102

Анонимен

преди 5 години

магнитният полюс се движи, в неговият център слънчевите частици достигат до земната повърхност и може би това променя арктическите течения.

101

Чочо

преди 5 години

Ала бала, това студ ли е, чукча пали ладата и отива за ели мечки!!!

100

Анонимен

преди 5 години

Идва нов ледников период. Даже и от НАСА потвърдиха че планетата започва да се охлажда. Земята навлиза във зоната на соларен минимум който се очаква да продължи години.

99

ШибиРиби

преди 5 години

В столицата пием червено вино и мезим с кюфтаци, а през прозореца парцали валят.На *** Тръмп един му отговори че именно затоплянето бута студа от полюса.

98

Руснак от Чикаго

преди 5 години

Обмислям да си облека яке. Само да размразя вратата на гардероба че не се отваря нещо.

97

Съби

преди 5 години

Не бойте се иде глобалното затопляне хехех

96

Анонимен

преди 5 години

Пръскането със аерозоли вече започва да дава резултати. Слънчевата светлина не може да достигне до земята пълноценно и атмосферата започва да се охлажда.Хората в някой щати вече се оплакват че виждат ясно и слънчево небе само 2-3 дена в месеца. Даже и през лятото постоянно е облачно и мрачно.Глобалисите са си поставили за цел да предизвикат нов мини ледников период и така да ликвидират 85% от населението.Затова масово милиардери си строят подземни бункери където да могат да оцелеят.

95

Анонимен

преди 5 години

Бойко пък спокойно може да се похвали в Туитър че е отменил зимата, защото тази година зима имаше само по планините

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 93Попуснал си да добавиш: Оле, оле

93

До 74

преди 5 години

Прав си, че всичко в природата е циклично. Но климатът към който сме се запътили, май повече ще прилича на ония от времето на Палеогена или Кредата, когато не е имало хора, камо ли учени. Континентите лежерно са цапуркали в разни посоки и не са си имали и на идея как точно ще се съчетаят и изглеждат по наше време. А средните температури и CO2 са били малко повечко. Към кой от възможните 2 сценария ще ни люшнат колебанията на климата предстои да видим, но е сигурно, че на Земята ще е по-мръсно

92

Gogo

преди 5 години

Добре сме си ние в Европата...

91

House M.D.

преди 5 години

Следващата статия ще е за недоволните от сметките си абонати на тяхната "Топлофикация".От статията не става ясно какво ни интересуват нас, нормалните хора, неволите на някаква си друга държава.

90

Анонимен

преди 5 години

Тръмп както винаги мачка *** зелени *** - велик!

89

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 21 Да ти се повръща-на теб и на всички виновни за твойто съществуване.

88

Жоро

преди 5 години

До анонимен 14 Да си чул,че каквото на други пожелаваш,това ще те застигне?Или викаш това ъкъл по ваште ширини не е на почит.

87

Жоро

преди 5 години

До Топломера 27 Много злоба бе.Каква е тази долна и *** прослойка в бълг.нация.Като че ли са ви преляли руска кръв.Ще се самозатриете от злоба квичейки по великите САЩ.САЩ дори не знаят че съществувате.

86

Анонимен

преди 5 години

Жорка скоро на лекар ходил си?

85

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 30 Жалък си.

84

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 34 *** никога няма да вземат Украйна-успокой се.Лошото е,че още владеят и руководят България.Затова и губиме население повече отколкотоБСП Сирия,която е в гражданска война.БСП и сие затриват България,начело с Русия.

83

Зюмбюла Джонсън

преди 5 години

Само простаци в българските вестници,нямат си на идея какво е цивилизация и култура.Анадънму?