32

Анонимен

преди 5 години

И гласуването срещу редовно платени осигуровки!

31

Анонимен

преди 5 години

В училище децата трябва де се утвърдят като личности, трябва да бъдат харесани. ВСИЧКИ. Не само тези, които са добре с науките. В училищата е абсолютно наложително да се създават условия за извършване на разнообразни полезни дейности, на които резултатът е видим. Позволете "детския" труд , дайте възможност да печелят от труда си от малки.

30

iceblast88

преди 5 години

Те и сега уж ходят на училище и какво? Ефект нулев! Докато не започне парите да следват задълженията нищо няма да се оправи! Първо трябва да им се набие в главите, че правата вървят ръка за ръка със ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!!! Не си ли данъкоплатец, ти просто не си гражданин, нямаш ЕГН и за държавата ти и децата ти не сте граждани! Кратко, точно и ясно! Това ако се направи заедно с реално спазване на законите и нещата сами ще си дойдат на мястото! Ще започнат да работят и няма да имат време за глупости!

29

1

преди 5 години

Само за присаствие или да се научат да четат и пишат поне!?

28

iceblast88

преди 5 години

Глупости на търкалета. Дали ще ходят на училище или не, няма значение за това дали ще станат част от обществото! Промяната трябва да е - всички социални помощи - срещу платени данъци! Или си работил, плащал си данъци и си помагал за общото благо и съответно когато си в затруднение, то ти се полага помощ от общото, или не си работил и не си плащал данъци, не си помагал за общото благо и съответно нямаш право на ползване на тези блага!Дали ходят на училище или не е без значение, ако пак не работят

27

Анонимен

преди 5 години

И като тръгнат ромчетата на училище, само ще пречат на другите деца да учат. И после пак ще са на социални помощи. Остави ги гладни и неуки, та да се научат на труд. Това трябва за тях.

26

Анонимен

преди 5 години

На мене никой и никога не ми е давал социални помощи а ми удържат от заплатата да развъждат ромеи!Никак не са нито бедни,нито гладни и жадни щом по една седмица дънят денонощно кечеци на безкрайните и сватби,сюнети и така нататък!

25

Анонимен

преди 5 години

"Изключение да се прави само в случаи на здравословни причини."Тогава всички ще имат здравословни причини.

24

Анонимен

преди 5 години

Напълни си кошничката , и сега оставка.Първо да се охарчи по адвокати и да върне малко.

23

Валентин

преди 5 години

Аз пък казвам - никакви социални помощи. Който не иска да ходи на училище - става каквото ще да става; ако ще и да мре после. Гладът ще ги научи най-добре.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма такива неща, който няма пари за училище да не прави деца. Държавата да им отнема децата и да ги праща в интернати, където да се учат , а на ромите да се лепят присъди безотговорен родител и в затвора за 10 години, където да работят за да се издържат интернатите.

21

Ха-ха

преди 5 години

Че те и сега по документи ходят на училище. Учителите не им пишат отсъствия, за да съществува училището и да нямат разправии с получаващите помощи

20

Анонимен

преди 5 години

Никакви социални помощи!Да работят и да се издържат!Стига сме им робували!Като не щат да работят ..аут от българия!

19

Анонимен

преди 5 години

Млад ром (от видеото разбираме, че е на 24 години) е основният "говорител" на бившия премиер. В рамките на видеото той коментира колко пари получава от помощи, как вече има четири деца и ще ги утрои в следващите няколко години, за да взема още повече финикийски знаци от държавата.Впоследствие се появява по-възрастен мъж, с видимо наднормено тегло, който буквално пошляпва разголения си корем и твърди, че криза в и твърди, че криза в държавата, предвид завидния му търбух криза нямало.

18

Анонимен

преди 5 години

Видео, в което видимо пияни роми възхваляват особата на бившия премиер Бойко Борисов и как той им осигурявал едва ли не охолен живот, се превърна във вайръл.В него трима души, един зад камера и двама пред, демонстрират задоволството си от получаваните от Бойко Борисов помощи. Любопитен за отбелязване факт е, че видеото е публикувано на 17 декември 2013 година период, в който правителството на ГЕРБ вече не е на власт.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Напиши в гугъл на жиеят Бойко и неговите гласове после отиди в раздел видео и му се наслади.

16

Не е достатъчно

преди 5 години

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната от сганта со кроце со благо и ще останат само тези които имат някакви човешки гени

15

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че няма да мине през парламента това, групата на ГЕРБ ще гласуват против, вероятно с ДПС. Не могат да си позволят загуба на гласове за изборите...

14

Анонимен

преди 5 години

За ромчетата трябва специална програма в 12 клас ще учат материала за четвърти клас така ще ги интегрираме и всеки ром ще е със завършено средно оббразование.

13

ognyanz

преди 5 години

Да ходят не е достатъчно. Да им дават помощи ако могат поне да си напишат името или поне да могат да прочетат нещо.