre uniformata i za tova se e zapisal . Prosto ne mi se misli v realna situaciq tiq momci kak "6te ni pazqt" . Ina4e kato cqlo ideqta ne e lo6a to taka ili ina4e vseki samo komentira , evala 4e pone te opitaha ne6to da napravqt , te *** ni napraviha za smqh , v centura na sofiq si se nastanqvat absolutno nezakonno , obvinqvat vsi4ki 4e mizerstvat a su6tevremenno otkazvat da rabotqt i kradat i si pra6tat malkite deca da prosqt . Ima edna prikazka kolkoto pove4e pozvolqva6 na nqkoi da ti se kateri na glavata tolko pove4e ti pikae po kosata .

78

аз

преди 16 години

са ми малко смешни пичовете на смимките ... с тези униформи ,като хитлеристи...Но трябва да се въведе РЕД в нашата държава. И е по-добре полицията да има повече права , особено при масови безредици и да си върши работата на 100% , а не да стои като зрител отстрани и само да гледа как *** размахват сопи, ножове, брадви и крещат "Смърт на българите!"

77

Бай Васил

преди 16 години

Истина е само името ти Жалко БЕЗПОЛОВО И БЕЗХАРАКТЕРНО СЪЩЕСТВО Кажи за колко те купиха

76

ha

преди 16 години

поза поза и пак поза

75

истината

преди 16 години

Ето такива като теб трябва да са в затвора вече. Жалко че това е твоята "истина"...бий за да те уважават..ум ли бе да го опишеш...

74

Бай Васил

преди 16 години

Това е което ни трябва . Гвардията ще си вършиработата а не като корумпираната полиция която прилага сила само срещу студенти-еколози и миньори .Какво ще стане ако група от само десетина БЪЛГАРИ ИЗВАДИ СОПИТЕ ? ЩЕ ГИ АРЕСТУВАТ А АКО ТАЗИ ГРУПА Е ОТ 10 000 ЩЕ НИ ИЗПЪЛНЯТ ИСКАНИЯТА . Извод бий за да те уважават

73

b0rislav

преди 16 години

Извинявам се на повечето писали тук, но искам да ви кажа че сте много прости...Това, което коментирате в момента е поредната театрална постановка преди изборите, част от плановете на едни хора, които ви водят за носа, а вие лапате мухите.. Изобщо няма да разяснявам какво точно се цели - който има мозък - да мисли.Съдбата на България никога не се е решавала в самата България и никога няма да се реши от нас. Моето лично отношение към диктатурата е, че това е лек само за слабохарактерни и некадърни хора. Демокрацията е една голяма глупост и гадост, средство което масоните използват за да си прокарват целите. Четете повече, задавайте си повече въпроси и си отговаряйте. Надявам се на повече умни и интелигентни сънародници, а не на лумпенизирани индивиди от предаванията и филмите на телевизията, вестниците и чалгата.

72

дъ тру

преди 16 години

Абе защо всички тези националисти святи в 8 страници коментари не пишат на КИРИЛИЦА? ВИЕ В БЪЛГАРИЯ ЛИ СТЕ РОДЕНИ БЕ ВАШТА МАМА? ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА КИРИЛ И МЕТОДИЙ *** НЕОБРАЗОВАНИ ***?

71

истината

преди 16 години

БНС на Расате не е нещо повече от банда мечтаеща за легитимизация. БНС на Расате се опитва да докаже , че е националистическа групировка , но защо тогава лидера и е Расате и откога РАСАТЕ е българско име?! БНС не е нищо повече от сбирщина младежи на възраст 15-22 години които се подкрепят когато става въпрос да се тормози някой или няколко гражданина на страната. Групировката е все още малка , надяваме се и да остане такава, но я има в някой градове. И ставаме свидетели как посягат не само на роми и прочие , а на напълно НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ които не се били ОБЛИЧАЛИ както трябва!?!?! Скейтбордисти, рейвъри, рапъри и младежи употребяващи марихуана биват преследвани от групи на БНС и пребивани. Част от членовете не БНС , са членували в БКП "Георги Димитров". Пропагандирали са със същия плам, със същите групички и бой. И са се клели в идеята на БКП завинаги. Както го правят сега за БНС. И в крайна сметка какъв е Расате? На мен ми звучи албански... Изводите си правете сами. За всички заблудени тийнейджъри търсещи едва ли не някаква власт , търсещи да избягат от сивото стадо , моля НАВРЕТЕ се в още по-сивото , мултиплицирано, еднакво стадо на БНС. Току виж един ден се събудите зад решетките и плачете за мама. И вместо завършек - защо не вземете да изгледате "Американска история Х" Към РЕДАТОРИТЕ : Тази статия не е нищо друго освен реклама на групировката и ако не бъде редактирана или изцяло премахната ще бъдат сигнализирани официалните власти за подбуждане към агресивни антинационалистически и расови конфликти в България.

70

HAH

преди 16 години

Време е cd-rom да бъде ъпгрейд до cd-burning-ROM... сега сериозно ... работя в и-нет фирма ... когато има проблем с и-нет и се обади някой *** (да и те имат и-нет вече) се държат отвратително ... хайде бате нарочно не ми пускате само на мен и-нета .... нямаме си друга работа точно на *** ще спираме и-нета ... ТЯХНАТА РАБОТА МАЛКО КАТО ВЪВ ФИЛМИТЕ ... ТОЛКОВА СИ ТОЛКОВА СИ ... КАКВОООО ? ЧЕРЕН ЛИ ЩЕШЕ ДА КАЖЕШ ?

69

Frank

преди 16 години

На България е нужна диктатура и целта на създаване на Национална гвардия е именно в това - да ни подготви за нея.Ако не е така,то просто се целят етнически сблъсъци и безредици,за да ни отдалечат от Евросъюза.Познайте кой има сметка от това!...