38

джо

преди 5 години

Ние трябва да изпреварим всички. Да мобилизираме веднага два батальона, там да са ПАСИ, АЛ.ЙОРДАНОВ и другите по напористи атлантици да вземат и осемте нови самолета и да подкарват Иран от единия край, а НАТО ще им помогне.

37

Анонимен

преди 5 години

Оста на злото - САЩ, Израел, Саудитска Арабия, Англия и клакьорите от Полша и подобни държавици. Тези ще запалят света. Американците са каубои и няма да се откажат тихо и кротко от статута си на суперсила. Тяхна е философията "ако трябва ще избием 95% от човечеството за да са добре САЩ".

36

комитата

преди 5 години

ами да с е изправи срещу Иран нали скочи на Северна Корея видя че номера не минава и сега ланкаме з а ппреговори с Иран същото-отчитаме дейност

35

Анонимен

преди 5 години

Натаняху започна да говори за война с Иран и американските им *** залаяха в синхрон. Сега е момента ЕС и Русия да се противопоставят на еврейчетата и подкрепят Иран. Щото ако се срути Иран и ако тръгнат 80 милиона гладни перси към Европа нали се сещате какво ще стане?

34

Анонимен

преди 5 години

Нещо положението в Близкия изток затихна и има опасност от траен мир, затова е вфеме за нова война!Стратезите в ЦРУ, Пентагон, МОСАД, Бял дом и т. н., изготвят лъжата с която ще замазват очите и съвестите на хората за да приемат новата война.Ще бъде нещо от рода на борба срещу ислямската диктатура заплашваща мира в региона, може и някой атентат да се спретне.

33

Анонимен

преди 5 години

Срещу Израел кога?

32

ivailo

преди 5 години

" Светът трябва да се изправи срещу Иран..." Що бе , на мен Иран не ми пречи с нищо.

31

Анонимен

преди 5 години

Дали ще ви стигнат интензивно намаляващите силици, Помперо? Не сте първа младост. И срещу Русия готвите нови санкции. Да не се нaaкaтe от напъване?

30

Анонимен

преди 5 години

Полша и България, в ролята на полезните *** оти в услуга на рижавият нарцис.

29

Adam

преди 5 години

Хора решението е бойкот на американските стоки стига сте купували найк има адидас

28

gio

преди 5 години

"американския мир" води само до още по нестабилни и зависими държави, а живота на хората още по мизерен за сметка на малка прослойка, която източва ресурсите на "освободените нови демокрации".

27

ПЕНКО

преди 5 години

НОРМАЛНО Е САЩ ДА ЗАЩИТАВА ИЗРАЕЛ !!! ВЕЛИКИТЕ БРИТИ И ИРЛАНДЦИ /ТУК-ТАМ ФРАНЦУЗИ И АФРИКАНЦИ ...А И КОЛКОТО ТОЛКОВА ЛАТИНОСИ ИНДИАНЦИ И... / СА ЗАРОБЕНИ ОТ РОДШИЛДОВИТЕ ЦИОНИСТО-СИМИТКИ ЧРЕЗ ЧАСТНИТЕ ИМ БАНКИ !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПОСЛАННИК ***.ДЕР.ЕСТ ОТ ЦРУ БЛОКИРА В БЪЛГАРИЯ ПАРИ НА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА !?!? КАК ДА НЕ ИСКАШ СМЪРТТА ИМ !!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Т.е. да се смачка единствената небандитска държава в района, та крокодилите наоколо да са спокойни?Хайде обратното - демократизирайте Саудитите и тяхното средновековно мракобесие, а оставете светски Иран на мира.

25

факт

преди 5 години

Не Иран е проблема на света а САЩ държава терорист и бандит те са заплаха за човечеството.

24

Анонимен

преди 5 години

Нещо евроатлантическото "сътрудничество" взе да издиша,един срещу всички не може да продължава дълго!

23

Анонимен

преди 5 години

Тези нагли агресори сън не спят и се чудят къде по света да запалят войни, конфликти и кризи.....

22

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи...............ами "изправете се" бе!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВО, СТРАХ ЛИ ВИ Е???????????????????Вече падам от смях!!! Тия говедца вече представляват ЖАЛКО ЗРЕЛИЩЕ!!! Едно време си момбандираха и НИКОГО НЕ ПИТАХА...........сега си търсят "съдружници"!!! Да ги оплескат в тяхната кална политика и после да се измъкнат нито лук яли, нито лук мирисали! НИ-ЩО-ЖЕ-С-Т-ВА!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

23 Интересно защо не ги помитат?

20

Анонимен

преди 5 години

Когато Израел пръцне САЩ се посира.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами изправи се срещу Иран бе,кравешки тюфлекк такъв.Ама ти самият се изправи,а не навирай другите в това блато.Хем ще те бият,хем ще те либят аетоласите.Говежди мършии такива,не разбрахте ли,че царуването ви свърши.