77

преди 5 години

Гениален извод !Ето ви още един извод:Българите не си купуват ел. коли защото са скъпи и безползени.

76

Професор Тюхчеф

преди 5 години

много ги е грижа за здравето и затова във Велико Търново дублираха линиите на тролея с 20 годишни автобуси на частни превозвачи , после общината спря парите, защото видиш ли били на загуба ,орязаха жиците на тролейбусите и екологията ДГД Б

75

Анонимен

преди 5 години

До 81Ами много публично сме се изложили навсякъде по света и за това сме клоака с мека ака, като въздуха който дишаме!

74

Стамат

преди 5 години

Ха-ха, поредната масонска**рщина!

73

Факт

преди 5 години

Цитат: Според българската Сметна палата ... основен източник на замърсяването е битовото отопление през зимния сезон.*Фандъкова няма ли да се извини, че дълги години твърдеше, че основен замърсител са автомобилите, които реално с пренебрежимо малък замърсител?! То даже не извинение трябва, а оставка и колкото по-скоро, толкова по-добре за здравето на хората в София.

72

Анонимен

преди 5 години

Изграждането на велоалеи определено увеличава малко замърсяването в София. Не става ясно защо го предлагат?!

71

До 79

преди 5 години

Нали се сещаш, че говориш само за себе си. Ясно че, съдиш за останалите българи по себе си, но не го прави публично - много се излагаш.

70

?

преди 5 години

А застрояването на зелените площи, застрояването на Борисовата градниа и там където беше София Ленд, застрояването в парковете, застрояването на между-блоковите пространства някак се пропуска като проблем. Хайде да махнем всички паркове от градовете, за махнем тревните площи и да се чудим защо е мръсен въздуха.

69

Анонимен

преди 5 години

Българите не сме наказани и за това се самонаказваме заради фрапантната ни простотия и тесногръдие. ...рци ще си останем!

68

Анонимен

преди 5 години

Признават, че замърсяването е от отоплението и препоръчват модернизиране на общественият транспорт. Тези нормални ли са?

67

Анонимен

преди 5 години

българите са грешен народ и трябва да бъдат наказани

66

Американ

преди 5 години

Още един начин по който мaнrабeтaтa ще бозаят от вас, а вие ще си хленчите тихичко....и безпросветно ще ругаете Валери Симеонов..

65

Gitan

преди 5 години

Въздухът в България е мръсън защото душите на българите са мръсни. Както е казал Чърчил - българите са грешен народ и трябва да бъдат наказани.

64

Анонимен

преди 5 години

Е за какво вдигнаха данъците на старити коли тогава? Чувствам се излъган. ;-(

63

Гост

преди 5 години

До някойБраво! Счупи *** и глупомера по простотия заедно с харесващите коментара ти. Къде го Черноризец Храбър (9-10в), къде е История славянобългарская(1762г. и от кого). Кой и защо е поръчал глаголицата и как е стигнала до България е друг въпрос.

62

Анонимен

преди 5 години

Глупости, бедни. Месечна сметка за ток през януари преди саниране на блок - 160лв. През зимата след санирането - 120лв, януарска сметка. Сега сметката е 138лв. Всяко лято си вдигат цената на тока и не им пука.

61

Край

преди 5 години

Тоя Някой май е Никой. Рядко могат да се изчетат подобни патриотарски глупости.

60

някой

преди 5 години

Българите като са прости, как става така, че дават букви на много народи, някои от които искат да присвоят? Защо е написана "История Славяно- Българская" от "Черноризец Храбър" и кой е той? Как така става, че имат близо 1400г. държава? Не се ли сещате, че промиват мозъци и заличават история?

59

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ ще спаси въздуха,Кунева враг на БГ!

58

Анонимен

преди 5 години

В Турция по селата се газифицира а в модерна европейска България що така бе ? Кво ще каже по въпроса другаря Ж*лев , та за това Тайпите воюва на три фронта.