12

муахаха

преди 5 години

Чернобил е нищо в сравнение с това, което слагат в храната и водата ви всеки ден!!

11

Анонимен

преди 5 години

Естествено че ще се увеличават болните от рак.Чернобилската атомна електроцентрала отрови половин континент.Освен това във войната в Югославия използваха хиляди тона обеднен уран.За някои видове рак има доказателства,че се причинява от определен вид бактерия която живее в стомахът и отделя отрови без да ни кара да се чувстваме болни.Стресът и напрежението също смазват.Някои твърдят,че различните видове,подобрители,овкусители и подсладители също карат здравите клетки да мутират в ракови.

10

Анонимен

преди 5 години

Русия, Америка, Сърбия или друга държава все тая от всякъде ни тровят има ли значение кой.

9

Шопо

преди 5 години

До Анонименdo 9 : Чул съм за Чернобил,само че той е на 5000 км,а американските бомби падаха в Горна баня,умнико ! А умрелите у Сърбия оди ти да ги търсиш !

8

Анонимен

преди 5 години

Да все по честа но лек няма! Може да я отложиш във времето но никога не изчезва напълно. Иначе как ще печели тази индустрия ако излекуват рака и спина напълно. Та нали тези компании създават всички тези вируси. Първо се създава антидота после болестта. Ако някой ден решът да пуснат такава ваксина колко ще могат да си я позволят.

7

Шопо

преди 5 години

След американските бомбандировки над Сърбия,в западната част на България онкологичните заболявания се увеличиха над 10 пъти ! Това е факт,който упорито се крие от българите !

6

до 5

преди 5 години

ами вместо да идвате в града - връщайте се на село!

5

Горан

преди 5 години

До 2:Е, хубаво, и кво да ядем? Да песем трева? Не, чакай и тя е много силно замърсена! Т.е. така, или иначе сме си прецакани!

4

Горан

преди 5 години

Значи, ето ти го противоречието на века: Увеличава се средната продължителност на живота, и за това все повече хора боледуват от рак, нали колкото по-дълго живееш, токова по-голяма вероятност има да се разболееш от рак. Същевременно, възрастовата граница на заболяемостта от това коварно, и много кофти заболяване намалява! Т.е. ние за последните 100 години сме се научили да го откриваме, отчасти да го лекуваме, но не и да премахнем причините за него.Та, само тютюневия дим, ли е?

3

дарвин

преди 5 години

който се меси в работата на естественият подбор - добре не е видял - запазването на лошото днк чрез модерна медицина е може би живот в краткосрочен план на индивида, но сигурна смърт на вида в дългосрочен план!!

2

да

преди 5 години

яжте убава храна от хепермаркетите на западна европа и рака ви е гарантиран и 2-но гарантиран ако ядете храни произведени в българия.

1

Анонимен

преди 5 години

Диагнозата рак все по- честа, ама всички реват, че имало много инвалиди с ТЕЛК в Бг и 95% били фалшиви.