9

Анонимен

преди 5 години

E...............добре, държавата ще им плаща, а после , какво???Вземат специалност и бягат на запад , нали???Да лекуват западните пенсионери вместо майките и бащите си, така ли???

8

От специализанта

преди 5 години

да бе да, 6 години учене за някви мижави 900 лева. А разни сервитьори и барманчета невиждали учебник ще взимат двойно отгоре.Я се лекувайте с шамани и врачки като толкова знаете.

7

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще измислят само и само да не всигнат заплатите

6

Анонимен

преди 5 години

за съжаление Англия и Германия ни изсмукват лекарите и мед.сестри.там населението се увеличава и тези страни имат нужда от такива кадри.а ние сме държава с отрицателен демогр.ръст.нищо не можем да направим

5

Шопо

преди 5 години

Е що па да им плаща ?!За да ни грабят после ! Това да не е задължително образование ?! Щом искат да скубят народецо,да си плащат ! Докога държавата че ги люлее тия бели мафиоти ?

4

Анонимен

преди 5 години

Заплатите на лекарите да се намалят двойно и данъците им да се вдигат двайсеторно да се махат като ще се махат, стига са заплашвали, светът е широк да се махат.

3

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да се каже факта е ,че като си търсиш работа независимо какво ще работиш дори и за най-малката заплата под 400 нето не става,защото назначават само техни си работцнци и любовници и трябва да се емигрира.А да си намериш работа със стартова заплата 2000 нето поне е немислимо.Ако не си някой с връзки или не искаш да си някоя любовница емигрираш.

2

Анонимен

преди 5 години

Лекарите не са мозъцир нека изтичат и да им се вдигнат петдесеторно такситер няма подготвяме лекари без пари за чужбина.

1

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГлупави, глупва, ама за това половината набори са, дето учиха едицина са в Австрия, Гемрания, САЩ, Канада и други ... Скоро ще намаме лекари, както взехме да наемаме учители, с половин висше, с 1/3 висше, с 8 клас ... Успех тогава.