361

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на 42 бисексуален , женен с 2 деца жена ми е наясно с тази моя особеност и ме е приела такъв какъвто съм .Правя го и с мъже и с жени .Няма нещо непознато за мен в секса всичко съм опитал и не съжалявам ,напротив .

360

iceblast88

преди 5 години

До 386И каква е разликата точно?И двете са отклонения от общоприетото,нормалното и еволюционно нужното за създаване на поколение!И двете са малцинствена група която се чувства дискриминирана,която се опитва да се изкара по нормална от нормалните и да бъде приета като нещо напълно нормално и законно!Дадат ли се права на хомосексуалните,то се отваря врата и за искане на права от некрофили зоофили,педофили и тн!Според вас сериен канибал жертва ли е на расизъм защото не го оставяме да го практикува

359

extremist

преди 5 години

НЕ ПОДКРЕПЯМ ХОМОФОБИЯТА И БЕЗПРИЧИННОТО НАСИЛИЕ НАД ХОРА С РАЗЛИЧНА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ.СМЯТАМ ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНО

358

Анонимен

преди 5 години

Хомофобия та вън, фашизма вън

357

Анонимен

преди 5 години

Миролба Бенат и Даниела Тренчева тренчева работят тясно с продуценската къща Телеман на Боян Петков . По нова телевизия в различни репортажи се рекламират лезбийки и гейове като нормални от тези журналисти .

356

до 387

преди 5 години

Има някаква разлика, но крачката между хомосексуализъм и педофилия е съвсем малка!

355

iceblast88

преди 5 години

До 382Стига с този фашизъм! Фашизъм в България няма! И стига сте изкарвали нормалните хора фашисти или каквито и да е било други само защото не искат да стават ненормални или защото отказват да приемат педофили, зоофили и каквито и да е други фили за нормални! Всеки сложен организъм се размножава чрез мъжко и женско. Това е в природата, това е приела еволюцията и това е нормалното, всичко друго е отклонение от нормалното и е следствие от генетичен или психологически дефект или болест.

354

Анонимен

преди 5 години

Умниците тук не правят разлика между хомосексуализъм и педофилия .Ами като имаш една гънка в мозъка трябва ли да го демонстрираш те питам аз

353

Аман от кукави

преди 5 години

Не е проблема, че жената е гей, нито шареното кученце, а това, че разни психопати се разхождат по улиците и не са прибрани по психиатриите. Всеки ден на улицата ставам свидетел на разни крещящи лу. ди и то в центъра на София. Днес тази го ядосала, утре някой друг. Който е агресивен - с усмирителна риза

352

Пешо

преди 5 години

Интересно. Жената е пребита посред бял ден, само защото е вървяла, а коментарите тук веднага съзряха как всъщност е търсила да изнасилва деца... И после същите хора казват "ние сме толерантни, гейовете нямат проблеми, даже ги ценят повече от нас". А ако тази жена се окаже техен лекар, например, ще забравят веднага колко лоша лесбийка-педофилка са я изкарвали и ще й се молят да ги излекува.

351

extremist

преди 5 години

КАТО МУ ТЕГЛИТЕ ЧЕРТАТА, ГЕЙ-ПРОПАГАНДАТА НЕ Е ТОЛКОВА МНОГО.ОСВЕН ЕДИН ПАРАД ПРЕЗ ГОДИНАТА, В ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ НЕ СЕ ПАРАДИРА НАЛИНО СЛУЧАЙ КАТО ТОЗИ ЩЕ СЪЗДАДАТ ПРОБЛЕМИ

350

Aнонимен

преди 5 години

Фашизма вън от България, да го заличи за винаги, елате на протеста срещу тези престъпници

349

Анонимен

преди 5 години

Побойникът очевидно е малтретиран жестоко като молък, сексуално най-вероятно....от мъж може би и затова мрази жени, които се правят на мъже.

348

Анонимен

преди 5 години

Хора, пазете си децата! Такива извратени стават все по- нагли и посягат на деца, мислят се за безнаказани.

347

Анонимен

преди 5 години

Онези с гилотината насред Париж 1789 г. те много развити ли са?

346

Анонимен

преди 5 години

До iceblast88Абе тъпyнгep, научи се да пишеш грамотно!

345

До 364

преди 5 години

Не обобщавай.Не всички българи мислим и сме като теб.И ако погледнеш историята на Европа ще видиш колко ,,цивилизовани и хуманни" традиции има в други страни ,ако съдиш по тричането.И как,от кого и къде са се завоювали територии в онези времена???

344

Човече

преди 5 години

Абе вие неграмотни ли сте. Нарича се лесбийка, а не жена гей... Престанете една от друга да се копирате медиите. Редактори нямате ли си!?

343

Анонимен

преди 5 години

Тази най- вероятно е нападала деца, защото мъжът й е казал - да те няма повече тук!Значи се е навъртяла около детските площадки.

342

Анонимен

преди 5 години

По скоро Византия е изкопирала от нас славянската азбука. Българи са летяли в космоса два пъти, гърци не знам да са летели.България е с пет пъти по голяма територия от Аспаруховия насам, днешна Гърция е с 50 пъти по малка територия от Византия едно време.