26

Мето от факултето

преди 5 години

Подготвям да внеса я парламента концепция за справяне с българската престъпност.

25

Анонимен

преди 5 години

В момента в които тя е размислила трезво е разбрала че е измамена , версията и се потвърдила следствие от това че има и други такива случай, за измамваната няма време да мисли по време на спора защото не и се дава такова време измамниците умишлено вкарват емоционално напрежение за да не може да мисли трезво.Странното е че полицаите не са го усетили това .

24

Анонимен

преди 5 години

До до МдаА ако дамата се окаже по-ербап?Щото на пръв поглед 10 към едно е добро съотношение, но какво от това за човек, който не му пука или е решил, че няма какво да губи. Тогава математиката почва да буксува и не само слабата страна ще е капо...

23

Анонимен

преди 5 години

До 69А що не чака КАТ?

22

до Мда

преди 5 години

И аз съм съгласен че ако имаха оръжие измамниците много по бързо щяха да я убедят да даде парите, дори нямаше да им се налага да инсценират катастрофа, просто 10 оръжия срещу едно държано от дама.Ясно е че ще даде набързо парите.Проста математика дори за дете.

21

Обикновен човек

преди 5 години

Ако жена ми се обади и ми каже, че и се случва нещо подобно, взимам си незаконно притежаваното оръжие, отивам на място и гърмя поне трима от тях. Ще ги лежа.

20

Мен

преди 5 години

Отново безполезни ***. Дано ги нагадят с по 20-30 заплати....

19

Анонимен

преди 5 години

Принципно е незаконно да се дават пари при катастрофа.Това си е подкуп за премълчаване на инцидента.Могат да ви съдят за подкуп ако дадете пари в брой.

18

Анонимен

преди 5 години

Каракочановата концепция не ги ли лови тия

17

69

преди 5 години

точно миналия месец имах такъв случай - написали двустранен протокол, естествено не както трябва и застрахователя не го призна. Виновната жена една седмица беше много заета за корекциите, след това спря да си вдига телефона. Така че не е като да няма основания да се искат пари на ръка. В други случаи застрахователите направо отказват обезщетение на пострадалия и трябва да се води дело, където обичайно виновният вече не се чувства виновен.

16

Mda

преди 5 години

Отдавна казвам,че трябва да се разреши орьжие за защита..Като има утепани 10-на батки в джипки от случаи при самозащита и хората да могат да се защитят,ще си улегнат нещата.Ама никой не иска хората да са добре.В тоя утепан преход само парите са важни.

15

НЕбългарин

преди 5 години

После аз като ви кажа, че разликата между двама роми обрали баба и 10 българи изнудили жена е само в бройката вие ми се нахвърляте!

14

Това е стара схема

преди 5 години

Мутроландия.

13

опетков

преди 5 години

Основна грешка, че жената си признала вината. Трябва да си много улав, за да не може да прецениш реалната ситуация. А къде е бил въпросния мъж на тази женичка?

12

Анонимен

преди 5 години

Има наистина отвратителни хора. Пожелавам им тези пари да ги дадат за лекарства.

11

ГАДОРЯН

преди 5 години

Батките мноо огладняха ми се струва ;)))А какви батки имаше навремето еййй

10

mdaa

преди 5 години

Мутрите са кухи ***. И кокошкари. По-притеснително е ченгетата колко са зле във всяко едно отношение.

9

Анонимен

преди 5 години

Баси цирка са направии, за да вземат едни 300 лв. Кокошкарска история.Тези пишман мутри колко пъти ди мислят, че ще могат да минат с този номер преди да стане публично достояние схемата и/или някой да ги поналожи с желязна щанга или да ги пуцне с пищак.

8

Анонимен

преди 5 години

Затова е хубаво ако има следи от удар веднага да се поправят за да немогат такива изнудвачи да се правят на интересни. По интересното е как полицаите не разбират кога удара е пресен и кога е от дълго време. Не виждам някой баш управник да е взел отношение по случая. Не съм гледал тв може би някой се е престрашил в някой сутрешен блок и да се е заканил че ще им извие вратлетата на такива изнудвачи. Но като ги познавам селските тариакатчета едвали имат тази смелост. Смелоста им е само до кене.фа

7

Kobi

преди 5 години

Бананова република ! Под турско щяхме да сме по добре !