21

Анонимен

преди 5 години

А що живеете с него, като сте тероризирани?Защото съм трудно-подвижен, а майка ми, му преписа единственото ни жилище пак под негови заплахи.

20

ами

преди 5 години

Мнооого загрижени за жените и децата.....Истанбулска конвенция в някой друг живот и на друга планета...жалки нпо-та

19

Анонимен

преди 5 години

Едно женско куче(К У Ч К А) не си ли навири опашката мъжките кучета не я закачат...

18

до 18

преди 5 години

А що живеете с него, като сте тероризирани?

17

Анонимен

преди 5 години

Всяка трета убита жена е била обект на системно насилие, а всяка десета е търсила ЗАКРИЛА ОТ ПОЛИЦИЯТА .Можем ли да говорим въобще! Аз и майка ми от години сме тормозени ментално и психически от мъжа с който живеем, но няма на кого да разчитаме, защото ако се оплачем в полицията те са познати и нищо няма да му направят. То не бяха заплахи за убийство, за изнасянето ни от къщата, обиди, викове, тормоз чрез определени действия....Вече имам липса на желание за живот.

16

Анонимен

преди 5 години

Няма да я приемем бе жендарюгииии

15

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Според клоуните защитаващи истанбулската конвенция всяка 4-та жена е жертва на насилие, а у нас има поне 4 милиона жени т.е поне 1 милион са били жертви на насилие през живота си и голяма част са жертви и днес. А данните им показват 140 случая. Лъжите на НПО нямат край.

14

Анонимен

преди 5 години

А останалите 5% са рецидивисти и разни с присъди, които си се разхождат на свобода. Нещо за тях да направим?

13

Анонимен

преди 5 години

Постнала у фейсбука "Обичам лошите момчета" и "Цени момичето, което въпреки болката, която и причиняваш тя пак е с теб", после "насилили" я били. 10% от тези случаи са на жени, които наистина са избягали от тия, ни тр ги преследват и тероризират. Останалите 90% са такива, къде "да бие *** ама аз го обичам".

12

Патриот

преди 5 години

забелязвам че някой умишлено вкарва измислени истерии в обществото!Кой ли има ползва от скарването между жени и мъже и се сещатате какъв ще е резултата от това при тези катастрофални за бялата раса демографски тенденции!

11

М, да ...

преди 5 години

Насилието над децата е далеч по страшно , он насилието над било то жени или мъже /зрели хора/!

10

Анонимен

преди 5 години

До чичоТи си бил "голям мъж"......

9

татул

преди 5 години

СЕМ защо спи.От тази конвенция не сечува нищо градивно.Да въведат норма-тив за дадена тема,на годишна база.Да кажат на Европейския съвет ,чеобратния резбови формат е свободенизбор ,но не и норма и да въведат съот-ветно санкции.Няма държава.

8

До 7

преди 5 години

Писнало ми е да се пише за мутрата с татусите или олигарха или цига.... и силиконката с татусите.Искам да прочета за обикновен слаб мъж безработен или с малка заплата с някоя силиконка или обикновена жена.Трябва загинете и вие и да се поболеете и да сте срещу тази журналистика и мода всичко да е мутри и пари, за да се оправи тая държава.

7

Чичо

преди 5 години

Да ти е мирно в къщата, жената трябва да яде бой поне веднъж седмично. Иначе ти се качват на главата и нема оправя.

6

Анонимен

преди 5 години

Според НСИ за периода 2010-2015, т.е. за 6 години, в България има общо 771 убийства, средно по 128,5 на година. Според новината в периода 2012-2017 (пак 6 години) има 140 случая на насилие над жени довели до присъда, т.е. средно по 23,3 на година, като в т.ч. умишлените убийства са 102, средно по 17 на година. Излиза, че са доста малко убийствата на жени от мъже, в сравнение с общият брой убийства в България.

5

Европеец

преди 5 години

За насилието над жени непрекъснато ще слушате и четете по медиите, до края на дните си и докато започне да ви се повръща! Дори след като приемете истанбулста аконвенция (изобщо не си въобразявайте, че ще ви се размине), пак ще се сипят тонове подобни новини! Всеки божи ден!

4

Анонимен

преди 5 години

Жените са си виновни хващат се с мутри, олигарси, китайци ,роми,турци за пари не и с безработни слаби българи после заплюват мъжете.Никой не им е виновен.А и е същото е с жените убийци не са само мъжете убийци.

3

преди 5 години

Нещо за убити мъже то жени ?Нещо за това колко мъже са спасили жени от сигурна смърт ?Нещо за страданията на малките момчета на запад които бавно биват превръщани в жени ?Нещо за разделението и западането на западното общество под натиска на феминизма и марксизма ?Нещо за намалящият брой мъже в университетите ?Нещо за ужасяващият брой на самоубили се мъже ?Нещо за огромното количество бездомни мъже ?Нещо за мъжете практикуващи най - опасните професии на света ?НЯМА ! Партията недава !

2

+

преди 5 години

Да,таквиз са българските "мачовци" ,за съжаление.