20

ХФ

преди 5 години

Едно дете няма как да го възпиташ като му казваш "недей", "престани" "не го прави" и тн. Малко поне трябва да го заболи. Виж ако разбира от дума друг въпрос вече.

19

Анонимен

преди 5 години

До ХФАми ако учител реши да възпита твоето дете и го насини ти сигурно ще почерпиш учителя.Децата нетрябва да се бият защото са беззащитни.

18

Мюмюн Шабри Шабан

преди 5 години

До АнонименСя, съ убиждаме ли..? Бай *** може да е премиер, а Мюмюн не може...!? Дискръминасиа отвсекъде, бате.. Дека е БГХ..?

17

Анонимен

преди 5 години

Лелееее,а предствяте ли си какво се случва на децата,които са в домове за сираци?Ужас!Защо не подбират кадрите си и не правят проверки.Просто на 1-2 месеца могат да изпратят някой лекар със психолог,да огледат децата и да ги разпитат в отделна стая , без присъствието на възпитателите.Деца не се бият!Ако искат да гонакажат, да го заключат за 1 час в някоя стая да му мине,но не се нанася побой.

16

Възмутен

преди 5 години

Не искам да оправдавам истеричната учителка, защото някои и за едно дете да отговарят пак ще му крещят, но наистина с 30 деца в група!!!!! Какво очаквате?! Прасетата и кокошките се отглеждат при по-добри условия. И оправданието е "ама сте доволни, че детето е прието"Ами не, не сме доволни на ввсяка цена!!! Как може един учител и една лелка да се оправят с 30 деца.!? Осъзнайте се, или намалете бройката на децата или увеличете персонала и пространството!

15

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНО ЩЕ Я ОПРАВДАЯ ПО ТАКА ДЕЙСТВАЩИТЕ ПРАВИЛА В БЪЛГАРИЯ!!!НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДЕЦАТА ДА СЕ СЛАГАТ В КЛЕТКА, НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ИМ СЕ ВИКА, НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ БИЯТ!!А МИ КАЖЕТЕ КАК ТОГАВА ДА СЕ УКРОТИ ЕДНО РАЗБЕСНЯЛО СЕ ДЕТЕ И ТО ГОВОРИМ САМО ЗА 1 НЕ ЗА 10 ИЛИ 20 ЕДНОВРЕМЕННО!

14

ХФ

преди 5 години

Няма да я чета статиятя. Предполагам за какво става въпрос. По наше време му казваха дисциплина/възпитание, сега му казват насилие. Прекалено изнежени и разглезени са днешните деца. Последните що годе стабилни поколения са до началото на 90-те. От после му изпуснаха края.

13

Анонимен

преди 5 години

Едно време това е било ежедневие и даже е можело учител да те пребие с дървената показалка без да му кажат нещо. Сега сме демокрация и учителите нямат право да бият

12

Анонимен

преди 5 години

Аз освен Гинка други Български имена не виждам, Фатбегюл WTF, кмета и той с някакво извънземно име ... работата е ясна, държавата си отива бавно и сигурно. Предвиждам че през 2050г президент ще е някой мюмюн.

11

Родител

преди 5 години

Махнете детските градини ,,направете спорта без натоварвания!? -това е първотота.ново поколение родители,родени след 90 които бяха деца порастнали в тази слободия и хленчат за всичко и търсят,,права на детето",не дават прашинка да падне в/у него или да му се повиши тон.Не дай боже да му дръпнеш ухото или треньора да се развика.Израстна и сега расте поколение което има грешна представа за реалния живот.След това разочарованието е огромно и за провалът на глезльовците,пак са виновни другите

10

АнонимеН

преди 5 години

АЙДЕ ПАК НАПАДНАХА ЗВЕРОУКРОТИТЕЛКИТЕ!!!!ИМА ДЕЦА И ДЕЦА!!! ИМА ТОЛКОВА ПАЛАВИ ДЕЦА, ЧЕ ДОКАТО НЕ ГИ ВЪРЖЕШ НЯМА ДА СЕ УСПОКОЯТ!ТОВА НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА А ЗООПАРК И Е ЦЯЛО ЧУДО КАК 1 ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С 10 ЧЕ И 20 ДЕЦА ЕДНОВРЕМЕННО!

9

D

преди 5 години

Това въобще не е с цел смяна, за да се сложи наш човек. На всички ни е ясно, че това се случва в повечето градини. Който не е имал деца, той не го разбира това.

8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да забранят на госпожата упражнила насили да преподава.

7

Анонимен

преди 5 години

Масово се набеждаватот всякакъв бранш хора. Основно се прави за смяна и поставяне на наш човек пък може и не толкова компетентен да е . . Събира се група и набеждава. .В случая след 3-4години това дете го няма , но учителката е набедена в нещо което е измислено.

6

D

преди 5 години

Тази си мисли, че още живее в соца и може да лупа без никой да й каже нищо. ОбАркала си се нещо, драга!

5

Само питам

преди 5 години

Тия деца говорят ли български?Веднага български говорящата Гинка да се замени с турски говоряща Фатме...децата не разбират какво им говори учителката.Проверките да установят дали" тука не е заровено кучето".

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Тая...смела жена,става само за...звероукротител в цирк.Да не се хаби...дарбата й в детска градина.Препоръчвам на цирк Балкански,да я вземе на щат за да...укротява лъвовете.Ако се ядосат и я...изядат,загуба няма да има.

3

Анонимен

преди 5 години

В българското "Щастливо детство" крясъци, викове, удари по главата казвате.А как са нещата с българския фонд "Бъдеще за България"? Къде са парите? Къде са построените детски селища? Къде е елена? В затвора ли е?

2

Роза

преди 5 години

Фатмагюл срещу Гинка...това обяснява всичко...

1

Анонимен

преди 5 години

Погледнете всичко това от друга страна. Колкото повече ги бият по главите като малки, толкова повече и по-качествени полицаи ще има.