124

Анонимен

преди 5 години

България, като е толкова нахитряла, да избере някоя жълта жилетка и да го подкани да направи избори във Франция.Така де, като са толкова ербап, защо на умряло куче нож вадят.Да се заемат с Франция, че там тече по-сериозна революция от тази във Венесуела, но под вещото диригентство на Тръмп, европейските "лидери" от "демократичните" държави на общността, никак не забелязват тази революция.Предпочитат да се разсейват и да се репчат на Мадуро.

123

Анонимен

преди 5 години

Къде се бъркаме във вътрешните дела на толкова далечнадържава, а не погледнем в нашата кочинка, от която избягаха 3 милиона .

122

Анонимен

преди 5 години

колкото и да пишат тук дрогарете, ние сме в ЕС и НАТо, н аизборите пак европейски партии ще спечелят, на кметските -пак сте по селата кметове, чао!

121

Анонимен

преди 5 години

днеска защитаваме другаря мадуро, дето съсипа най- богатата държава,а? вчера бяхме за иранските ***, оня ден - за турските *** - да ви имам позициите!

120

КРУМ

преди 5 години

ВЪНШНИЯТ НИ МИНИСТЪР ДА ОТИВА ДА ПРОДАВА КРАСТАВИЦИ В ПАЗАРДЖИШКО!?ВПРОЧЕМ И ЗА ТАМ СЕ ИСКА МОЗЪК............ТАКАВА ПОСРЕДСТВЕННА ДИПЛОМАТКА .....СВЕТЪТ УВЕРЕНО ВЪРВИ КЪМ КАМЕННИЯТ ВЕК.....КОГАТО ОТКРОВЕННО МИНИРАШ ПРАВОТО НЕ ОЧАКВАЙ НИЩО ДОБРО....ЖАЛКО.ВПРОЧЕМ *** ,КОИТО СА СИ НАПРАВИЛИ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ БЛИНДИРАНИ БУНКЕРИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЕРОЯТНО ОЩЕ ПОЛОВИН ГОДИНА И СЛЕД ТОВА КАКВО ,ЩЕ ЯДАТ КАМЪНИ!?

119

:))

преди 5 години

Верно на селяндурщината си- На всека манджа мерудия- нашето правителство се изходи по въпросът - Гуайдо да е ! :))

118

Анонимен

преди 5 години

До ВяраУтре може и аз да се провъзглася за председател на НС ще ме подкрепят ли?ще те приберат в специализирана клиника, където ще ти извадят сърповете и чуковете от главата.

117

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРусия няма да спре със сирия --оттам тя изкара големи дивиденди .Ще продължи и със венецуела .Тръмп не е Обама и Венецуела не е Сирия. На дребния ще му набият ушaнката до кръста, ако се намеси там.

116

Анонимен

преди 5 години

До Поручик РжевскиПо-добре да мълчим и всички да се съмняват, че сме пудели, отколкото да си отворим устата и да разсеем всякакво съмнениекъсно е чадо - клепоухия вече се изходи по въпроса и обяви становището на Решетников.

115

Анонимен

преди 5 години

До Поручик РжевскиТам има гражданска война от месеци.това по БСТВ ли го казаха?

114

Анонимен

преди 5 години

Инфлацията е на път да достигне 1,7 милиона процента.Гечев глей хората кво правят бе! Ти достигна само до 3000%, но след изборите можеш да си подобриш рекорда :)

113

Поручик Ржевски

преди 5 години

Кой ще признаем за президент във Франция? Там има гражданска война от месеци.Кога ще се изкажем против режима на Макрон?

112

Поручик Ржевски

преди 5 години

Жалки пудели го играем на международната сцена.По-добре да мълчим и всички да се съмняват, че сме пудели, отколкото да си отворим устата и да разсеем всякакво съмнение.

111

Анонимен

преди 5 години

ВИЖДАМ НОВИ ОПОРКИ ОТ НАСЕРАНО 20

110

Анонимен

преди 5 години

ИНФЛАЦИЯ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА 2018г 1 000 000%- А ПРИ НАС САМО 2544%/СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР, ВИЖ КОЙ УПРАВЛЯВА ТОГАВА- ИЗНЕНАДА ЛИ Е, ЧЕ СА ЧЕРВЕНКИТЕ И ГЕЧЕВ ЗАМ МИНИСТЪР/ЗА 1.1995г/2.1997г. не знам кой БАЙ НА НАРОДА, АМА ГО Е ДОВЕЛ ДО БЛАТОТО.

109

Анонимен

преди 5 години

Жалките безгръбначни, изпълзяли начело на България, се включват в хора на пуделите на Трамп...Но защо имат наглостта да се наричат Българя?

108

Анонимен

преди 5 години

България: Гуайдо да свика президентски вот във ВенецуелаКоя България?!?Послушковците и родоотстъпниците, набутани да ни управляват както САЩ им заповяда ли?Това не е България, това е колониалната администрация.

107

Анонимен

преди 5 години

Споделяте мнение обосновано. Изтърканите номера на американците са познати, закостенялата богатееща каста високомерно не желае да приеме, че светът се е променил.Подобно на сакатите новоприети репресивни закони, заплашващи и ограничаващи мисленето, ще се намери някакъв нов тормоз в глобалната политика. Хората не са толкова глупави, колкото се иска, което е лъжа, ще продължава да е лъжа. Манипулацията - също."Не питай за лудото, то само се обажда", не е позиция на българите. На шепа слуги е.

106

Анонимен

преди 5 години

Русия няма да спре със сирия --оттам тя изкара големи дивиденди .Ще продължи и със венецуела .Така че Мадуро е бетониран .Сащ няма да изпратят самолетоносачикрай бреговете на венецуела --после ще им се смее целият свят .

105

Анонимен

преди 5 години

Избранный президент страны Николас Мадуро задался вопросом, до какого момента самозванец будет исполнять виртуальные полномочия. Он предположил два варианта возможных сценариев: либо до окончания срока Мадуро (2025 год), либо до решения Верховного суда о назначении тюремного срока Гуайдо.