8

Drago

преди 5 години

Takaaaa... : "Храмът става собственост на Българската православна църква през 2014 г. при служебното правителство на проф. Георги Близнашки.". Koito e sobstvenikat, da SI go remontira. ili "prepodobnite" chakat Durjavata, t.e. NIE, da platim, a te samo da sabirar parata ...

7

АнонимеН

преди 5 години

ЕС ДАВА 80-90% ОТ ПАРИТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ С ПРОЕКТ !!!АМАН ОТ НОМЕРА!!!А ХИТРИЯ БОРИСОВ ПРЕХВЪРЛИ СОБСТВЕНОСТТА НА ТАЗИ ЦЪРКВА ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ЗА РЕМОНТИТЕ И ДЪРЖАВАТА!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Набожните,включително и нашия Б.,който папите го галят по главата да дарят средства и да реставрират тази свещена църква и паметник на културата!

5

Анонимен

преди 5 години

Горе долу 6 милиона лева излезе реставрацията на Желязната църква "Св. Стефан" в Истанбул. Тези за 4 милиона ще работят за Подобряване на ВИК и на електоинсталацията, ревизия на покривите за спиране на течове, запълване на някои установени пукнатини със специални смеси и още много неща... Бла Бла

4

цинична истина уви

преди 5 години

Господ Винаги Има Нужда от Пари, От Много Пари!!

3

татул

преди 5 години

Сега-лъжата да е с мярка.Помня, чеимаше ново позлатяване някъде 88ма."Златото" не издържа.След това, някъдепо спокойното самопрецакване се качиха и замазваха и боядисаха жълто,щото се отпусна злато, ама видиш ли...След това пак се извиси скеле.За тиямилиони ще направим 2 такива храма.Що първо неоправят академията,коятое опашкулена отколе.Парите ще стигнат,само да не се хванат за брадите.

2

Анонимен

преди 5 години

Ще дам дарение за ремонта на този български храм, ако му се възстанови името Св. Св. Кирил и Методий !Дай боже ! Амин !

1

Анонимен

преди 5 години

Като Графа ли ще го ремонтират храма? Да не стане само като Тадж Махал накрая?