24

Анонимен

преди 5 години

До :))))Разбираш ли си какво си надраскало?

23

Justice Defender

преди 5 години

Има фалшива пропаганда и дезинформация за истинската политическа обстановка в Близкия Изток- ИЗМАМА е твърдението че Израел е окупатор на родната си земя ,освободена и спечелела в няколко освободителни войни от 1948 и с целя Ерусалим Синаи Голан Юдея от 1967 независим, докато диктаторските ислямски лидери на терористични режими са окупатори агресори и престъпници срещу мира и човечеството и виновни за геноцид на евреи християни кюрди...А Путин въоръжава ислямски режими значи е про-терорист

22

Анонимен

преди 5 години

Че тя Русия от времето на октомврийската революция е легнала под евреите и никога не е ставала от тогава! Вижте олигарсите им - нито един не-евреин. Вижте срещите между Главният Равин на Русия и Путин - как се гъне пред него като подчинен. Израел е на картата благодарение на Сталин - исторически факт, а днешната руска управа е на път да създаде Хазария поддържайки конфликта в Украина.

21

Израелец

преди 5 години

Богоизбрани са само Българите, понеже са БУГAPИ (БОГАРИ, БОГ-АРИ, БОГ - ОРА, БОЖИИТЕ ХОРА), а евреите са тяхна далечна отломка!

20

Кремъл

преди 5 години

винаги е бил буфкан с жидюхи 90% от "руските" олигарси са еврейПутин също е еврейнСлед като го "избрах"а за президент, първата му работа беше да отиде на крака при Московския Главен Равин така че промити мозъци евреите пак ви играят постановки - карат ви да си мислите че между Путин и САЩ има напрежение, а зад това привидно противостояние евреите продължават да градят новия световен ред, еврейските централни банки продулжават да ви доят и заробват и подкопават все повече държавната власт !

19

Фъ.к джърмани

преди 5 години

Да победиш Израел означава да победиш Бог.Как ще стане това.Всичко което се е случило лошо на евреите е знак изпитание по техният път към безсмъртието.Това не може да бъде спряно Бог не може да бъде победен.Христянството е произлязло от евреите а исляма се е пръкнал от христянството.Нещата са ясни всичко произлиза от Израел.Няма как да бъдат победени.

18

Анонимен

преди 5 години

Сигурността на България никога не е била главен приоритет на Русия- тя НИКОГА не е казала същите думи за нас!

17

гост

преди 5 години

Жена ли писа статията за войната в Сирия? А-а-а да, видях. Ами няма какво повече да коментирам!

16

Анонимен

преди 5 години

Толкова глупости накуп не бях чел от избора на Тръмп за президент.Горе- долу всичко в статията е обратното на истината. А за тия, дето пишат във всякя тема водка, путин, консерви и тн, има една руска поговорка-всеки за нещо, а въшливия все за баня.

15

ТHE Патриот

преди 5 години

добре е да се знае че Израел обстрелва болници и постове на ООН!

14

шматка

преди 5 години

Е че нали евреи управляват Русия.Естествено е Израел да е приоритет

13

Анонимен

преди 5 години

Евреите ако бяха най умния народ щяха да искат МИР !!! коплексиран мързелив народ трябва да се храни по чуждо !

12

радев

преди 5 години

Никога Срещу Русия, Винаги С Израел!

11

Анонимен

преди 5 години

Русия се насади на пачи яйца в Сирия...що за военни бази са това, след като около тебе се бомбят, а ти се криеш в убежището и не реагираш дори когато ти свалят някой изтребител !И всичкото това унижение - за да демонстрира, че има военна база извън руския Гулаг !!!

10

o/o

преди 5 години

и сащ и русия се управляват от евреи .ссср е създадена от евреи.с една дума -целият свят се управлява от евреите.а точно тея двулични евреи се правят на най-големите жертви на антисемитизма.

9

Българин

преди 5 години

Израел не се нуждае от ничия защита, имат ядрени оръжия, топ армия и тайни служби, а за влиянието им по света всеки друг народ само може да мечтае. Тези които мразят евреите са лузъри и ги е яд. От хилядолетия се опитват да унищожат евреите и всеки който се е опитал е останал в небитиeто. Персите и турците да четат история, но не ислямска или съветска/нацистка, а истинската.

8

???

преди 5 години

Израел и Русия ще се съюзят срещу Иран==== Руската агентура не спи санкциите срещу Русия създадени от окупаторите на Палестина !Точно това чакал Путин хахаха

7

Анонимен

преди 5 години

До 5По тази логика може да се каже, че Русия е малката сестра на Израел !

6

Анонимен

преди 5 години

Русия не е никакъв арбитър, а безучастен наблюдател, защото не може да си позволи по-голям конфликт, че ако сирийския сатрап я е поканил, то Израел не е канил нито Русия, нито Иран, нито Хизбула !Освен това Америка е тази която се грижи за сигурността на Израел, а Русия просто е длъжна да не я наруши, а не да я пази !

5

E! То ясно!

преди 5 години

И аз отначало нищо не разбрах ...Но после се замислих:1. Евреите си заслужават съдбата. Щом си правят кавото си искат ще им се случи каквото не им се иска.2. Според автора не е важно че евреите са "малкия брат" на американците, по-важното е че руснаците не предизвикват трета световна като набият лошото братче.иначе статията е булшит.