7

Пенсионер

преди 5 години

Капитализма прави чудеса.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо, нека се радват хората. Смешното е в абсурдните харчове. Ще дам пример. С жена ми сме млади хора с много приличен месечен доход (5-цифрен). Ще вечеряме вкъщи нещо интересно и ще пийнем хубаво вино. Имаме познати, които едвам свързват двата края, но тичат из 5-звездните хотели да не останат по-назад от имащите. Лошото е, че цялата нация е такава. Живее в панелка в Люлин, но има 2 Мерцедес-а и е окичен със злата. После защо нямали пари, държавата била лоша. Ами не- ценностна система.

5

Пъзел

преди 5 години

Чуждопоклонници сме! Не е лошо да прочетете от къде произлиза този "празник", какъв е бил преди св. Валентин и какво е правел!

4

Иван Пешев

преди 5 години

А защо не промотирате някой празник дето жените купуват разни неща за мъжете. Като чуя за 14ти 8ми Великден 24-ти 31 веднага усещам че ще ме ударят в джоба. Нали еманципа ия али бали ?

3

Анонимен

преди 5 години

Тази вечер съм подготвил екзотично - романтична изненада за Нея! Ще спи в Премиум Спа, пет звезди, ВИП спешъл Кучешката колиба на двора, защото само това заслужава!

2

Красьо Късмета

преди 5 години

Вечерта отивам на Бинго, за да изразя любовта си към машинките! Много ще спепеля, по класно жени всичко ще изхарча!

1

Долна Митрополия

преди 5 години

Няма пари, няма пачка, няма подаръци за нея! Тази вечер в нас, вино за 9.50, два кренвирша нарязани на тънко за мезе, малкуО бахур и това е. Всичко друго е простотия и харчене на пари! Зекс пак ще има!