109

Анонимен

преди 5 години

Капитализъм в чистия му вид

108

Анонимен

преди 5 години

Брей, брей, това сигурно са единични случаи, иначе продължителността на живота там е най-дълга!

107

Кирчо

преди 5 години

По хубаво беше през комунизма, а това не е демокрация, тя на практика е невъзможна! Това в момента е неизбежния див капитализъм! Япония е жив пример затова !

106

До Пропаганда

преди 5 години

Какво да пишеш за руските пенсионери - там малцина щастливци доживяват до пенсия, иначе *** като мухи. Оскотяването в Русия е тотално, мизерията - повсеместна, убийствата - ежедневие, а самоубийствата - масова практика на сбогуване с живота. Най-голямата радост на т.нар. средностатистически руснак е да се напие до състояние на труп и ако може, да не се събужда. Те са като освирепели пл***xoве в пoмийнa яма - нacтъpвени срещу целия свят, се самоизяждат с дива ярост.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Ами като нямат социализъм така щее. Баща ми построи двуетажна къща над 250 кв.м. обзаведея и когато се пенсионира ми я остави а той си построи нова с две стаи кухня и антре. Всичко това се случи през недоносеният социализъм на 1985 годинаБаща ти е крал и с г.за си !А 1985-та в наше село даваха да си купиш цимент с бележка от кмета.Бележки имаше само за някои хора.

104

Анонимен

преди 5 години

до 100- Защо не си писал и за великия Дянков,любимец на Бойко,който го докарал чак от Америка и който оикрадна от пенсионния фонд 1 миллиард лева? Уж "назаем"..върнаха ли ги? Осъдиха ли го,бившия супер-министър?Не е. Ходил чак в Русия,да сподели опита..Та с една дума на Алеко-"всички са маскари"..

103

ПОУКАТА КАКВА Е

преди 5 години

Японските пенсионери умират от глад, а българските продължават да мятат торби с пари през терасите!

102

ПРОПАГАНДА

преди 5 години

То е ясно, че като почнат статиите "Вижте, даже в Япония е зле" значи от ЦК на БКП са казали да се пишат повече статии за прогниващия капитализъм в старите капиталистически страни, НО забележете! За Русия никога нищо лошо - само хубави неща като това, че са измислили нова по-силна и свръхвзукова междуконтинентална ракета или ако е нещо съществено - само лъжи или пълно информационно затъмнение. А за Япония мога да ви кажа, че не съм бил в по-чиста и подредена страна. Вие си мислете каквото щете.

101

Я

преди 5 години

До АнонименИ д-р Тиквоний дъ Фърст.

100

Анонимен

преди 5 години

Абе писна ми тук от хора, които хал хабер си нямат от Япония. Животът в Япония е МИЗЕРЕН. Всичко е безумно СКЪПО. Япония е най-задлъжнялата страна в света. Хората там бачкат на ръба на възможностите си защото АКО ГИ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА ПРОСТО НЯМАТ ШАНС ДА ЗАПОЧНАТ ДРУГА. Раждаемостта в последните 30 години е спаднала, ергените живеят в общежития-капсули с обем 1 кубически метър.Бай *** гледал няколко филми за шогуни и си изградил ГРЕШНО мнение - японците като се напоркат ypинират на улицата.

99

Анонимен

преди 5 години

Не ние а японците трябва да пишат новина за нас 7000 долара годишен доход на японски пенсионер срещу 1500 долара доход на български пенсионер.

98

Анонимен

преди 5 години

До ЕнгелсОтиваха си млади на село, гледаха прасета, кокошки, компоти, туршии.отвреме навреме някоя хижа с общо спално за 1-2 лева.И не им се даваше възможност да се оплакват.На баба ми, неука селска женица пенсията и беше 75 лева, ама на кой да се оплаче?

97

Анонимен

преди 5 години

Това сега защо го написахте???За да покажете на бг пенсионера как да оцелее ли???Ама какви са японс к ите затвори отвътре покажете,за а видят хората и тази разлика.Подтиквате хората към кражби с тази статия.

96

Енгелс

преди 5 години

най-добре живееха пенсионерите в България през соца

95

tarsa4 na sakrovisht

преди 5 години

ayyyyy - tezi aponci sa zakasali - apak sa v top 10 na nai razvitite ikonomiki v sveta - prestavam si nie kato 150 ikonomi4na sila kak shte sme seld ypravlenieto na GROB - gerb..

94

Анонимен

преди 5 години

По-добре да миеш улици в Германия за 2000Е, отколкото да миеш повръщаното на руснаците в България за 600лв.

93

Православен славянин

преди 5 години

Ф-16 са толкова смотани ,че имат проблеми с излитането и прибирането на колесниците.За това ФАЩ ни карат на сила да ги купим да се отърват от тях.

92

Анонимен

преди 5 години

Големи глупости! Мяза на пропагандата на комунистите от някой едновремешен вестник! Йончева ли го написа!

91

Анонимен

преди 5 години

До ИнженерПолучаваш толкова пенсия, колкото си внасял.Освен ако междувременно не мине БСП и Жан Виденов и не забършат внесеното.Ако пенсионните вноски на японците са малки, как да очакват голяма пенсия?

90

Анонимен

преди 5 години

Някой това дали го вярва изобщо. Намерили са един пенсионер в затвора и край, масова практика. А че Япония са 140 млн, и с няй-дълга продължителност на живота, тоест най-голям процент пенсионери. И че същите тия пенсионери взимат фотоапарата и обикалят света.